Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmorning...
27 maj 2015 08:50
  Outfits   

Fantastiskt härlig solig dag i Göteborg har vi äntligen här i dag - såååå underbart.
Det har ju varit så kyligt här länge så jag har nästan glömt bort mina första vårlinnen som jag norpade för säsongen så när jag i dag hittade suveräna "Vimask"-linnet i dag blev jag så glad för modellen är helt suverän (finns även shorts i samma serie om man vill ha ett snyggt set).
I dag kommer det in flera fina toppar som passar både snyggt till jobbet/skolan eller en afterwork odyl och coola halsbandet som jag har på mig här och lite annat smått och gott. Det blir även påfyllning av storsäljaren "Gyrup"-klänningen.

Jag har på mig "Vimask"-linnet, storsäljaren "Rock it"-skjortan och grymma jeansen "Vicrush". Örhängena är omtyckta "Pcelopa" som jag nu beställt in igen (för tredje gången) så håll koll här närmsta dagarna.
Jag fick tag på fleeer!!!
26 maj 2015 14:29
  Shopping   

Ja ni är verkligen helt tokiga i de suveräna Hamam handdukarna som vi har inne nu så de rusar iväg i alla färgerna och redan nu är det urplockat i väntan på leveransen från Turkiet.
I dag fick jag tag på två färger som det blir påfyllning av IDAG kl 15:15.
Det kommer nu fler i den fina cerisa färgen här och den smalrandiga modellen i den marinblå nyansen.
Detta är ju helt suveräna Mors Dag-tips nu också så var snabba nu kl 15:15.
Mors Dag på söndag.
26 maj 2015 12:51
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja på söndag är det ju Mors Dag och då vill man ju köpa en liten fin present=)
Alla våra smycken från Edblad och C-Stockholm är ju suveräna present-tips men jag vill också passa på att tipsa om dessa suveräna väskorna som är suveräna present-tips också.
Lilla smidiga väskan PcDana finns i två olika modeller och rymmer mobil och lite annat smått och gott också så det är verkligen en suverän väska.
Större shoppingväskan "PcNovak" invigde jag själv nu i helgen och den är ju helt suverän att ha både till en shoppingdag på stan och även som en snyggare strandväska då både badkläder och fika m.m får plats här i, den här modellen rekommenderar jag verkligen (smart med lilla väskan som följer med här också).
Inspiration från tjejerna.
26 maj 2015 10:23
  Outfits   

Ja i dag kommer alltså den nya färgen på suveräna kappan OnlSidney (min egen favvomodell) och den är bara såå himla snygg!!!
* Jennifer har på sig nya fina printet på tunikan "VmSpring Leroy" och suveräna Vila-byxan "Vicommit".
* Therese har på sig nya klänningen "JdyLivono" som kommer upp i dag och har kanooonpriset 149 kr. Kappan är som sagt grymma "OnlSidney" som ni får vara snabba på nu kl 11:00 så ni hinner norpa den.
Gooodmorning...
26 maj 2015 09:04
  Outfits   

Ja då är vi inne i slutet av maj månad och jag går bara och längtar efter att få använda alla snygga shorts och klänningar som vi har inne i nu. I dag tog jag suveräna New Nikoline-leggingsen till Easy-shortsen eftersom vårvärmen envisas med att lysa med sin frånvaro;P

I dag kommer storsäljaren "OnlSidney" in i en snygg marinblå nyans, suveräna sommarklänningar och en omtyckt chiffongtunika från Vero Moda som vi haft inne i flera olika print.

Jag har på mig suveräna "Easy"-shortsen, "Easy"-linnet och fina "Mansi"-koftan.
Wiihoooeee - påfyllning!
25 maj 2015 14:30
  Shopping   

Nu får ni vara snabba för idag det blir påfyllning av den fina kappan "Onlsidney" i sand, "Pcdana Small Cross Over" och den fina cardigan Mansi i vitt. Klockan 15.15 är det som gäller som vanligt :).
Inför mors dag...
25 maj 2015 12:58
  Smycken/Accessoarer   

Ni glömmer väl inte bort att det är mors dag på söndag? Beställ hem presenterna i tid, så ni inte står tomhänta =)
Här ser ni superfina "Älskad"-serien från C Stockholm och hur du kan kombinera de tillsammans.
De nya berlockerna med text på bredden och med en fin sten heter "Älskad Berlock Sten", och passar fint ihop med "Älskad Läderarmband", "Älskad Ankarkedja", "Älskad Ankararmband" och berlockerna "Älskad Berlock Strass" och "Älskad Pärla".


Easy-tjejerna.
25 maj 2015 10:30
  Outfits   

Ja ni får bara inte missa de nya Easy-modellerna som kommer i dag - såå härliga sommarplagg verkligen.
Jennifer har på sig trendiga kaftanklänningen och Therese har den korta modellen i samma serie.
Wiihooee - Easy-dag!!!
25 maj 2015 09:01
  Pieces   

YES - i dag kommer äntligen sommarens nya suveräna Easy-modeller i härliga print och även enfärgat. Jag har redan norpat både kimonon och klänningen här (har bara inte bestämt mig för om det blir den långa eller korta klänningen då bägge är heelt fantastiska).
Ja Easy-serien är ju helt suverän och priserna är helt grymma så nu gäller det bara för er att vara snabba här i dag då det är mångas favorit.
I dag kommer även en superfin kjol och suverän bastop i ljuvligt mjuk kvalitet med snygg ringning.

Jag har på mig favoritbyxan "PCjust Wear" (som kommer in i både svart och vitt nästa månad), suveräna Vila-linnet "Vigyras" i rosa och nya underbara kimonon i "Easy"-serien.
Här tillbringade jag dagen...
24 maj 2015 22:08
  Ledig   

Ja ursäkta mycket dålig uppdatering på bloggen här i dag men jag har varit iväg hemifrån nästan hela dagen.
Barnen sprang Lilla Göteborgsvarvet så vi tillbringade ett gäng timmar på Slottsskogsvallen idag och hejade på, så roligt att se alla duktiga barn som springer.
En härlig familjedag, hoppas ni också haft en skön helg och är laddade för ny härlig vecka.
I morgon kommer flera suveräna plagg, bla nyheter från omtyckta Easy-serien som ni bara inte får missa!!!
  Föregående   Nästa