Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmooorning...
25 november 2013 08:32
  Outfits   

Ja i dag har vi miiinusgrader här så det var allt kyligt att t dagens-bilden ute nu;P
Det kommer in mycket fint här i dag, kolla tex in den coola chiffongskjortan/cardigan som jag har på mig (både jag och Alice har redan norpat den själva).
Nu kommer även en favorit i repris och det är fina "lurviga" koftan "Cairo" som nu kommer i både svart och i en ny underbar lila nyans - rekommenderas verkligen (jag har min sedan i fjol och den är suverän).
Kolla fina klänningen i svart och grått som jag tipsat er om tidigare, den är sååå fiin, coola leoprintet som ni ser i grått och i lila är en supersnygg långkjol med slits som kommer i dag och även en superfin chiffongtop med fin detalj över ärmen.

Jag har på mig nya chiffongskjortan "Sniper" som kommer i dag som jag verkligen rekommenderar, Vila-byxan "Cleavo 5P PU", "Officiel"-linne, "Älskad Ankar"-kedjan med hänget "Älskad Berlock Strass", "Devi", "Segments" och "Avalon".
Söndagsbrunch och tjuvstart...
24 november 2013 18:33
  Övrigt   

I dag hade vi Kalles syster över på brunch och sedan tog hon med sig barnen på bio så vi har fixat och grejat här hemma både ute och inne.
I går kväll så började jag även tjuvstarta med liiiite adventspynt så nu hänger julstjärnorna i fönstret för jag tyckte det passade så bra när vi hade julbakat hela dagen så nu har vi njutit av både lussebullar och pepparkakor här;P
Fina plagg under 300 kr.
24 november 2013 12:49
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja vi väntar ju i massa fina plagg nu i november/december månad, både som passar till julfesterna och även fina plagg som andas vår men som man kan använda redan nu:
Sköna omlottkoftan kostar 249 kr och fina klänningen med marina ränder bredvid kostar 249 kr.
Fina klänningen med lång ärm i omtyckta modellen med lite vidd nertill kostar 279 kroch coola partyklänningen kostar 349 kr.
Helgmys...
23 november 2013 10:13
  Outfits   

Igår lämnade vi barnen hos mormor för det är dags för julbak nu så de satte pepparkaksdegen på kvällen och i dag har de gjort lussebullar.
Jag och Kalle fick en barnfri kväll så vi var ute och åt på härlig restaurang med både ekologiskt och närproducerat tänk, mycket gott var det också=D
Nu ska vi in till stan och äta frukost där och sedan ska jag ut till barnen så vi kan dra igång årets stora pepparkaksbak nu så allt finns klart till advent.

Jag har på mig suveräna Vila-toppen "Seduce" och supersköna jeansen "Skinny Reg", halsbandet är nya "Faith" som kom i går som jag inte kunde motstå;P
Pssssst...
22 november 2013 15:52
  Shopping   

NU finns det kvar en enda av superfina "Macro"-jackan i den fina långa modellen och även några få av den omtyckta "Kiza Coat" från Object, skynda till webshoppen och se om ni kan ha tur med storlek=)
Tjohoooo - "Fix It" är omgjorda!
22 november 2013 15:34
  Vero Moda   

Ni kommer väl ihåg de supersmarta leggingsen "Fix It" som både höll in och lyfte upp och gjorde alla fina små mirakel man kan tänkas behöva ibland;p
Vi upplevde ju att det var problem med kvaliteten på flera av de ex vi fick in och valde därför att inte fortsätta sälja dom men NU har dessa gjorts om på rätt sätt så därför har jag beställt in dom igen=)
De ska komma in här nu vilken dag som helst hoppas jag så de blir perfekta att ha till alla klänningar, kjolar och tunikor här.
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
22 november 2013 14:41
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på superfina Vila-toppen "Officiel Wide", "Kobi"-tröjan, coola jeansskjortan "Rock It" och storsäljaren "Skinny Reg." så håll koll nu på webshoppen kl 15:15.
Fint från Object.
22 november 2013 13:50
  Kommande plagg  /  Object   

Här är två superfina cardigans som väntas in inom kort från Object.
Den vänstra "Animal Cardigan" är ni nog många som känner igen för den sålde vi som tusan här i starten av hösten så snart är alltså den efterlängtade påfyllningen här.
Coola koftan med harlequin-mönster såg ni från kollektionsmötet här för ngn månad sedan och den kommer alltså också in här snart (förhoppningsvis inom ca en vecka). 459 kr kostar den.
Inspiration från tjejerna...
22 november 2013 10:34
  Outfits   

I dag tog fredagsmötet lite längre tid så jag hinner dessvärre inte vara med på fredagsbilden här då jag har fullt upp med att hinna klart dagens produkttexter så Therese och Jennifer visar dagens fina plagg här=)

* Jennifer har på sig den superfina koftan och de grymt cooooola boyfriendejeansen som bägge kommer i dag. Jeansen rekommenderas verkligen - såååååå fantastiskt mjuka och sköna på med snygga slitningar.
* Therese har på sig nya "Iston Vuto"-linnet med fint aztecmönster i nya färger och snygga haremsbyxan från Object som också kommer idag. Byxan är med superfina paljettdetaljer vid fickorna som ger det där lilla extra.

Obs: NU kommer även påfyllning på de svarta Linda Canvas"-byxorna så var snabba här kl 11:00 för det kanhända att det är sista boxen jag fått tag på nu på ett tag!!!
Gooodmooorning...
22 november 2013 08:27
  Outfits   

Ja nu är det redan fredag igen, jisses vad snabbt veckorna rusar iväg här tycker jag, det gäller att hinna med allt så man får en skön mysig december-månad nu=)
I dag kommer ett par GRYMT coooooola boyfriendjeans från Vero Moda:s nya trendlinje "Noisy May" som är helt fantastiska på och har kanonpris så dessa rekommenderar vi verkligen!!!
Nu kommer även nya trendprint i Iston-modellen och en superfin cardigan i aztecmönste rsom påminner lite om gårdagens storsäljare Ikom.
Nya fina Edblad-smyckena med korsen kommer i dag också så det är både långt halsband, kort halsband och fina ringen som är i "Square"-serien vilket innebär att den går att kombinera med de andra modellerna.

Jag har på mig "Olivia Denim", underbara Object-toppen "Chi", halsbandet "Älskad Ankar", "Älskad Berlock Strass" (som kom in i går igen), "Devi"-örhänget, "Heart/Star"-halsbandet och "Trio"-ringen.
  Föregående   Nästa