Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmooorning...

25 november 2013 08:32
  Outfits   

Ja i dag har vi miiinusgrader här så det var allt kyligt att t dagens-bilden ute nu;P
Det kommer in mycket fint här i dag, kolla tex in den coola chiffongskjortan/cardigan som jag har på mig (både jag och Alice har redan norpat den själva).
Nu kommer även en favorit i repris och det är fina "lurviga" koftan "Cairo" som nu kommer i både svart och i en ny underbar lila nyans - rekommenderas verkligen (jag har min sedan i fjol och den är suverän).
Kolla fina klänningen i svart och grått som jag tipsat er om tidigare, den är sååå fiin, coola leoprintet som ni ser i grått och i lila är en supersnygg långkjol med slits som kommer i dag och även en superfin chiffongtop med fin detalj över ärmen.

Jag har på mig nya chiffongskjortan "Sniper" som kommer i dag som jag verkligen rekommenderar, Vila-byxan "Cleavo 5P PU", "Officiel"-linne, "Älskad Ankar"-kedjan med hänget "Älskad Berlock Strass", "Devi", "Segments" och "Avalon".

Åsa

Hej hopp! Vill bara säga att jag beställde silla skirt (object) förra veckan occh den sitter som handen i hansken, verkligen jättefin:) Vet att jag frågat dig tidigare Eva, men har du beställt silla i grått och när kommer den i såfall?Ha det bäst idag/Kram Åsa

den 25 november 2013 @ 08:51

Eva

Härligt att höra Åsa, ja den modellen är verkligen fantastiskt fin=)
Jag kollar upp nu med Object om jag la den i grått också så jag återkommer när jag vet mer här. Ha en toppendag=)

den 25 november 2013 @ 10:42

Eva

Kjolen kommer både i svart och grått i februari månad=)

den 25 november 2013 @ 13:18

Åsa

Härligt, härligt:) Jag ser fram mot februari med andra ord. Kram Åsa

den 25 november 2013 @ 17:42