Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

DAGENS NYHETER !!

19 december 2019 09:41
  Shopping   

God morgon!

Hoppas ni har en fin dag! Snart är det äntligen dags för lite julledigt!! Tror vi är många som behöver ladda batterierna efter den här mörka hösten.

Men först måste ni bara ta en titt på dagens nyheter!
Håller det lite enkelt idag då vi har väldigt mycket för oss idag. Modellcasting, ja vi letar fortfarande efter fler härliga som kan förgylla vårt team :) Nya hemsidan kommer i dagarna (berättar mer om det imorgon) och såklart era paket som alltid är vår första prio! ❤

Idag kommer en heeelt fantastisk maxiklänning i färger som får mig att tänka på strand och hav! Underbart leo-mönster i mörkblått, ljusblått och brunt med en cremefärgad botten. Så fräscht! Volang nertill och enkelt skärp i midjan som är avtagbart. Själv kommer jag bära den utan skärp och låta den vara så där härligt böljande och skön!

T-shirten - ännu ett plagg som får mig att längta efter värme och sol! :) Endast 149 kr och kommer i rosa och gult. Perfekt nerstoppad i ett par jeans till våren!

Dagens byxor är riktigt fina. Lite tjockare material som gör att den faller snyggt och känns väldigt arbetad. Resår i midjan vilket är skönt :) Kommer i svart men framförallt får vi en ny färg, olivbrun heter den. Kul med lite annat än svart och väldigt snygg. Lite mörkare i verkligheten än på bilderna skulle jag säga.

Sist men inte minst en ny färg av VMCAVA, härlig ljusrosa - 199kr.

Kramar ifrån oss och ha en underbar dag!! ❤