Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Throw Back Thursday...
27 november 2014 12:44
  Övrigt   

Ja jag tänkte försöka ge er lite tillbakablickar här på bloggen och kör på instagram-uttrycket "tbt" (Throw Back Thursday) så planen är att ger er lite glimtar här på torsdagarna=)

Här ser ni mig och Kalle när vi var på Internetworlds stora fest i Stockholm där Sveriges 100 bästa sajter utsågs och vi hamnade på plats 16 (!). Året är 2009 så vi hade varit igång med webshoppen i knappt ett år, ni ser hela inlägget r.
Inspiration från tjejerna.
27 november 2014 10:12
  Outfits   

Ja i dag kommer det in fina plagg som passar både till fest och vardags.
* Jennifer har på sig fina klänningen med små prickar som har kanoonpriset 259 kr. Halsbandet är nya "Quadrat" från Edblad som även kommer som ring och påfyllning av örhängena idag.
* Therese har på sig snygga partytoppen "Visplinta" och quiltade jackan "Vinaja"
Massa fint i dag.
27 november 2014 08:43
  Outfits   

I dag kommer äntligen den efterlängtade leveransen av omtyckta "Tango"-tröjan i nya fina färger (samma kanoonpris 130 kr som innan) och även påfyllning på färg vi haft innan. Nu kommer även en suverän festtop från Vila med fina pärlor upptill och en heelt suverän nätt quiltad jacka och en snygg klänning med små fina prickar. Det blir även påfyllning och nya färger av underbara halsduken "Kial" som värmer skönt nu i vinter.

Jag har på mig suveräna kimonon "Pcida", "Super Fix"-byxan och "killer"-linne. Smyckena är favoriterna "br07" och "J3" från Ajlajk.
Presentkort - perfekt julklapp!
26 november 2014 15:01
  Eva tipsar   

Såhär i julklappstider så måste jag passa på att tipsa om våra presentkort som ni lätt beställer här på webshoppen.
Vill ni att vi ska göra en fin julklapp med presentkortet i så maila eller ring oss så fixar vi självklart det, jag har precis varit och köpt massa fint material så vi kan göra härliga inslagningar=)
Wiiihoooeee - påfyllning i daaaaag!!!
26 november 2014 14:36
  Eva tipsar  /  Shopping   

Det blir kanooooon-påfyllningar i dag så mjuka upp shoppingfingret här nu!!!
Suveräna långkoftan "Daisy" kom med dagens leverans här så den kommer alltså upp nu kl 15:15 tillsammans med storsäljaren "Onlcool", "Objliva Black" och suveräna bastoppen "Officiel L/S".
Glittra på julfesten...
26 november 2014 13:06
  Outfits   

Ja ofta har vi fina partylinnen och ärmlösa klänningar som man behöver ha snygga plagg att ha över så jag tänkte passa på att tipsa om fina kavajer, cardigans, boleros nu att kombinera till festplaggen.
Här ser ni Therese i den härligt glittriga kavajen "Vivoila" som är perfekt nu.

Fler suveräna modeller att ha nu är tex: "Viglitsay", "Sound", "Onltamara", "Vmwinter", "Onlodessa", "Anette" och självklart fina spetsboleron "Vihymn" från Vila.
Storsäljaren kommer in igen!
26 november 2014 10:35
  Only   

Ni kommer väl ihåg storsäljaren från i höstas som sålde snabbt som tusan när den kom in här. Only gjorde om den för november-leverans eftersom den blev en sådan dundersucce´och den är nu skickad till oss så var beredda att norpa den när den dyker upp här igen (kanske tom i eftermiddag om allt går snabbt).
Black And White.
26 november 2014 10:13
  Outfits   

Ja i dag kommer alltså den här superfina blusen med den snygga spetsen och trendiga kragen som är helrätt nu - perfekt till alla julfester och nu till helgen med 1:a advent på söndag.
* Jag har på mig fina blusen "Lilja" och nya smyckena "Grape Large"-ringen och "Grape Mini"-ringen som jag mixat i rose och stål som jag tycker är sååå himla snyggt!!!
* Jennifer har på sig trendigt set från vila med kjolen "Virushka skirt" och coola kimonon "Virushka" som man självklart kan ha snyggt separat också. Hon har på sig nya Edblad-smyckena "Ida Orbit", "Laura Bracelet" och "Laura ring" som också kommer i dag.
Gooodmorning...
26 november 2014 09:09
  Outfits   

Ja det ser ju nästan mer ut som tidig vår än vinter när man ser på den här morgonbilden i dag;P
Hur har ni det runt om i landet, är det snö hos någon eller är det lika grönt som vi har här i Göteborg?
I dag kommer massa nya suuuuperfina smycken från Edblads nya smyckeskollektion, jag själv har redan norpat ringarna med kulorna som ni ser här på bilden och kommer nog även att ta ett av de nya armbanden också - snacka om julafton här när Edblads-leveransen damp ner hos oss webshoppen=D
Nu kommer även den fantastiskt fina blusen med de trendiga spetsdetaljerna framtill som jag tipsat om här på bloggen och massa annat fint.

Jag har på mig suveräna ajlajk-toppen "A254" med den fina ryggen (rekommenderas verkligen), "Olivia Non-Coated"-byxan. Smyckena för dagen är bla "BR07"-armband, "Älskad Berlock Strass", "Älskad Ankar"-kedjan, "Grapes"-ringarna i två olika storlekar i rose och stål som blev en cool mix.
Perfekt julklänning.
25 november 2014 16:24
  Outfits   

Suveräna klänningen Onlfairy som det blev påfyllning av i dag är verkligen den perfekta julklänningen för den lyser upp härligt och man känner sig riktigt fin i den.
Den finns även i svart och då blir den ju även perfekt till nyårsfesten och självklart till alla julfester nu.
  Föregående   Nästa