Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Preggoplagg! :)

17 april 2018 14:57
  Shopping   

Hej!

En läsare föreslog att jag skulle tipsa om några Mandelplagg som funkar under graviditet och det tyckte vi var en bra idé så här kommer mina bästa plagg :)

Alla är ju olika både vad gäller smak och storlek när de väntar barn, men här utgår jag från mig som förutom byxor har kunnat ha ”vanliga” överdelar största delen av tiden. Men det gäller ju att välja rätt såklart, så de inte slutar efter halva magen, hehe.. Jag är i månad 8 nu och kan fortfarande använda de flesta plagg jag tipsar om här.

Jag gillar nog mest när magen blir definierad och har därmed hellre tajta stretchiga toppar eller något med resår över magen än väldigt vida / lösa plagg. Men det är ju en smaksak som sagt! De två första plaggen här är lite lösare och dolde nästan min mage helt de första månaderna.


På första bilden ser ni den stickade tröjan jag har myst runt i hela vintern och som även är perfekt kyliga vår- och sommarkvällar. Underbar. Den är lite oversize i modellen så jag har min vanliga storlek. Bredvid den hänger skjortan som både jag och Jessica har gått upp till strl L i för att få den lite slappare (jag har normalt XS/S). Den sitter inte så tajt ens nu med magen. Går ju utmärkt att kombinera med stickare tröjan såklart!

På andra bilden hänger två polotröjor med nåt lite mer dressat över. Stretchiga polos har varit mitt bästa standard-plagg under större delen av graviditeten! Passar till vardags men går lätt att klä upp till fest. Den randiga hittar ni här och den svarta här. Finns även i mörkblått som kanske egentligen är ÄNNU snyggare till prickiga kimonon som kom häromdagen och som jag då plockade med mig hem direkt. Kavajen är snygga Objsofia.

På sista bilden har jag valt ut två sköna klänningar, som båda har resår under brösten så att magen dels får gott om utrymme men också framträder på ett fint sätt. Sålänge inte bysten ökar enormt i omfång bör de funka nästan ända in på BB ;) Men jag skulle kanske gå upp en storlek för säkerhets skull. Den blommiga hittar ni här och den svarta här.


Jag troor det är ganska utplockat i storlekarna på några av dessa plagg så om ni är några preggosar där ute får ni skynda att klicka hem dem! De är ju nämligen superfina även på de som inte väntar bebis så konkurrensen är hård ;)


Ha en fin tisdag!

// Ellika (fotograf)

Petra

Nu är jag ju inte gravid men jag gillar verkligen det här inlägget! Det hade jag uppskattat när jag var gravid 😊

den 18 april 2018 @ 08:23