Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

SÅ MYCKET FINT IDAG!

16 april 2018 09:45
  Shopping   

Till er som har något festligt inplanerat i sommar- Här har ni den perfekta finklänningen! Om ni inte ska på festligheter så tipsa någon du känner då vi fick tag i få här. Jättevacker spets upptill som går ut längst med ärmarna. Fallet på kjolen är fantastiskt!

Dagens blus vill ni inte missa. Jättefint mönster med knyte framtill som ger en söt passform! Litet sprund vid ärmslutet som blir en fin detalj. Den här är vi alla sugna på, J>essica har hunnit norpa den! Man kan ha den till både fest och vardags.

Wooohoo- Vi har lyckats få in kostymsetet i "Onlcarolina" i färgen Ash! Så himla ljust och fräscht. Byxan sitter som ett smäck över rumpan och det snygga sprundet framtill ger en snygg effekt.

Kavajen är riktigt söt i modellen med det lilla knytet.

Tishan är i lyxig linne-kvalitet och kommer i två färger till. Den här är verkligen jättefin till jeans! Den kommer från Vero Moda och kostar 199kr- STORT tips verkligen!

Vi får äntligen upp storsäljaren "Vinaja New Short Jacket" i färgen Allure! Perfekt mjuk kavaj/cardigan som man även kan ha som jacka i sommar!

Ses snart igen!

Kram