Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Wiiihoooee - kommer i juni!!!
23 maj 2015 18:53
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Den här klänningen såg jag på instagram (Vero Moda) för några veckor sedan och blev helt kär i den men då gick den inte att få tag (jag mailade och ringde runt som tusan).
NU har de gjort upp en ny omgång då den snabbt blev en storsäljare i de länder som den såldes i så i juni månad kommer den in till oss i både svart och i vitt.
Självklart förvarnar jag här innan för den här lär bli mångas favoit, cool som klänning sommartid och sedan perfekt till alla fakeskinnleggings och självklart vanliga leggings i höst och vinter.
Sommar-feeeeeelings.
23 maj 2015 13:59
  Ledig   

Åh vilken härlig dag i dag med sol från nästan helt klarblå himmel, startade dagen med yoga och efter frukosten har jag bara njutit ute i solen=)
... funderar ni förresten på hamam-badlakanen i turkost så slå till nu för det finns bara ett enda kvar på webshoppen och den färgen går inte att få tag på längre.
Suveräna påfyllningar i dag...
22 maj 2015 14:40
  Shopping   

Var med nu för det blir påfyllning av dessa omtyckta plaggen och trendiga örhänget "PCElopa".
Håll koll kl 15:15 som vanligt nu.
Favvo-modell här på Mandel.
22 maj 2015 13:26
  Outfits   

Supersköna haremsbyxan "Vijulia" från Vila har både jag, Jennifer och Charlotte här på Mandel och det är verkligen en helt suveräna haremsbyxa. Perfekt modell nu till sommaren också då det är en lagom tunn kvalitet.
Toppen är fina "NmClara" och jackan omtyckta "Bandit".
Inspiration från oss...
22 maj 2015 10:12
  Outfits   

Härliga plagg kommer det i dag och nya superfina smycken från Edblads fina sommar-kollektion - perfekt till Mors Dag nästa vecka.
* Jag har på mig fina Object-klänningen "Objisabella" och breda "Lee"-armbandet.
* Jennifer har på sig coola klänningen "JdyTivoli" som kommer i dag och omtyckta "OnlWesta".
* Therese har på sig suveräna Ajlajk-skjortan "A 277" och nya linnet "Onlariza som kommer i dag tillsammans med trendiga jeansen i säsongens cooooola 70-talslook som bara är sååå kaxiga!!!
PCNathalie kommer NU kl 11:00!!!
22 maj 2015 10:09
  Eva tipsar   

Det blir påfyllning nu av omtyckta leggingsen PCNathalie som sålde slut snabbt här så var snabba här så ni hinner klicka hem storsäljaren.
I dag kommer Ajlajk-blusen.
22 maj 2015 08:40
  Outfits   

Ja i dag kommer den coola Ajlajk-skjortan som ni röstade fram här på bloggen (jag har norpat den själv och jag vet att Therese och Johanna här på jobbet funderar på den också).
Nu kommer också en helt fantastiskt fin klänning från Object i underbar mjuk skön kvalitet med coola "flätade" detaljer upptill, jag kunde bara inte motstå den blå här själv - kommer bli en favorit i sommar!!!

Jag har på mig suveräna Vila-byxan "Vigossip", "Vigyras"-linnet och nya Ajlajk-skjortan "A 277" som kommer i dag. Smycken för dagen är bla armbanden "BR07", "BR022", ringarna "Grapes" och örhänget "Pselopa" som redan sålt slut men som kommer in snart igen.
Efterlängtad påfyllning av storsäljaren!!!
21 maj 2015 14:30
  Shopping   

I dag kommer ÄNTLIGEN suveräna jeansskjortan "Rock It" in igen (har den själv och rekommenderar den verkligen).
Det blir även påfyllning av superfina Ajlajk-linnet med Ohm-tecknet på ryggen, coola slitna jeansen "Coral" och fina Edblad-örhängena "Star".
Plötsligt händer det...
21 maj 2015 12:28
  Eva tipsar   

... fick just besked att jag FÅR in fler av OnlSidney-kappan (fråga mig inte hur) så det BLIR påfyllning i den här nya sandfärgade nyansen. Det kommer även en helt ny färg: en superfin marinblå nyans så håll koll här dagligen för de skickas förhoppningsvis redan idag=)
Inspiration från tjejerna.
21 maj 2015 10:06
  Outfits   

Nu har vi äntligen solen på plats igen vilket snabbt ger skön sommarkänsla här äntligen=)
I dag kommer alltså de coola slitna jeansshortsen "Onllise" in här som ni ser på Therese, upptill har hon superfina sommartoppen "Vmadlin" som kommer i härliga sommarfäger (jag har själv norpat den i knallgult här).
Jennifer har på sig coola playsuiten "JdyFlorence" som har kanonpriset 149 kr och suveräna Mansi-koftan
  Föregående   Nästa