Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Vardagsfestliga Nyheter

4 december 2019 09:40
  Shopping   

G O D M O R G O N ! ! !

För er som halvsover er igenom veckan fram till fredag eller för er som bara har så mycket runt om er att dagarna går ihop med varandra så kan jag meddela att det är lill-lördag nu igen.. jo det är sant! och ni vet vad det betyder.. extra festliga och fina plagg kommer upp i shoppen idag för att ni skall hinna klicka hem dom lagom till helgen - är inte det en superbra idé så säg! ;-)

Den här fina klänning/tunika som ni ser på Maria är helt fantastisk i sin blanka look och Superfin att ha både nu på vintern till leggings eller jeans och även till sommarens bara ben!! Så ljuvlig i sitt tulipan-mönster.
Det här mönstret kommer även i en lika fantastisk blus i omlott-modell.
Så är du en klänning-tjej, ja men då kör du på den, och är du en kjol/byx och blus-tjej ja då har du det.. och är du en riktig tulpan-tjej, då kan du köra på båda!! Ja ni fattar.

Den svarta blusen kommer även idag och är transparent med fint sytt blommönster. Maria har svart linne under här men vågar man så är den riktig snygg till bara svart bh och hög kjol eller höga byxor.

Skymtar ni örhängena som Maria har?? Dom kommer idag i guld och silver. Enkla stilrena som funkar till vardags som till fest.

Kan det bli en bättre onsdag? Jag tror nog inte det! =)

Njut av den och glöm inte att norpa dina favoriter 11.00 innan det säger swoosh och dom är "botta"

Kraam J

Maria

Jättesnygga plagg- behöver dock återhämta sig från er fantastiska black week 😅

den 4 december 2019 @ 20:50

Jessica

Hehe jag förstår och det är såklart Okej Maria ;-)

den 5 december 2019 @ 08:50