Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmorning...

20 november 2015 08:44
  Outfits   

Ja i dag kommer det in suveräna plagg både snyggt till julfesten och skönt till vardags så det ska nog finnas något till alla här i dag=)
Jag själv är helt kär i nya fina bomberjackan här som är i en suuuupermjuk skön kvalitet som känns perfekt den här årstiden. Ni ser väl fina festklänningen med pärlorna som jag tipsade om här på bloggen - perfekt till både jul och nyår. Bredvid bomberjackan hänger ett riktigt coolt asymmetriskt linne som sitter suveränt på som man blir snyggt klädd med bara en enkel smal svart byxa till - suveränt till alla kommande fester, julbord m.m.

Jag har på mig min favoritkavaj "ViLown", "ViFalls"-linnet (klarar mig inte utan den här suuuveräna modellen) och grymma byxan "ViCommit Coated" med zipdetaljerna upptill. Halsband och örhängen från Orelia, ringar och armband från Edblad.

Anonym

Vilown eller
Objgia. Vilken skulle ni på Mandel valt?

den 20 november 2015 @ 09:30

Eva

Det är två olika plagg så det gäller väl om du vill ha en kavaj eller en cardigan. Jag älskar verkligen den här kavajen och när det är varmare så har jag haft den som ytterplagg så den funkar både inne och ute=)

den 20 november 2015 @ 09:42