Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med Vero Moda
21 november 2013 16:24
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Jag var på inköpsmöte med Vero Moda nu i veckan och beställde in massa massa fint till våren och lite även för omgående (kolla på toppen med spets, kommer nu i december).
Som ni ser så fortsätter animalprint och de coola halvlånga cardigans även nästa säsong, dessa kommer in till sommaren.
Påfyllningar...
21 november 2013 14:33
  Shopping   

Nu blir det snart påfyllning på omtyckta plagg här, bla "Flocka", "Kaktus Star Knit (i både svart och grått), "Maxi My Long Singlet" och "Olivia Denim".
Inspiration till julfesterna...
21 november 2013 12:15
  Outfits   

Ja här har jag plockat fram ett gäng godbitar som är fina att ha nu till alla kommande julfester m.m.
Några av alla plaggen ni ser här är: "Femme back", "Collie", "Hekla", "Vanja", "Femme T-shirt", "Duffy Flock", "Funky HW", "Funky RLW Snake", "Live Love Lace", "Gamma", "Club Sequins", "Rilakka" och smyckena "Cara", "Bao", "Epike" mfl.
Tre dagens...
21 november 2013 10:04
  Outfits   

Ja det är mycket fint som kommer in i dag som sagt så här får ni lite inspiration från oss, kolla tex på nya superfina Edblad-halsbandet som Jennifer har på sig.
* Jag har på mig "Ikom"-koftan, "Officiel"-linnet och "Funky"-byxan. Smyckena är favoriten "Älskad Ankar" med strasspärlan som hänge och idag blir det äntligen påfyllningen på dessa smyckena som jag vet att många av er väntat på.
* Jennifer har på sig coola Vila-toppen "Swedi" som kommer (i svart och vitt) idag, byxorna är sköna "Funky Deva"och halsbandet nya "Dank" som också kommer i dag.
* Therese har på sig snygga "Canta"-byxan som kommer i dag och trendiga Vila-toppen "Rilakka".

Tadaaaaaaa...
21 november 2013 08:48
  Outfits   

Ja jäklar vad det trillar in storsäljare här nu för kolla vad jag håller på att steama nu: IKOOOOOOOM-koftan i den nya längre modellen OCH den grymt coola Vila-toppen i svart och vitt som är längre baktill!!!
Vila-toppen är sååå himla fin i tunn finvävd kvalitet så den känns härligt lyxig, perfekt både snyggt till jobbet och till alla kommande julfester (är ni trötta på att jag tjatar hål i huvudet på er om alla julfester här nu eller ;P).

Jag har på mig första omgången av "Ikom"-koftan i den kortare modellen, "Officiel"-linne och suveräna "Funky RLW Snake".
Tjuvkik...
20 november 2013 23:36
  Outfits   

I dag satte jag och Alice ihop en inspirations-film till er med massa fina outfits till julfesterna och allt annat kul dom hör december månad till. Här får ni en liten tjuvkik på några av plaggen som är med, filmen får ni se under dagen i morgon (torsdag).
Sista chansen NU.
20 november 2013 21:54
  Shopping   

Snart plockar vi bort vår Only-kampanj på webshoppen och då återgår de plagg som finns kvar till ordinarie pris så skynda er att göra sista kapet där nu.
Superfina modeller till suveräna priser hittar ni en liten stund till här.
Wiiiihooooeeee!!!
20 november 2013 14:30
  Shopping   

Äntligen, äntligen, äntliiiigen kom nu Macro-jackan så nu jäklar får ni vara snabba när påfyllnngen av den svarta jackan kommer upp här kl 15:15!
Nu blir det även påfyllning av storsäljaren "Rikka Pant" i omtyckta leoprintet och batik så mjuka upp shoppingfingret för det är två dunderplagg som det blir påfyllning på här i dag=D
Inköpsmöte med Only
20 november 2013 14:04
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var iväg på inköpsmöte igår med Only och beställde in massa fint till våren och sommaren.
Kolla in de fina vita topparna med coola detaljer såsom de flätade banden över ryggen och den öppna ärmen som verkligen är stor trend redan nu som ni säkert redan märkt på de senaste dagarnas plagg.
Fina mönster och färger och härliga marina plagg som alltid är vårfräscht.
Dessa plagg väntas in från mars-juni månad.
Nybeställt...
20 november 2013 11:26
  Kommande plagg   

Dessa två coola plagg kunde jag inte motstå nu när jag kikade runt här bland kommande plagg på "extranätet" (där jag som återförsäljare kan beställa hem plagg från våra märken).
Kolla in den snygga kavaj/jackan i leoprint med pu-detaljer, detta är en ny modell i omtyckta "Ikom"-serien som kommer in i december månad, pris 359 kr.
Byxan är med snygg liiite bredare linning med fint mönster och kommer i enfärgat svart och enfärgat mörkgrått nu inom en vecka, pris 259 kr.
  Föregående   Nästa