Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens på tjejerna..
20 november 2013 10:24
  Outfits   

Ja i dag kommer det upp fina plagg både till fest och vardags.
* Jennifer har på sig fina nya collegetröjan/tunikan "Rosalinda" som kommer i dag och suveräna "Gamma"-leggingsen. Kolla på närbilden så ser ni den fina materialmixen där ärmen är med lite struktur i tyget.
* Therese har på sig fina spetstunikan från Vila i omtyckta "Femme"-serien som är så supermjuk och skön i kvaliteten, nertill har hon "New Nikoline" och under "Femme"-tunikan har hon "Maxi My Long Singlet".
Gooodmooorning...
20 november 2013 08:33
  Outfits   

Tadaaaa - i dag kommer den fina Vila-toppen med öppna ärmen som jag visade er från mode-mässan i somras, kommer som synes i svart som jag har här och i en cool silvergrå som är perfekt till säsongens fester. Den här ni bara inte missa nu, materialet är med liite tyngd i och lite lyster så den faller snyggt.
Nu kommer även en superskön lite längre collegetröja i tunnare kvalitet som är perfekt till alla leggings, fin långskjorta och lite annat smått och gott.

Jag har på mig suuveräna "Rikka"-byxan som jag beställt in igen så den kommer nu närmsta dagarna, toppen är grymma "Rilakka" från Vila som kommer i dag.
Halsbandet är "Älskad Ankar" och strasspärlan som hänge (kommer snart in igen).

Dagens påfyllningar!
19 november 2013 14:25
  Shopping   

Idag får ni inte missa dagens påfyllningar som är storsäljaren "Rikka Gymna", det supersnygga linnet "Iston" och den härliga tunikan "Gyrup Oversize T-dress" i svart. Som vanligt är det 15.15 som gäller =)
Passa på!
19 november 2013 12:01
  Outfits   

I morgon är ju sista dagen på Only-kampanjen som vi har här och än finns det kvar storlekar på de flesta modellerna. Jag vill absolut rekommendera leopard-leggingsen som är grymt snygga och går att kombinera så man kan ha dom både till fest och vardgas.
Här ser ni tjejerna med leggingsen kombinerat i två olika stilar:
* Jennifer har fina collegetunikan "Stelle" från Vila och "Liva"-leggingsen (som nu kostar endast 70 kr tom i morgon, sedan blir det ordinarie pris igen).
* Therese har på sig superfina "Fayette"-tunikan från Vila som är perfekt när man vill vara snyggt klädd och den rekommenderar vi verkligen nu till säsongens alla fester.
Inspiration från tjejerna...
19 november 2013 10:17
  Outfits   

Ja ni missar väl inte säsongens kjoltrend med den fina "skate"-modellen som är snyggt vippig=)
* Jennifer har på sig superfina Vila-koftan "Hefei" som kommer i dag, "Officiel L/S O-neck" och sköna "Cleavo 5P RW".
* Therese har på sig coola kjolen "Marley" som kommer i dag (kanoonpriset 149 kr), coola "Dotti Foil" och storsäljaren "Houston"-jackan som är suverän nu till alla fester (299 kr).
Gooodmooorning...
19 november 2013 08:25
  Outfits   

Hoppas ni är pigga och vakna nu, själv sitter jag nu med morgonkaffet vid datorn och är precis klar med dagens mail som kommit. Har även hunnit ta en snabbkik på kommande plagg och beställt in flera godbitar nu till omgående leverans, bla en fin bolero/cardigan med spets över ryggen som känns perfekt både till jobbet och julfesten=)

I dag kommer en fin svart kjol i trendiga "skate"-modellen till kanooonpriset 149 kr och en suverän Vila-cardigan med glittriga trådar i, nya fina Edblad-smycken.

Jag har på mig "Nea"-byxan, "Joy"-linnet, "Micki"-kavajen, halsbandet "Älskad Ankar"-kedjan och hänget med strasskulan som snart kommer in igen.

OBS: Tyvärr kommer INTE byxan som jag har på mig här för alla byxorna är felsydda upptäckte vi nu när vi skulle fota upp dom så dessa kommer alltså inte in =(
Tjohooooooo!!!!
19 november 2013 07:01
  Eva tipsar  /  Vila   

I dag kommer ÄNTLIGEN nya sändningen av Vila:s coola byxa Nea som sålde slut direkt i somras.
Nu kommer de både i svart OCH med snyggt zebra-print så var med kl 11:00 som vanligt:)

OBS: Tyvärr var alla byxorna felsydda här så dessa kommer dessvärre INTE upp i dag, jag har kontaktat Vila och de undersöker vad som hänt här=(
Pssst...
18 november 2013 15:56
  Shopping   

Nu kom det precis in några storlekar av "Aztec", "Mockee", "Toppy Contrast" och "Flocka" som alla sålde snabbt förra veckan så kika in snabbt och se om ni kan ha tur med storlek på dessa storsäljarna=)
Dags för påfyllning...
18 november 2013 14:37
  Shopping   

Nu är det dags för påfyllning här och nu kommer två storsäljare in igen: "Joy"-linnet och Vila-byxan "Cleavo 5P".
Håll koll på webshoppen kl 15:15 och fyll på basgarderoben nu.
Tyck till...
18 november 2013 14:23
  Only   

Ja vi närmar ju oss som sagt julens alla fester med jobbet, vänner och familj så det är stort fokus på fina festplagg här nu.
Jag är lite nyfiken på vad ni tycke rom den här typen av spetsklänning, gillar ni den eller ej?
Modellen är för november-leverans, kommer i svart och marin och priset är 339 kr, vill ni att jag ska ta in den eller ej, hojta gärna till här =)
  Föregående   Nästa