Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Helg-shopping...
18 november 2013 13:08
  Eva tipsar   

Nu har vi precis plockat och packat klart helgens ordrar och det är alltid kul att se vad som läggs dessa dagar då det inte är samma fokus på de nyinkomna plaggen som det är på vardagarna.
Jag tycker det känns som att ni är många som börjat förbereda er för julfesterna för de tär många tunikor, klänningar och finare toppar som ligger på ordrarna.
Här är fyra fina plagg som shoppats under helgen som jag tycker är perfekta att ha nu till företagsfesten, glöggmys hos grannen eller till julbordet:
* "Sisser"-tunikan (som jag själv hade på mig i lördags då vi hade kalas hemma), "Griffa"-tunikan, "Mountains"-byxan och fina Soya-toppen "Maise1".
Två dagens...
18 november 2013 10:18
  Outfits   

Ja i dag är det Vila som står för två riktiga kanooonfina plagg här:
* Jennifer har på sig coola Vila-koftan "Neoling" som kommer i dag, "Live Love"-linnet och "Just Jute Snow".
* Therese har på sig grymma Vila-toppen "Officiel Wide" som kommer i dag, "Alis Pant" och fina "Anis"-halsbandet.
Gooodmooorning...
18 november 2013 08:31
  Outfits   

Nu har vi en ny härlig vecka och hjälp vad den här månaden bara rusar iväg, har ni koll på att det är första advent här nästa vecka.
Jag brukar vara ute i god tid med julklapparna för att december månad ska vara en härlig månad så man får njuta av allt mys men just nu har jag bara köpt en enda julklapp. Vi har dock bokat in pepparkaksbaket så nu i helgen ska vi baka både lussebullar och pepparkakor så allt är klart i tid=) Hur gör ni med julklapparna, är ni ute i god tid eller är det sista minuten-köp som gäller kanske?

I dag kommer den grymt snygga Vila-toppen som jag hade på mig här i går med den trendga öppna ärmen, den får ni bara inte missa!!! Nu kommer även underbara "Lukas"-toppen i efterlängtad vacker röd färg, cool cardigan från Vila och lite annat smått och gott (påfyllning av "Weekday"-örhängena i den frostiga looken).

Jag har på mig underbara "Linda Canvas", Object-toppen "TEXT ROCK X S/S TOP" som är perfekt till dessa grå Linda-byxorna. Nu i dag kunde jag inte längre stå emot fina Edblad-ringen "Segments" så nu har jag tagit den här suuperfina ringen själv här (i stål).
Jackan är ju suveräna "Macro"-modellen som snart kommer in här igen.
Missa inte trend-printet...
17 november 2013 23:19
  Eva tipsar   

Ja säsongens coola färger och print har ni väl inte missat nu.
Snygga chiffongskjortan här har vi ju med på Only-kampanjen som pågår några dagar till så passa på och köp den nu för kanoooonpriset 99kr!
Sooooolig söndag.
17 november 2013 12:53
  Outfits   

Vi har en härligt solig dag här i Göteborg och jag har varit igång sedan tidig morgon (för att vara mig iaf) då sonen hade handbollsturnering som startade 8:30.
Nu är det dags för nytt kalas här då barnens kusin fyllt 20 år så nu ska vi till Lysekil och träffa släkten igen;P

Jag har på mig "Rikka"-byxan och NY Officiel-top med den efterlängtade öppna ärmen som kom i fredags så den fotar vi upp i morgon (rekommenderas VERKLIGEN).
Kalasdag...
16 november 2013 12:26
  Övrigt   

Sonen fyllde 9 år i veckan så i dag ska vi ha kalas med släkten här hemma så vi fixar och grejar för fullt här=)
I frysen står vit chokladmousse-tårta (bilden är från arlas sida), receptet hittar ni här:
Nu ska jag baka kolasnittar här och jag har även en smarrig kladdkaka som vi ska dekorera med grädde och strössel så det blir lite mer kalaskänsla=)
Bakom kulisserna - modeplåtning.
15 november 2013 15:26
  Outfits   

I dag har Alice förberett plåtningen för nästa annonsering i Damernas som kommer i december månad.
Therese och Jennifer fotades i fina fest-plagg som känns rätt att ha tex till julfester, glöggmys hos kompisarna och till julafton.
* Jennifer har på sig coola byxorna "Flash", fina Soya-blusen "Maise 1", "Viben Party" och fina "Eternity Orbit"-halsbandet.
* Therese har på sig den superfina Soya-klänningen "Maise 2 ", coola "Houston"-jackan (med kanoonpriset 299 kr), "We"-halsband, "Lee"-armband och "Monaco".
Wiiihoeee - påfyllning i daaaaaaag!!!
15 november 2013 14:43
  Shopping   

Hi hi hi, jag har gått och hoppats och hoppats på att påfyllningen av "Anette"-jackan skulle komma innan helgen så gissa om jag blev glad när jag såg vad postis kom med här nu=D
Var med här nu för den här springer iväg varje gång den kommer och idag blir det både svart OCH grått som det blir påfyllning av!!!
Nu kommer även fler storlekar av den grymt snygga fakeskinnjackan "Bandit" som är en suverän modell att ha både inne och ute då den är nätt i modellen, påfyllning av den svarta "Just Jute HW" och skärpet "Enya" och populära Edblad-smycken så var med här nu kl 15:15!!!
Kjol-inspiration...
15 november 2013 12:11
  Outfits   

Här får ni tips på hur ni kan klä er till säsongen snygga kjolar som vi har inne nu.
*Jennifer visar fina kjolen "Apa" med två olika kombinationer:
På vänstra fotot har hon "Valarie", "Officiel Tank" och "Iona" och på den högra har hon suveräna baskoftan "Lina Knit" som har kanonpriset 179 kr.

* Therese har kjolen "Silla" som hon visar med två olika stilar:
På vänstra fotot har hon coola "Corrie"-jackan (kanonpriset 359 kr), "Nadine" och "Naran".
På högra fotot har hon coola ärmlösa chiffongblusen "Letter" till.
Tre dagens...
15 november 2013 10:09
  Outfits   

Ja lite småkylig höstdag har vi här så fotot tas snabbt så vi kan rusa ni i värmen i gen;P

* Jag har på mig nya leggingsen "Gamma" som kommer i dag, suveräna "Gyrup Oversize" som är perfekt modell till alla leggings nu och fina halskedjan "Älskad Ankarlänk".
* Jennifer har på sig supercoooola partyklänningen "Charm" som kommer i dag och "New Nikoline".
* Therese har på sig fina Vila-toppen "Gyrup" med fjärilen på ryggen (kommer i svart och vitt också) och coola byxan "Diro" som bägge kommer i dag.
  Föregående   Nästa