Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Varför är det sån hype runt tomten?
12 december 2019 08:30
  Shopping   

God morgon tomtemor!

Visst är det lite så att vi kvinnor och mammor ordnar allt inför jul eller är det bara jag?
Vi handlar alla julklappar, ordnar luciafirande, glöggmingel, julbak och julstök, julmaten, bjuder in släkten, ordnar julkorten, kläder, adventskalendrar ja listan kan göras lång och sen är det ändå pappan som får all credit för att han går och "köper tidningen" i 5 min !!
Nä nästa år får det nog bli tomtmor som köper tidningen! :)
I år hoppar vi faktiskt julen för första gången och tar en klassisk a la Svensson-resa till Kanarieöarna över jul. Ska bli väldigt skönt och få lite värme. Hur firar ni jul i år?

Idag kommer Ellas favoriter upp i shoppen, missa inte!

Vill även passa på och påminna om vår underbara pyjamas! Så mjuk och skön!
Finns några kvar i lager så passa på och unna till dig själv eller ge bort till en annan tomtemor ❤

Stor kram på er och ta det lugnt, det blir jul iallafall ;)
/C ❤
Dagens Julklappstips!
11 december 2019 09:29
  Shopping   

GM!

Hur går det med julklapparna?
Själv har jag köpt 2 hittills, lite smått ångest över det :)
Men som tur är har vi ett helt lager med fina klappar så det blir mjuka paket till alla kvinnor i släkten i år ❤

På tal om julklappar, vad tycker ni om dem här helt underbara julstrumporna? Jag älskar dem!!
Säljs i 2-pack och kommer dessutom i 2 små tygpåsar med rosetter på, så sött! Perfekt till julklappsspelet! Kan dessutom delas upp och bli 2 små paket om man vill.

När jag tog hem dessa häromdagen blev Ella, min 3-åring helt galen och ville ha dem på sig! Ett litet tips - jag tog strl 39-41 och har delat upp dem till 3 i familjen. Hur då? Jo dem små påsarna som strumporna kommer i blir perfekta som barnstrumpor, en av varje dock men lite Rocka sockorna stuk på det och Ella bär dem jämt ❤

Vi ses i shoppen kl.11.00 - kommer mkt annat fint idag så missa inte! ❤
Kram C

Sparkle & Shine
10 december 2019 13:03
  Shopping   

Goddagens, lyser solen hos er också? Man vill ju egentligen bara gå ut på promenad eller sitta och kolla ut genom fönstren hela tiden för att njuta av ljuset som är nu.. men man måste ju jobba också ;-)
och nyss när jag gick och kikade mellan hyllorna så såg jag att den här festliga blusen finns kvar i några få storlekar så först till kvarn.
Snygg både till kjolen och till jeansen.

Paljett-toppen från VILA hittar ni HÄR

Glad Tisdag!
THE JACKET
10 december 2019 10:08
  Shopping   

Jackan med stort J!

Idag kommer den här fina mockajackan upp i shoppen.
100 procent äkta läder som bara luktar helt ljuvligt och som kommer åldras snyggt.
Jag som har använt min svarta i ur och skur i två år nu och fortfarande älskar den tycker den här perfekta bruna färgen som jag bara gått och väntat på, är ett måste! En storlek small till mig - check.
Den är lite mindre i storlek så du kan behöva gå upp en size här.. dock är det en figursydd modell som skall sitta nätt på men jag är rätt bred över rygg/skulderblad så jag gick upp en storlek här, just för att kunna ha en tröja under.
Missa för guds skull inte den här kanonjackan som du kan ha hela våren/sommaren och in på hösten.

Det kommer en superfin blå blus som ni kanske sett på instagram och facebook redan.. den är så härlig i färgen och stilren med välgjorda detaljer som ger det lilla extra.

Dessutom kommer det en SUPERFIN stickad tröja i creme och med stora knappar framtill, samt ny färg på vår storsäljare vmdoffy som idag kommer i färgen "Blue Ice"

Do not miss out 11.00 på www.mandeldesign.se

Kram och njut av en härlig tisdag! ❤
Måndagstips ...
9 december 2019 14:51
  Shopping   

God eftermiddag,

Jag ville bara tipsa om dessa finfina plagg som vi har några kvar av i shoppen.

Viesha tröjan som är v-ringad lite längre modell med fin slits i sidan.
Plus att den är helt ljuvligt mjuk i kvalitén.

Vida kortare OCH coatade byxor kan aldrig bli fel. Dessa är dessutom stretchiga och sköna! Välj mellan dessa två:

VIPEN

Vicommit

Ha en fortsatt fin måndagseftermiddag och kväll så ses vi imorgon!
Kram J
The Cardigans
9 december 2019 11:00
  Shopping   

Dagens andra plagg:
Ni hittar den här fantastiska cardigan på hemsidan nu - www.mandeldesign.se

Finstickad tunn kvalité i tre härliga färger.
Ni hittar cardigan HÄR
Måndagens
9 december 2019 10:12
  Shopping   

Godmorgon, hoppas helgen har varit fantastisk och att ni lyckats få lite sol och dagsljus.. man är ju inte bortskämd med ljusa dagar nu men snart vänder det och det är lika bra att passa på att njuta av det mörka mysiga när man kan tända ljus och mysa extra mycket inomhus.

