Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Veckan som gått
15 april 2018 19:01
  Shopping   

Här ser ni lite av veckan som gått och vilka plagg som vi sålt mest av. Vilken härlig vecka vi haft, nu känns det verkligen som att våren är här. Hur har ni det som bor uppåt landet? Har även ni fått börja känna av vårkänslorna? Har ni som lagt ordrar i veckan hunnit få hem och prova era nya plagg? Hoppas ni hittat lite nya favoritplagg :) I fredags startade vi en tävling både på vår Instagram och på vår Facebook, ta gärna båda chanserna att var med och tävla om ett presentkort :). Ha nu en skön söndagskväll, och kika in i morgon igen för vi har mycket fina plagg på ingång :)! Kramar från mandelgänget
Vad hände med lördagen?
15 april 2018 09:35
  Övrigt   

Hej på er!

Min lördag gick i ett att jag inte ens hann skriva till er... Igår firades min bonussyster. Hon fick i present att hela familjen skulle gå på David Batras show, elefanten i rummet. Den var så roliga att jag satt och skratta så jag grät. Har ni inte sett den så gör det, ni kommer inte att ångra er. Sedan begav vi oss till en ostaffär, och hade ost och vinprovning, jättetrevligt och mysigt, och så goda ostar.

Kram Charlotte
Fredagens 14.30 plagg!
13 april 2018 14:26
  Shopping   

Ni missar väl inte vad som kommer nu 14.30! Vi har påfyllning på några storlekar på "Onlkendell" i coated.

Kolla in Vinaja cardigan i i den längre modellen! Den är jättefin att ha som både jacka och cardigan.

Kolla in det fina setet från Object! Amanda har norpat både kjol och topp!
Wooho- Det är fredag med finfina nyheter!
13 april 2018 09:44
  Shopping   

Dagens byxa från Vila är ju fööör fina! Vi alla på mandel sa "Åååh vad fina" i kör när vi packade upp dem.. Dessa har Jessica norpat och har redan hunnit planera när hon ska använda dem hihi.. Dessa ska hon ha när hon strosar omkring på Smögenbryggan i sommar ;)

De sitter jätteskönt och modellen är helt perfekt. De känns verkligen lyxiga, man kan klä upp dem för fest eller ha de till vardags!

Amandas blus kommer i två färger som ni ser på bilderna, blått och vitt! Den passar så fint ihop med byxan och jeansshortsen som kommer idag.

WOW vad fin jeansjackan är! Charlotte har hunnit norpa en och hade på sig den idag till jobbet! Jag (Amanda) blev riktigt sugen också nu.

Jumpsuiten är såå mjuk. Den sitter verkligen jätteskönt och är lätt att dra på sig då det är mycket stretch. Jättefin i modellen.

Klänningen från Object som Charlotte har köpt in är så himla härlig! Den här har jag redan norpat hehe.. Planerar att ha den ikväll när det rankas grillning i solen.


Jeansshortsen sitter jätteskönt. De kostar 249kr och kommer från Only!

Ni får även två smygkikar på nästa veckas nyheter! Hatten och den härliga "Vinaja" i Vilas nya blå färg. Håll utkik efter dem nästa vecka ;)

God morgon!
13 april 2018 09:00
  Shopping   

Godmorgon!

Fredagen13 har vi hört ska vara en otursdag men vi tycker det är en lyckodag idag, eftersom det kommer så mycket fina plagg. Klänningen jag har på mig är så fin. Det var den jag köpte in på mitt första inköp här på Mandel. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag :) Amandas jeansjacka är så fin med en liten volangkant och Jessicas byxor är superfina. Tror att alla har norpat något från dagens plagg här ;)

Vi tjejer önskar er en riktigt härlig fredag och helg!💞

Kram Charlotte, Amanda och Jessica
Dagens påfyllningar!
12 april 2018 14:06
  Shopping   

Nu kommer dagens efterlängtade påfyllningar! Mjuka viril cardigan som tog slut snabbt här i den nya färgen, bra basplagg som Vidreammers och Viofficiel tank top. Snygga shortsen Objdelta kommer också i svart! 14.30 är det som gäller!
Härliga färger och mönster!
12 april 2018 09:42
  Shopping   

Så mycket fint som kommer idag! Amanda har på sig en superfin klänning i mjuk viskoskvalité från Jacqueline de Yong som man även kan ha som tunika! Den kommer i det fina mönstret med ankare, marin och korall! Den här är ett stort tips från oss. Till det har hon Vilas stickade tröja "Vichassa" och jeansen "Pcfive Delly". Så himla fräsch outfit.

Ni ser Jessica i dagens kimono i prickigt! Hon har matchat med Onlpoptrash i ljusrosa. Så fint att möta upp färgen i kimonons prickar!

Byxan är är jättefin på! Man ha dem högre i midjan eller lite lägre, beror helt på hur man vill att de ska sitta och hur lång man är. T

ill dem har Jessica den populära Viril-cardigan i kortare modellen. Den tog snabbt slut förra veckan men vi har lyckats få påfyllning! Var beredda 14.30 för att få tag på din storlek och färg.

Ni ser Amanda i dagens jeanskjol från Object. Den satt riktigt bra på och var väldigt följsam. Både mjuk och stretchig. Den passar fint ihop med dagens tisha.

Ni ser även den nya färgen på fina "Vilucy S/S Flounce Top". Den passar verkligen till allt som den här rekommenderar vi.

Prickiga morgon!
12 april 2018 09:03
  Shopping   

Godmorgon på er!

Idag får ni inte missa denna fantastiskt söta kimono. Vi alla här på kontoret blev helt förälskade.
Det kommer även ett par matchande byxor till. Så sugen på dessa med.....känns som om jag behöver bygga ut min garderob 😜
Det kommer även en jeanskjol, skön bas t-shirt, klänning och Vilucy i ny färg :)
Kika in här snart igen så får ni se!

Lika som bär!
11 april 2018 15:31
  Shopping   

Goddag,

Idag lyckades jag och Ellika Matcha snyggt med den supersköna skjortan VMKATE ISABELL.
Den har redan blivit min favorit av alla skjortor.
Den är så mjuk, följsam och andas då den är i 100% bomull. Både jag och Ellika gick upp i storlek på den här för att ha den lite lösare. Vi båda tog Large.
Dessutom passar den bra till er som bakar bebisar då den inte är så slim över magen ;-)

Idag har jag Objflared Fiona jeansen till som jag använder flitigt då dom är så sköna så att det knappt känns att man har jeans på sig.. Jag gillar att klä mig bekvämt på jobbet om det kanske inte har framgått.. ;D

Kram från Jessica, Ellika och Bebis
Tjohooooo!
11 april 2018 13:16
  Övrigt   

Äntligen kan vi meddela er alla att vi nu har bestämt ett datum för vår fysiska utförsäljning! Den har varit väldigt uppskattad genom åren.

Lördagen den 12 maj är det som gäller så sätt ett stort kryss i kalendern för en tripp till Göteborg! Mer info kommer längre fram!

Kram från oss tjejer!
  Föregående   Nästa