Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ny kappa - check!
19 november 2015 15:37
  Outfits   

Ja det har ju inte direkt varit någon kall höst hittills så jag har haft min bomberjacka och korta dunjackan "VmAlice" fram tills nu. I går kände jag att det var dags att satsa på en snygg varm kappa så efter en del provande här på webshoppen så föll jag för suveräna Object-kappan "ObjMaris" som är med ull i så den värmer gott.
Jag gillar den sneda dragkedjan och snygga kragen som går att stuka till och variera som man vill, jag har även tagit suveräna stora halsduken "PcVinifred" i den grå nyansen som blir perfekt till här.
Suveräna påfyllningar i dag.
19 november 2015 14:00
  Shopping   

I dag blir det påfyllningar på coola kjolarna "Vipen" och "Asmin" som är två heelt grymma modeller.
Det blir även påfyllning på omtyckta "Easy"-byxan i tre fina print och de omtyckta Orelia-örhängena med fjäril och modellen med strasspärlorna som både jag och Jennifer har själva.
Klädd för fest...
19 november 2015 13:22
  Outfits   

Ja nu är det första advent om en och en halv vecka och det börjar bli dags att hitta fina outfits till julbord med jobbet, julfester och glöggmys med vänner som hör december månad till.
Här visar Therese superfina toppen "VmMary" som finns i både creme, vinrött och svart, bägge färgerna är ju perfekta till en enkel svart byxa så känner man sig snyggt klädd direkt.
Här ser ni coola byxan ViCommit med de vaxade ytan som ger en snygg look.
Inspiration från Elin och Therese.
19 november 2015 10:16
  Outfits   

Ja i dag får ni se vår nya Mandel-tjej Elin här i fina Easy-kimonon i omtyckta printet som sålde som tusan i somras, funkar kanon nu i vinter till alla svarta outfits också.
* Therese har på sig fina klänningen med spets upptill som har kanonpriset 179 kr, fina glittercardigan kommer nu också och den är perfekt nu till alla kommande julfester över både klänning och festtoppar.
Gooodmorning...
19 november 2015 09:09
  Outfits   

Ja i dag kommer massa fint upp här, bla kimonon i Easy-serien som jag har på mig här (kommer även i omtyckta mönstret "mönstrat/ceris" som sålde som tusan i somras). Nu kommer den efterlängtade Vila-kjolen i svart denim, fin glittrig cardigan (perfekt till julfesterna), nya print på storsäljaren "PcEmma", snygg svart klänning med spets upptill (som jag visat här på bloggen).
Håll koll på webshoppen som vanligt nu kl 11:00.

Jag har på mig nya kimonon "Easy" som jag såklart norpat själv (kanonpris 199 kr), "OnlLia" som jag var tvungen att ta även i svart nu då jag blev helt kär i den vita jag hade på i går. Byxan är suveräna "ViCommit Coated".
Tyck till...
18 november 2015 15:52
  Only   

Till våren (feb/mars) kommer detta trendmönstret (ja visst är det missoni-inspiration här) i flera olika modeller.
Jag är nu nyfiken på vad ni tycker om printet (kommer även i olika färgkombinationer tex sand eller blått) och vilka modeller ni skulle vilja ha det i.
Översta toppen med omlottryggen kostar 259 kr och toppen bredvid har samma pris.
Tunikan/klänningen med kort ärm kostar 459 kr och tunikan/klänningen bredvid med längre ärm kostar 499 kr.
Var gärna med och tyck till här vad ni gillar (eller inte gillar).
En chans till...
18 november 2015 14:05
  Shopping   

Ja ni är ju helt tokgalna i skira bomberjackan "VmJappa" så det blir påfyllning även i dag av den här fantastiska modellen=)
Det blir även påfyllning på omtyckta "ViFalls"-linnet (bästa basen, jag har själv två stycken av detta favvolinnet), "Shiny"-leggingsen och "PcJust Wear".
Missa inte fina handduken från Edblad
18 november 2015 10:34
  Smycken/Accessoarer   

I dag blir det även premiär för Edblads fina badlakan i mjuk skön 100% bomulls-kvalitet.
Edblads julkollektion.
18 november 2015 10:19
  Outfits   

Ja i dag blir det premiär för Edblads fantastiska julkollektion. Superfina smycken i trendiga modeller.
Coola blusen Therese har på sig här är fina "OnlRybilla".
Skön outfit
18 november 2015 09:06
  Outfits   

Ja i dag inviger jag nya fina toppen "OnlLia" som kom in förra veckan och jag rekommenderar den verkligen, fin kvalitet med liiiite lyster i så man känner sig snyggt klädd i den. Perfekt modell både till leggings (jag har "OnlSimple" på mig") och alla smala svarta byxor tex Vicommit och VmFlex. Jackan är min favorit "VmAlice" med supersköna pälsklädda kragen som är härlig nu i vinter.
Halsbandet "J3" är perfekt då det lyfter en enkel outfit som här, påfyllningen kom i går så nu finns alla färger inne. Väskan är suveräna "OnlDarcy" som är suverän då den rymmer mycket eftersom det är två väskor i en - rekommenderas!!!

I dag kommer äntligen Edblads fantastiska julkollektion OCH vi börjar nu även sälja deras supersköna frotté-handdukar. Jag har själv köpt mig ett par handdukar som jag testat hemma under ca två månader och de är suveräna, håller bra efter tvätt och är med fin struktur som ger det där lilla extra.
  Föregående   Nästa