Frukostmusli

30 maj 2015 12:04
  Eva tipsar   

Här kommer recept på den frukostmuslin som jag ofta gör här hemma:
5 dl dinkelflingor, 5 dl havregryn, kokosolja ca 1 dl (jag använder Kung Markattas som jag hettar upp så den blir rinnande), hackade nötter ca 1-2 dl, solrosfrön ca 2 dl, chiafrön, ca 2 dl vatten och riven kokos ca 2 dl och lite kanel.

Rör ihop allt detta i en bunke och häll ut det i en lång panna.
In i ugnen på ca 225 grader i ca 20-30 min OBS: rör om OFTA då det lätt bränner och det är olika hur länge det behöver vara inne så lämna inte köket;P
Ta ut och låt det svalna, häll i russin och rör om och förvara den sedan i en tät burk.

Tadaaaa - färdigt=)

Anna

Tack! Detta ska jag absolut prova, jag har ett liknande recept som jag gör men det skilde lite så då måste jag testa!

den 30 maj 2015 @ 15:11

sandra

hur mycket vatten tar du ungefär?

den 8 juni 2015 @ 14:11