Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Information.
26 november 2013 15:22
  Övrigt   

Tyvärr så har posten här i Göteborg problem med sorteringsmaskinen så dessvärre så har ordrarna som posten hämtat här inte gått iväg ännu. Det verkar röra sig om helgens ordrar, gårdagens och ev. även dagens, nu hoppas vi att detta ska vara snabbt löst så ni får era fina Mandel-kläder så fort som möjligt. Ursäkta för detta.
Jag flyr kylan...
26 november 2013 14:25
  Övrigt   

Ja mina fina Mandel-vänner, i morgon lämnar jag och familjen kylan och lägger oss förhoppningsvis i en av solstolarna här i solen=)
Vi kommer att vara iväg en vecka och tjejerna här på Mandel kör på som vanligt så massa fint kommer såklart upp varje dag på webshoppen.
Bloggen kommer tjejerna också att ta hand om så ni får inspiration och även ser "dagens outfits", jag kommer att ta det lugnt och njuta av ledighet men troligtvis kan jag väl inte hålla mig helt ifrån bloggen så ni lär väl höra av mig här efter några dagar också kan jag tänka=)
Psssst...
26 november 2013 13:27
  Eva tipsar  /  Only   

Skynda er och norpa suveräna "Ella Losse"-byxan som det nu kommit in några storlekar av så var snabba och kolla om ni har tur med storlek=)
Jag har fått tag på fleeeer!!!
26 november 2013 11:08
  Eva tipsar   

Jag har nu lyckats få tag på fler av både suuupefina spetstunikan/klänningen "Femme Raglan" och storsäljaren "Robin"-koftan!!!
Håll koll här närmsta dagarna så ni kan vara snabba och norpa er dessa för det är två kanooonfina modeller=)
Vintersolen lyser på tjejerna...
26 november 2013 10:07
  Outfits   

Ja i dag får ni bara inte missa de nya suuupersnygga Linda-jeansen som ni ser på Therese här=)
* Jennifer har på sig trend-tishan med fjäderprint som är helrätt nu (kanooonpris 129 kr) och storsäljaren "Olivia Non Coated" som det var påfyllning på i går så norpa den nu - perfekt byxa till alla julfesterna.
* Therese har på sig coola Linda-jeansen som alltså kommer i dag och superfina Vila-toppen "Femme Mix" med spetsen över ryggen - perfekt festtop.
Tadaaaaaaa...
26 november 2013 08:41
  Outfits   

I dag kommer nya suuupersnygga jeanstvätten på suveräna Linda-jeansen in så var med här nu kl 11:00 för jeansfärgen är såååå fin, cool lite råare känsla i den här nyansen.
I dag kommer även en fin tubsjal i härliga knallfärger i aztez-mönstret som ni sett på flera av "Iston"-linnena, cool tisha med fjäder framtill och ett superfint festlinne från Vila i omtyckta "Femme"-serien med spets över ryggen.

Jag har på mig "Shiny"-leggings, "Officiel"-linne och underbara "Animal"-koftan som snart kommer in igen. Smyckena för dagen är min nya favvo-ring "Segments" och halsbandet "Älskad Ankar" och lilla strasskulan i Älskad-serien som redan sålt slut igen men den kommer snart in igen här och då får ni vara snabba=)
Fyll på basgarderoben...
25 november 2013 14:42
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på massa bra basplagg och även storsäljaren "Olivia"-byxan i non-coated.
Det blir även påfyllning på fina smycken från CStockholm som är perfekta julklappstips här=)
Vårt senaste tillskott.
25 november 2013 13:20
  Övrigt   

Tadaaaa - får jag presentera vår senaste Mandel-tjej här nu på webshoppen - Charlotte som precis börjat hos oss.
Hon jobbar i första hand med plock och pack och kommer vara ytterst ansvarig för att ni får era ordrar i tid=)
Charlotte kommer även att jobba med fler bitar här såsom returhantering och uppackning av varor m.m.
Snyggt på väg in...
25 november 2013 11:18
  Kommande plagg   

Ja vi närmar oss jul och då vill vi ha både snygga plagg till alla fester och också sköna plagg även till vardags.
Här är fyra godbitar som är på väg in närmsta veckan här:
Cool cardigan i blankare kvalitet med skimmer som är perfekt till julfesterna, pris 279 kr, klänningen bredvid med fina detaljer över ryggen kostar 299 kr.
Suuuuveärna Linda-jeansen kommer i ny fin tvätt som ni bara inte får missa och omtyckta tunikan "Leroy" kommer med nytt mönster, pris 249 kr.
Inspiration från tjejerna...
25 november 2013 10:18
  Outfits   

Ja mycket fint som kommer in i dag som passar både till vardags och fest.
* Jennifer har på sig nya fina chiffntoppen "Freja" med spetsdetaljerna över ärmen som kommer i dag och omtyckta "Just Jute HW".
* Therese har på sig "Jani"-klänningen som är såååå himla fin i modellen och underbara koftan "Cairo" som kommer in i dag igen i både svart och nya färgen som synes här. Halsbandet är från Edblads senaste kollektion och det är det vackra droppformade hänget som kommer i dag i både stål och rosé.
  Föregående   Nästa