Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Ingen sovmorgon här...

21 november 2015 12:23
  Outfits   

Ja i dag ringde klockan vid 07:05 då dottern hade seriematcher i stan så det vara bara att pallra sig upp trots att kroppen skrek nej;P
Nu är dagens matcher klara för dottern och nästa omgång startar snart för sonen men de matcherna tar Kalle (vi klunsade igår om vem skulle ta vilken tid... gissa om jag vann eller förlorade;P).

I dag har jag på mig nya supersköna bomberjackan i coollegematerial som kom in i går - såååååå himla mjuk och skön kvalitet, om ni inte redan norpat den så säger jag bara KÖP!

C

Jag har klickat hem den jackan ;-) Ska bli spännande. Undrar lite över Onlmoster och Onllia...ser att de ser lika ut men att de skiljer i material. Visst har du bägge Eva? Vilken rekommenderar du/vilken är skönast att ha på sig? Ha en trevlig Lördagkväll!

den 21 november 2015 @ 14:49

Eva

Mycket bra smak du har C ;)
Onllia är liksom liiiiite snyggare då den är med lite lyster i kan man säga och OnlMoster är i en lite vanligare tisha-kvalitet som ör superskön. Vill du ha mer vardagsblogg så ta OnlMoster, vill du även ha den när du ska vara lite snyggare klädd så ta OnlLia. Vilken du än tar lär bli kanon:k)

den 21 november 2015 @ 14:55

Anna B

Hihi, tror de blev nitlotten.....

den 21 november 2015 @ 21:10

Maria

Vad planerar du att ha på dig till glöggmys och jul. Är det någonting som redan finns inne eller någonting som kommer in framöver till webbshoppen :)?

den 22 november 2015 @ 14:42

Eva

Anna, japp det stämmer;P
Maria, i morgon kommer en ny klänning i fina VmJappa-serien med 3/4-ärm som jag funderar att ha till julafton. Till kommande glöggfest så tror jag det blir ViCommit-byxa och antingen "OnlArt" eller ngt vitt upptill, tex OnlRybilla eller OnlNora =)

den 22 november 2015 @ 19:01