Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Ny hemsida, blogg och julrea !

20 december 2019 09:26
  Shopping   

God morgon!

Nu händer det MYCKET hos oss så tänkte att jag går pang på rödbetan här! :)

Onsdagen den 25 december lanserar vi vår nya hemsida!!
Känns så otroligt kul att äntligen få visa den för er! Massa bra funktioner där ni äntligen kan filtrera storlekar, färger, pris, nyheter etc etc. Vi kommer ha en chattfunktion så ni snabbt kan ta kontakt med oss! :)
Och mycket mycket mer! Dock vill vi bara informera om att den kommer inte vara helt klar, vissa delar kommer vi komplettera med efter julhelgen då vi inte hinner få allt på plats.
T.ex jobbar vi med att ta fram en bra storleksguide med alla modellers och våra mått för att ni enkelt ska hitta er storlek. Det kommer finnas en flik där ni hittar enbart ECO kläder, kläder av återvunnet material.
Funktionen att kunna ställa frågor under enskilda plagg kommer finnas efter nyår och även era privata konton med inlogg. Detta tar lite längre tid att få över då det är mycket data som ska implementeras så hoppas på ert tålamod där :)
Vi kommer även börja med sms funktion vilket innebär att ni kommer få sms med rabattkod när vi har särskilda kampanjer, detta kommer ni nämligen få se mycket mer utav framöver!! :)

Bloggen kommer finnas på vår hemsida från den 25 december. Så ni ska alltså inte gå in på hittaplagget.se längre utan den kommer ligga som en flik längst upp på hemsidan www.mandeldesign.se
Lite smidigare tycker vi och hoppas ni känner likadant ❤

Sist men inte minst! Kl.11.00 idag startar vi vår stora JULREA!! Missa inte!

Dagens nyheter kommer tillbaka den 7 januari igen, tills dess fokuserar vi på att ge er en bra rea och en funktionell och lättnavigerad hemsida som dessutom är mobilanpassade, det ni! :)

Vi kommer ha öppet alla dagar under jul och nyår så bara att höra av er om det är något ni undrar över.
Vet att vi har lite problem med att vissa inte får orderbekräftelse, detta beror på arbetet som pågår mellan den befintliga och nya hemsidan. Vi hoppas på ert överseende med detta.

På måndag tar jag en veckas semester och åker till Kanarieöarna med familjen så om ni får tråkigt i mellandagarna kanske ni hittar något värmande blogginlägg därifrån :)
Bästa Jessica finns här på bloggen på måndag ❤

Vi vill passa på och tacka alla er mest fantastiska kunder för det gångna året! Ni är världens bästa kunder och vi vore ingenting utan er. Så stort tack för att ni hjälper oss att bli vårt bästa Mandel ❤
Önskar er en riktigt fin GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!
Stor kram Camilla ❤
Ps. Missa inte denna fantastiska klänning, den kommer jag bära på nyår!

Mia

Åh vad spännande!

den 20 december 2019 @ 10:38

J

Spännande, ser jag fram emot och säkert många fler. Önskar dej en underbar Jul på Kanarieöarna med din familj. Ha en fortsatt trevlig dag....

den 20 december 2019 @ 10:38

s

Åh vad mycket kul ni kommer med!!! Kram o God Jul!

den 20 december 2019 @ 10:47

Lena

Kommer bli ett jättelyft! Rean ligger den i outlet-kategorin?

den 20 december 2019 @ 13:29

Lena

Kommer kampanjerna skickas ut även via mail? Jag fortsätter gärna med mailutskicken men vill inte ha något via sms, det räcker att inkorgen på mailen svämmar över, mob nr vill jag ha lite ifred till annat (och avier)

den 20 december 2019 @ 13:56

Annso

Så kul och spännande med den nya hemsidan!! 😊 Trevlig helg alla fina på Mandel! ❤️

den 21 december 2019 @ 00:04

AnnaB

Åh va spännande! Ha en riktigt skön och God Jul alla mandlar!!

den 22 december 2019 @ 09:33