Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
21 maj 2015 08:53
  Outfits   

I dag kommer äntligen de coola knickersen i snygg haremsmodell i superskön linnekvalitet. Det är samma modell som i fjol (jag har dom själv och rekommenderar dom verkligen) som ni var helt tokiga i så var snabba här kl 11:00. I dag kommer även härliga strandklänningar och de grymt snygga jeansshortsen från Only som jag tipsade om här i veckan och massa annat fint=)

Jag har på mig suveräna Easy-byxorna och linnet till och grymma Mansi-koftan som är perfekt nu i vår och sommar eftersom den är så skönt tunn i kvaliteten.
Wiihooee - påfyllning i dag!
20 maj 2015 14:16
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av flera omtyckta modeller här såsom fantastiska Ajlajk-klänningen "AK1006" i svart, "OLivia Denim New" i både grått och blått", "Objliva Canvas" i sand, "Linda Canvas"-shorts och superfina armbandet "BR07" i creme.
Håll koll på webshoppen nu kl 15:15.
Get The Look...
20 maj 2015 12:30
  Outfits   

Sommarens trendiga festivallook kan varieras och stylas på massa härliga sätt.
Här visar Jennifer suveräna VmFolly-linnet (som både jag, Therese och Jennifer har flera färger av själva) tillsammans med fantastiska Vila-kimonon "Vibotanica" och snygga byxan "Vicila" som är i trendig 7/8-längd.
Inspiration från oss...
20 maj 2015 10:07
  Outfits   

Ja i dag får ni vara snabba på att norpa nya färgen på omtyckta kappan OnlSidney här, perfekt nu i vår och sommar.
* Jag har på mig nya fina linnet "Onlcalli" med spetsdetaljerna (har redan norpat det själv, (spetsen är smart över ryggen så man inte ser bh:n), OnlSidney-kappan, jeansen Onlultimate och nya örhängena "PcElopa" som jag tagit själv nu.
* Jennifer har på sig superfina playsuiten "VmGina och nya fina smyckena från Edblads sommarkollektion som alla kommer upp i dag.
Gooodmorning...
20 maj 2015 08:48
  Outfits   

Skön solig dag i dag och det är nästan nästan så man känner lite vårvärme här också, finns hopp om maj alltså=)
I dag kommer ny färg på fantastiskt fina OnlSidney-kappan som sålde slut direkt i går, en vacker sandfärgad nyans som jag hoppas ni hinner norpa här kl 11:00. Nu kommer även fina linnet med vacker spets som jag hade på mig i gårkväll, nya örhänget från Pieces med dubbla pärlorna som jag har på mig här, suuuperfin playsuit, fantastiskt fin tunika (jag tipsade om den här på bloggen i går) och lite annat smått och gott. Idag kommer även de första fantastiskt fina smyckena från Edblads sommarkollektion.

Jag hat på mig favvojeansen "Olivia Denim New" som snart kommer in igen i både blått och grått och underbara Vila-linnet "Vihansine".
Födelsedagskalas
19 maj 2015 23:49
  Ledig   

Mysigt kalas för dottern här hemma ikväll med grillad mat och massa godsaker, bla vita chokladkakakn som jag tipsat om här tidigare (recept från underbaraclaras blogg).
Inviger nya linnet från Only som kommer upp på webshoppen i morgon tillsammans med örhängena här med dubbla pärlorna som också kommer upp i morgon kl 11:00.
Maj-plagg...
19 maj 2015 15:50
  Kommande plagg  /  Vero Moda  /  Only   

Maj är ju en underbar månad då vi får in sååå mycket snyggt varje dag här.
Visst hade vi väl alla önskat att vi haft en varmare temperatur nu för den här majkylan som finns nu är vi ju RÄTT SÅ trötta på eller hur...
Istället får vi väl muntra upp oss med härliga vår och sommarplagg som man absolut kan ha redan nu till alla snygga byxor med vidd, sköna vida modeller och til sommaren blir det till alla snygga shorts och kjolar såklart.
Fina tunikan till vänster kostar 279 kr och toppen med bar axel bredvid kostar 329 kr.
Underbara Easy-serine kommer nu med en ny härlig lååång kaftanklänning (kommer norpa den själv direkt), pris 299 kr.
Storsäljaren "Onlharper"-toppen väntas äntligen in nu i maj igen (en enda finns kvar just NU på webshoppen), pris 239 kr.
Wiiiiihoooeeee - påfyllning i daaaaag!!!
19 maj 2015 14:20
  Shopping   

Nu jäklar får ni se till att ni sitter ostört kl 15:15 för IDAG kommer alltså den efterlängtade påfyllningen av OnlSidney-kappan (som jag har själv). Jag har beställt ALLT som gick att få tag på och den går nu inte att få tag på igen i svart så till att vara supersnabba när den kommer. Kappan är normal i storleken, jag har min vanliga storlek (34), ligger man mellan två storlekar och vill ha plats med tröja under så kan man gå upp en storlek isf.

Nu blir det även påfyllning av dunderstorsäljaren Easy i zebra, paisley, paisley i multifärg (som sålt snabbt som tusan varje gång) och nyaste leoprintet. Det blir även påfyllning av suveräna Bandit i både rosa och sand som är perfekta nu i vår och sommar.
Maxiklänning 149 kr.
19 maj 2015 11:07
  Outfits   

Suveräna maxiklänningen "Vihonesty" från Vila har vi inne nu i både svart och marin och den är verkligen en suuuuuperskön modell med snygg slits på sidan så den sitter perfekt på (och är lätt att gå i).
Här har Jennifer coola kimonon som kom i dag och suveräna jeansjackan "Westa" som vi precis fått påfyllning på så var snabba att norpa den nu.
Jennifer visar dagens fina plagg...
19 maj 2015 10:21
  Outfits   

Ja i dag visar Jennifer några av dagens alla fina plagg som kommer upp här kl 11:00. Nu kommer de nya Älskad-berlockerna som är perfekt till Mors Dag, examen m.m, här har Jennifer kombinerat dom med armband och halsband i Älskad-serien då ringlåsen är perfekta till dessa berlocker.

På översta bilden ser ni nya fina Soyalinnet "Elitta 1" i trendigt paisleymönster tillsammans med Älskad-smycken.
Klänningen är också från Soya och kommer i dag i flera fina färger och har kanonpriset 199 kr - perfekt sommarklänning. Snyggt att ha tillsammans med fina kimonon "Elitta 2".
  Föregående   Nästa