För er som behöver en mysig stickad tröja så kommer idag den här grovstickade i så ljuvliga färger. Snygg att ha både till mörka och ljusa jeans, instoppad i kjol eller över klänning.
Kanon oversize-modell som faller snyggt.

Det kommer även en randig skjortklänning, randig blus samt en suverän tunnare cardigan i tre färger.

Vi ses 11.00 i shoppen!

Kram från oss
JULKLAPPAR !
6 december 2019 10:44
  Shopping   

God morgon!!

18 dagar kvar till julafton! Känns verkligen att nedräkningen börjat och julhetsen är i full gång! :) Har ni köpt era julklappar än?
En av fördelarna med det där som kallas internet och e-handel ;) är ju att man slipper trängas med massa folk på gator och torg. Och för att inte prata om alla bilköer och lapplisor! Man kan ju bli tokig för mindre :)

Så handla era julklappar i lugn och ro hos oss istället. Vi har öppet dygnet runt, världens bästa kundservice och öppet köp till 7 januari.
Vi skulle rekommendera att ni handlar senast den 18 december (innan kl.15.00) för att vara säkra på att få hem era julklappar i tid. När ni lägger order innan kl.15.00 skickar vi alltid samma dag. Ganska bra tycker vi :)

Fram till jul kommer vi ge er massa härliga julklappstips här på bloggen, ett tips redan nu är att ni klickar på hjärtat på era favoriter och ger denna önskelistan till tomten hemma ;)
Och glöm inte våra presentkort - alltid ett säkert val och uppskattat!

Missa inte våra nyheter som släpps strax - vi ses i shoppen!

Kram Camilla
T h e B A G !
5 december 2019 10:15
  Shopping   

Godmorgon, idag har vi pyntat studion med gran och julpynt för att fota fina julfoton och julmusiken dånar i lokalen! Mysigt värre! =)

Ja visst ser ni rätt, det är våran klassiska Weekend Bag som är tillbaka från PIECES och man tröttnar aldrig på den!! Perfekt bag att ha när man skall iväg över en helg eller kanske till och med som gymväska om man vill vara så elegant till gymmet ;-)
Den är i 100% läder och kommer åldras fint.. lika fint som vi åldras med fina linjer här och där och likt oss så kommer även väskan bara bli finare och finare med åren.
Vi alla på kontoret vill ha varsin men vi fick inte så många av den så vi har sagt till oss själva att vi låter er kunder köpa den under dagen och finns det någon kvar i eftermiddag.. då kanske vi kan norpa till oss själva!
Den är lite dyrare och ligger på 1199 kr men då får ni en användbar bag som är klassisk och som ni kommer kunna ha i flera år.

Det kommer även nya färger på våra viril-tröjor - både cardigan och v-ringad tröja.

Sist men inte minst kommer en ny färg på våran Onlnova-topp!

Vi ses om några minuter i shoppen!! - www.mandeldesign.se

Kram från Mandelnissarna ❤🎅
Vardagsfestliga Nyheter
4 december 2019 09:40
  Shopping   

G O D M O R G O N ! ! !

För er som halvsover er igenom veckan fram till fredag eller för er som bara har så mycket runt om er att dagarna går ihop med varandra så kan jag meddela att det är lill-lördag nu igen.. jo det är sant! och ni vet vad det betyder.. extra festliga och fina plagg kommer upp i shoppen idag för att ni skall hinna klicka hem dom lagom till helgen - är inte det en superbra idé så säg! ;-)

Den här fina klänning/tunika som ni ser på Maria är helt fantastisk i sin blanka look och Superfin att ha både nu på vintern till leggings eller jeans och även till sommarens bara ben!! Så ljuvlig i sitt tulipan-mönster.
Det här mönstret kommer även i en lika fantastisk blus i omlott-modell.
Så är du en klänning-tjej, ja men då kör du på den, och är du en kjol/byx och blus-tjej ja då har du det.. och är du en riktig tulpan-tjej, då kan du köra på båda!! Ja ni fattar.

Den svarta blusen kommer även idag och är transparent med fint sytt blommönster. Maria har svart linne under här men vågar man så är den riktig snygg till bara svart bh och hög kjol eller höga byxor.

Skymtar ni örhängena som Maria har?? Dom kommer idag i guld och silver. Enkla stilrena som funkar till vardags som till fest.

Kan det bli en bättre onsdag? Jag tror nog inte det! =)

Njut av den och glöm inte att norpa dina favoriter 11.00 innan det säger swoosh och dom är "botta"

Kraam J
  Föregående   Nästa