Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens fina nyheter!
18 april 2018 10:01
  Shopping   

Här ser ni hur Amanda har matchat dagens fina set från Ichi! Det är jättefint att ha ihop, blir lite playsuit över det då! Det är även fint att ha dem var för sig som ni ser. Toppen har det bra priset 129kr och shortsen kostar 249kr! Riktigt skönt set.

Här hittar ni kavajen och kostymbyxan!

Här kan ni klicka er vidare till de blå jeansen och den marina jackan!

Jumpsuiten är fantastiskt fin! Amanda har norpat en och är riktigt sugen på att börja använda den! Så fin i v-ringningen och med knytet!

Kjolen och knytblusen såg ni tidigare idag och här ser ni dem igen! Kjolen är sååååå superskön på! Den sitter ritkgit snyggt och har ett fint fall med volangerna! Den kommer fån Pieces och har priset 199kr.

Klänningen kommer i flera härliga färger och har en mjuk och skön passform! Den kommer från Vero MOda och har superpriset 229kr!

Vi ses vid 11.00!

Kram
Hej på er!
18 april 2018 08:53
  Shopping   

Denna onsdag bjuder vi på mycket härliga plagg! Snygga blusen med knyt och kjolen med volang är så skön och en sommarfin outfit. Ett coolt set med linne och shorts i härlig viskos kvalitet från Ichi, med snygga print. Det kommer en supersöt jumpsuit och en skön bas klänning som är perfekt att ha nu i sommar. Missa inte detta, 11.00 som vanligt kan dessa plagg handlas.

Kram Charotte
Preggoplagg! :)
17 april 2018 14:57
  Shopping   

Hej!

En läsare föreslog att jag skulle tipsa om några Mandelplagg som funkar under graviditet och det tyckte vi var en bra idé så här kommer mina bästa plagg :)

Alla är ju olika både vad gäller smak och storlek när de väntar barn, men här utgår jag från mig som förutom byxor har kunnat ha ”vanliga” överdelar största delen av tiden. Men det gäller ju att välja rätt såklart, så de inte slutar efter halva magen, hehe.. Jag är i månad 8 nu och kan fortfarande använda de flesta plagg jag tipsar om här.

Jag gillar nog mest när magen blir definierad och har därmed hellre tajta stretchiga toppar eller något med resår över magen än väldigt vida / lösa plagg. Men det är ju en smaksak som sagt! De två första plaggen här är lite lösare och dolde nästan min mage helt de första månaderna.


På första bilden ser ni den stickade tröjan jag har myst runt i hela vintern och som även är perfekt kyliga vår- och sommarkvällar. Underbar. Den är lite oversize i modellen så jag har min vanliga storlek. Bredvid den hänger skjortan som både jag och Jessica har gått upp till strl L i för att få den lite slappare (jag har normalt XS/S). Den sitter inte så tajt ens nu med magen. Går ju utmärkt att kombinera med stickare tröjan såklart!

På andra bilden hänger två polotröjor med nåt lite mer dressat över. Stretchiga polos har varit mitt bästa standard-plagg under större delen av graviditeten! Passar till vardags men går lätt att klä upp till fest. Den randiga hittar ni här och den svarta här. Finns även i mörkblått som kanske egentligen är ÄNNU snyggare till prickiga kimonon som kom häromdagen och som jag då plockade med mig hem direkt. Kavajen är snygga Objsofia.

På sista bilden har jag valt ut två sköna klänningar, som båda har resår under brösten så att magen dels får gott om utrymme men också framträder på ett fint sätt. Sålänge inte bysten ökar enormt i omfång bör de funka nästan ända in på BB ;) Men jag skulle kanske gå upp en storlek för säkerhets skull. Den blommiga hittar ni här och den svarta här.


Jag troor det är ganska utplockat i storlekarna på några av dessa plagg så om ni är några preggosar där ute får ni skynda att klicka hem dem! De är ju nämligen superfina även på de som inte väntar bebis så konkurrensen är hård ;)


Ha en fin tisdag!

// Ellika (fotograf)
WOOHO- NU FÅR NI VARA SNABBA!
17 april 2018 14:15
  Shopping   

Nu gäller det att n i är riktigt snabba på köpknappen, det är storsäljarpåfyllning!

Vi har fått in svarta poptrash i 30-,32- och 34-längd! Så många av er som efterfrågat påfyllning på dessa!

Den mjuka basstoppen från Vero Moda kommer i alla storlekar i svart!

Vi har fått Vmsophia i svart- Tjooho! Vi håller tummarna att ni hinner klicka hem er storlek.

