Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
23 november 2015 14:04
  Shopping   

Här kommer dagens suveräna påfyllningar!
Snygga klänningarna "Onlbarca" & "Vigyras", samt byxorna "Viprovide" och "Objdeanna"-koftan. Det blir även några påfyllningar från Edblad. Idag kl. 14.30 =)
Fina Ajlajk-toppen...
23 november 2015 11:21
  Outfits   

Här ser ni superfina Ajlajk-toppen "Ack1024" som är en perfekt modell som passar både till vardags och fest. Perfekt till julbordet med jobbet med den här och tex ViCommit Coated eller "PcJust New Coat" så är man snyggt klädd direkt.
Inspiration från tjejerna.
23 november 2015 10:21
  Outfits   

Ja i dag kommer mycket fint som passar både till fest och vardags.
* Elin har på sig coola tunikan "VmFamous" i cool finribbad kvalitet med de höga sprunden på sidorna som verkligen är stor trend nu. Halsbandet "VmAmina" här kommer också upp i dag (har redan norpat det själv).
* Therese har på sig superfina omlottoppen "Vinema" och snygga jeanskjolen "VmMerle" som bägge kommer upp i dag.

Ni får bara inte missa fantastiskt fina klänningen "VmJappa" med 3/4-ärm som kommer nu kl 11:00.
Vinterkylan är här.
23 november 2015 08:52
  Outfits   

Brrrrrr nu är det kallt här på morgonen kan jag säga så suveräna Object-kappan "Objmaris" som värmer skönt då det är ull i materialet. Skön stor halsduk räddar många kalla dagar och jag har själv tagit "PcVinifred" här som är mjuk och skön i materialet.

I dag kommer vår storsäljaren"VmJappa" in i ny modell på klänning med fin 3/4-ärm (perfekt till julfesterna) den här kommer jag nog själv ha på julafton, gillar verkligen mönstret och att det är 3/4-ärm. Nu kommer även snygga koftan som är lite smålurvig som jag tipsade om här förra veckan och likaså fina omlott-toppen i spets från Vila (kolla inlägget 17/11). Massa fint kommer upp i dag så håll koll nu kl 11:00.
Halsbandet jag har på mig här kommer upp i dag.
Jag har på mig sköna lurviga koftan "OnlPop", favoritlinnet "ViFalls" och grymma "OnlRoyal".
Fixardag idag.
22 november 2015 19:02
  Övrigt   

Ursäkta dåligt med inlägg här i helgen. Var iväg större delen av lördagen och i dag har det blivit en riktig fixardag med storstädning/julstädning så det har putsats och fejats här hemma. Fönstren är tvättade, golven skurade, skåpen avtorkade och barnens har fått tömma sin rum så de har städats ut ordentligt.
Dock gäller detta endast övervåningen (som ifs tar längst tid) men nu känns det som att vi ligger såpass bra till att vi kanske tom får upp adventsstjärnorna ikväll=)
Ingen sovmorgon här...
21 november 2015 12:23
  Outfits   

Ja i dag ringde klockan vid 07:05 då dottern hade seriematcher i stan så det vara bara att pallra sig upp trots att kroppen skrek nej;P
Nu är dagens matcher klara för dottern och nästa omgång startar snart för sonen men de matcherna tar Kalle (vi klunsade igår om vem skulle ta vilken tid... gissa om jag vann eller förlorade;P).

I dag har jag på mig nya supersköna bomberjackan i coollegematerial som kom in i går - såååååå himla mjuk och skön kvalitet, om ni inte redan norpat den så säger jag bara KÖP!
Påfyllning!
20 november 2015 14:03
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av den härliga tunikan "Jdyorchid" i korall och byxorna "Vmflex-it" i svart som är suveräna att ha i basgarderoben. Samt den sköna byxan "Geller HW Zip Denim".
Var med här nu klockan 14.30 :)
Inspiration från oss...
20 november 2015 09:59
  Outfits   

Ja här får ni se dagens fina plagg (på ett lite lugnare sätt än förra bilden;P).
* Elin har på sig coola långkoftan från Vila.
* Jag har på mig suveräna bomberjackan i sååååå skön kvalitet - rekommenderas verkligen! Toppen är "OnlLIa" och byxan är "ViCommit". Halsbandet är "Crystal" från Orelia som kommer upp i dag.
* Charlotte har på sig superfina blusen "OnlEwan" som även kommer i fint blomsterprint, jeansen är grymma "Olivia" i grått.
*Therese har på sig suveräna festlinnet "VmCona" som är i cool asymmetrisk modell - perfekt til julfesterna. Byxan är suveräna "ViCommit".
Fredags-feeeeeeeeling.
20 november 2015 09:54
  Outfits   

Wiihooeeeee - härlig fredag här, vi har precis avslutat frukostmötet, solen strålar från en blå himmel och massa fina plagg kommer upp här nu kl 11:00.
Njut av dagen och unna er något extra gott till lunchen.
Gooodmorning...
20 november 2015 08:44
  Outfits   

Ja i dag kommer det in suveräna plagg både snyggt till julfesten och skönt till vardags så det ska nog finnas något till alla här i dag=)
Jag själv är helt kär i nya fina bomberjackan här som är i en suuuupermjuk skön kvalitet som känns perfekt den här årstiden. Ni ser väl fina festklänningen med pärlorna som jag tipsade om här på bloggen - perfekt till både jul och nyår. Bredvid bomberjackan hänger ett riktigt coolt asymmetriskt linne som sitter suveränt på som man blir snyggt klädd med bara en enkel smal svart byxa till - suveränt till alla kommande fester, julbord m.m.

Jag har på mig min favoritkavaj "ViLown", "ViFalls"-linnet (klarar mig inte utan den här suuuveräna modellen) och grymma byxan "ViCommit Coated" med zipdetaljerna upptill. Halsband och örhängen från Orelia, ringar och armband från Edblad.
  Föregående   Nästa