Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fint från Vila i november.
17 november 2015 16:14
  Kommande plagg  /  Vila   

Här ser ni några godbitar från Vila som kommer in den här månaden.
Suveräna kjolen är samma som vi hade inne i mörk denim för ett tag sedan och nu kommer den alltså i svart. Fina klänningen är perfekt till kommande julfesterna, pris 499 kr.
Superfina feminina kavaj/koftan kostar 379 kr och spetstoppen 279 kr.
Fjärde gången gillt...
17 november 2015 13:52
  Shopping   

Ja i dag kommer dunderstorsäljaren"VmJappa"-bomberjakcan in igen (för fjärde gången) och jag hoppas ni hinner med att norpa den nu för den är verkligen sååååå himla snygg!!!
Nu blir det även påfyllning på omtyckta Ajlajk-smyckena, fina Vila-klänningen med rynk på sidan som rusade iväg snabbt här föra veckan. Det blir även påfyllning på en av mna favoritbyxor: OnlRoyal Reg. Skinny Zip.
Håll koll på webshoppen nu kl 14:30.
Plagg på väg in...
17 november 2015 11:28
  Kommande plagg  /  Only   

Ja nu är flera fina modeller på väg in här, två superfina klänningar som ni ser överst här, den vänstra har kanonpriset 179 kr och den fina med pärlorna bredvid kostar 479 kr.
Coola kavaj/cardiganen till vänster är i fin lite lurvig mix som blir en snygg effekt, pris 329 kr.
Superfina tröjan med paljetter och chiffongkanten nertill är med trendig omlott över ryggen och kostar 339 kr.
Inspiration från oss...
17 november 2015 10:22
  Outfits   

Ja ni får bara inte missa fina plaggen i härliga "VmJappa"-serien som kommer upp i dag.
* Jag har på mig linnet tillsammans med suveräna Object-koftan "ObjGia" som är en suverän modell när man vill vara snyggt klädd men inte vill ha en strikt kavaj.
* Therese har på sig superfina klänningen "Vmjappa" som passar både som klänning och tunika.
En blomstrande jul...
17 november 2015 09:05
  Outfits   

Ja se till att blomma ut nu i november och december och bryt av det svarta med härliga blomsterprint till julfesterna. I dag kommer fler modeller i omtyckta "VmJappa"-serien då både linne och klänning kommer i det fina printet - perfekta modeller både till fest och vardags.

Jag har på mig min favvokimono "JdyOrchid" som jag också verkligen rekommenderar till julens kommande fester, den här känner man sig snyggt klädd i direkt till bara svart byxa och linne, jag har redan haft min sååååå mycket=)
Byxan är suveräna "ViCommit" med xip-detaljerna, linnet är sköna "ViGyras", halsbandet är "Horn" från Edblad och armbandet är favoriten "Kavala" (har även på mig ringarna i samma serie som både jag , Therse och Jennifer har själva).
Frys inte i vinter...
16 november 2015 15:49
  Outfits   

Missa nu inte sköna jackan "OnlLucca" med suveräna pälskragen som värmer gott i kylan.
Kanonpris 399 kr, finns i grått och mörkgrönt.
Mjuka upp shoppingfingret!!!
16 november 2015 13:59
  Shopping   

Ja då är det dags för ny påfyllning av dunderstorsäljaren "VmJappa"-bomberjackan som ni blivit helt tokiga i;P Det blir även påfyllning av suveräna Vila-jackan "ViLonar", "ViSurface"-klänningen och suveräna "Olivia" med den vaxade ytan.
Inspiration från oss...
16 november 2015 10:15
  Outfits   

Ja i dag kommer ett perfekt baslinne från Vilas omtyckta Officiel-serie som är med skir spets både fram och baktill så det är perfekt nu till alla fester.
* Jag har på mig dunderstorsäljaren "OnlDiamond"-koftan som snabbt blivit mångas favorit här (179 kr) och nu finns många storlekar/färger inne då det nyligen varit påfyllning så se till attt norpa den nu. Linnet är suveräna "ViOfficiel" som kommer upp i dag, byxan är sköna "VmFlex".
* Therese har på sig nya toppen "VmWintly" och byxan "OnlRoyal" som bägge kommer upp nu kl 11:00.
Gooodmorning...
16 november 2015 08:34
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här, tufft att komma upp i dag får jag erkänna så jag tar mig en extra stark kaffe för att komma i gång nu=)
I dag kommer ne ny cool modell på storsäljaren"OnlRoyal" med bikerdetaljer som är stor trend nu. Nu kommer även en superfin skir top med blomsterprint i röda toner som blir perfekt till alla julfester, nytt Officiel-linne med tunna axelband och spets upptill. Det blir även påfyllning på dunderstorsäljaren på Soya-byxan som är med fin vidd och zipdetaljer - den här rekommenderas verkligen (kommer från small-xl).

Jag har på mig "OnlSmoke"-jackan, "ViFalls"-linnet och suveräna "VmFlex" som är en perfekt basbyxa som verkligen håller den svarta färgen helt kanon, pris 299 kr.
Julbak - check!
15 november 2015 21:48
  Övrigt   

Ja då var årets pepparkakor klara och likaså lussebullarna. Barnen sov hos mormor i natt så de gjorde lussebullarna i går och i dag gjorde vi alla pepparkakorna tillsammans, nu är det bara att invänta första advent då vi får äta allt det goda;P
  Föregående   Nästa