Vi får även superpopulära Vmvictoria i svart och mörkblått! De kom med posten precis och vi snabbade oss med att få upp dem nu till idag!

Hoppas ni är redo 14.30!!!

Kraam
En tisdagsoutfit från mig!
17 april 2018 13:23
  Shopping   

Här kommer min Mandeloutfit från idag!

Idag är det premiär för i år med vita byxor för mig! Jag är såå glad, känns så vårigt. Det är kostymbyxorna "Vmroro" som sitter så fint på! Jag har även den matchande kavajen.

Den glittriga tröjan är från Moves! Den finns även i randigt som är riktigt fin ihop med vitt.

Kram
Massvis med fina nyheter!
17 april 2018 09:30
  Shopping   

Här ser ni den nya färgen på på storsäljaren "Vmvictoria"! Dessa byxor är fantastiskt sköna och har snabbt blivit populära här. Den här gröna färgen är så fin att ha året runt! Fräscht till vitt på sommaren och passar perfekt med svart till höst ;)

Jessicas topp är riktigt söt! Den här kom förra veckan som klänning och tog snabbt slut. Den är jättefin till jeans, vitt och som ni ser här även till army!

Amandas blus är riktigt söt med kombinationen av prickigt och randigt! Den kommer bli så fin med jeans också! Shortsen är riktigt fina i sin dimmiga färg. De kommer i rosa och blått som ni ser här!

Vi får en topp från Soya som man även kan ha som offshoulder om man vill! Lika fin är den att ha över axlarna som ni ser på Jessica!

Även klänningen ni såg tidigare idag kommer! Den vill ni inte missa, sitter riktigt skönt på!
Godmorgon!
17 april 2018 08:38
  Shopping   

Godmorgon på er!

Här ser ni den fina klänningen från Pieces som kommer idag, i detta snygga leoprint.
Den är så mjuk och skön att ha på sig. Ni har väl inte missat trenden att ha jeans/byxor under klänning. Tyckte till en början att det var lite konstigt men har vant mig nu och tycker det är kanon då man kan ha klänning året runt och slipper att frysa. Detta är en trend som kommer hålla i sig till hösten. Det kommer även en supersöt blus från Soya, och lite annat smått och gott!

Charlotte
Påfyllningar!
16 april 2018 14:09
  Shopping   

Hej,

Nu har äntligen dagens påfyllningar anlänt. Snygga jeansen Vmsophia i ljusblått, samt den fina klänningen Jdycherry som gick som smör här. Även den fina toppen Ilya 1 från Soya samt den snygga jeanskjolen. 14. 30 får ni vara snabba på köpknappen.
SÅ MYCKET FINT IDAG!
16 april 2018 09:45
  Shopping   

Till er som har något festligt inplanerat i sommar- Här har ni den perfekta finklänningen! Om ni inte ska på festligheter så tipsa någon du känner då vi fick tag i få här. Jättevacker spets upptill som går ut längst med ärmarna. Fallet på kjolen är fantastiskt!

Dagens blus vill ni inte missa. Jättefint mönster med knyte framtill som ger en söt passform! Litet sprund vid ärmslutet som blir en fin detalj. Den här är vi alla sugna på, J>essica har hunnit norpa den! Man kan ha den till både fest och vardags.

Wooohoo- Vi har lyckats få in kostymsetet i "Onlcarolina" i färgen Ash! Så himla ljust och fräscht. Byxan sitter som ett smäck över rumpan och det snygga sprundet framtill ger en snygg effekt.

Kavajen är riktigt söt i modellen med det lilla knytet.

Tishan är i lyxig linne-kvalitet och kommer i två färger till. Den här är verkligen jättefin till jeans! Den kommer från Vero Moda och kostar 199kr- STORT tips verkligen!

Vi får äntligen upp storsäljaren "Vinaja New Short Jacket" i färgen Allure! Perfekt mjuk kavaj/cardigan som man även kan ha som jacka i sommar!

Ses snart igen!

Kram
Härlig start på veckan!
16 april 2018 08:55
  Shopping   

Godmorgon!

Hoppas att ni haft en trevlig helg! Idag kommer det en så vacker klänning med fin spets upptill. Perfekt att ha till sommarens alla festligheter. Den fina toppen på bild är så söt med det lilla bandet som man knyter i midjan. Storsäljaren Vinaja kommer i ny härlig färg samt kostymsetet Onlcarolina
i en ljusare grå färg.

Vi ses igen kl 11.

Jag har på mig de härliga byxorna Objmaya och den fina jeansjackan Vilucca. Tror att de finns några storlekar kvar...

  Föregående   Nästa