Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Wiihoooee - påfyllning i dag!!!
25 november 2014 14:37
  Shopping   

Nu får ni vara snabba här när omtyckta festklänningen "Onlfairy" kommer i igen i både rött och svart - perfekt klänning till julens all fester och självklart jul och nyår=)
Det blir även påfyllning av omtyckta "Olivia"-byxan, "Mask"-byxan och suveräna baslinnen både med och utan spets =)
Håll koll på webshoppen som vanligt nu kl 15:15.
Julklappstips som hjälper...
25 november 2014 14:19
  Eva tipsar  /  Smycken/Accessoarer   

Edblad har ju sååå många fina smycken och de har även flera fina modeller som har ett "fint tänk" där det skänks pengar till en noggrann utvald hjälporganisation vid varje sålt smycke.
Jag vill tipsa om fina armbandet "Play" som finns i både vuxen och barn-modell så man kan ge det som ett set till tex mor och dotter eller mormor och barnbarn (eller självklart var och en för sig).

För varje sålt armband går 50 kr till hjälporganisationen "AiDucatius" och ni kan läsa mer här om hur pengarna hjälper utsatta barn och ungdomar i Tanzania.
Klädd till julfest...
25 november 2014 12:48
  Outfits   

Ja nu är det full fart med julbord och julfest med jobb och vänner och ni är många som efterfrågar tips på outfits så här får ni inspiration från tjejerna:
* Therese har på sig coola Vila-kimonon "Vicrossfire" som är perfekt både till klänning och byxor. Fina klänningen/tunikan med spetsärmen är "Tristane" som även är fin till en smal byxa så man kan ha den både som klänning och tunika.
* Jennifer har på sig superfina tunikan "Tosca" som finns i både svart och creme, perfekt till en snygg svart byxa tex "Lo 7/8 Velvet".
Klädd för julens fester...
25 november 2014 10:25
  Outfits   

Åh i dag kommer det in sååå många fina plagg här som passar både till julbordet med jobbet, tjejfesten, glöggmingel hos grannen och självklart till julafton med tex den fina röda klänningen som ni ser på Jennifer här.
* Jag har på mig nya fina linnet "Onlsia" som ni bara inte får missa (tre suveräna färger och kanonpriset 199 kr), coola långkoftan från Vila som jag verkligen blivit kär i själv här nu;) Byxan är suveräna "Super Fix""-modellen.
* Jennifer har på sig fantastiska klänningen "Vmglammy" och fina nya Edblad-smyckena "Ida Mini Bracelet" och "Ida Mni Necklace" som alla kommer i dag.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
25 november 2014 08:45
  Outfits   

Nu kommer den här superfina ärmlösa chiffongtoppen in i dag med nya trendiga spetslooken där spetsen går ner snyggt framtill vilket ger en cool partylook.
Perfekt modell till alla julfesterna nu med en snygg kimono, kavaj eller cardigan över. I dag kommer även en superfin klänning som kommer i svart,lila och RÖTT så var snabba på den, nu kommer även ny färg i storsäljaren "Onlclarissa" och påfyllning i de andra färgerna.

Jag har på mig underbara Soya-ponchon "Tuba 1" som kommer in igen nu i december och det är verkligen ett perfekt plagg nu i jul och en helt suverän julklapp också=)
Dagens byxor är grymma "Super Fix"-modellen som jag hoppas ni alla fått tag på nu - min absoluta favoritbyxa nu, toppen är sköna Viofficiel Boatneck.
Favorit hos oss på Mandel.
24 november 2014 15:46
  Eva tipsar   

Hi hi hi, dagens blus "Onlsabine" har nu både jag, Therese och Charlotte norpat själva så den här blev verkligen en favorit här på jobbet;P
Några få finns ännu kvar men den sprang verkligen iväg här, ett perfekt plagg till julens alla fester nu i december=)
Tjohooo - påfyllningar idag!!!
24 november 2014 14:28
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på "Anette Military" i army, marin och svart, samt "Perfect Pullover Knit" i svart och vitt. Det blir även påfyllning på "Seam Long Leggings".
Favoriter som brukar försvinna snabbt, så var beredda här nu kl 15.15 =)
Inspiration från tjejerna.
24 november 2014 10:18
  Outfits   

Ja många fina plagg att ha både till fest och vardags kommer i dag=)
* Jennifer har på sig fina "OnlBetty"-cardigan med fin spets över ryggen som är perfekt nu till alla julfester när man vill ha något snyggt över tex ett partylinne.
* Therese har på sig storsäljaren "ViRoselina"-jackan som nu kommer i två fina vårprint, underbar modell som vi är många här på Mandel som har=)
Wiihoooee - påfyllning i dag!!!
24 november 2014 09:55
  Eva tipsar   

Det blir påfyllning av superfina Ajlajk-smyckena i dag och halsbandet kommer även i ny färg: den superfina ljusrosa nyansen.
Gooodmorning...
24 november 2014 08:34
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här och nu är det ju 1:a advent på söndag - jag längtar såå att få sätta upp adventsstjärnorna i fönstren, fixa årets adventsstake och fylla huset med hyacinter - älskar verkligen dessa julveckorna=) Jag är igång med första julklapparna också och kommer att försöka få till en shoppingdag nu snart så jag kan handla klapparna i lugn och ro (nätet är ju inte hel fel som ni säkert håller med om här;P).


I dag kommer den här superfina blusen in som jag själv inte kunde motstå, perfekt modell som man känner sig snyggt klädd i både till jobbet, julfest m.m. Nu kommer även storsäljaren "Viroselina" i två nya print - sååå himla fin så var snabba och norpa den nu alla ni som missade den sist.

Jag har på mig favvo-jeansen "Objliva" och grymma blusen "Onlsabine".
  Föregående   Nästa