Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Höstoutfit.
26 oktober 2015 12:21
  Outfits   

Här visar Jennifer suveräna toppen "JdyRegard" med kanonpriset 189 kr(jag har den själv också) tillsammans med snygga byxan "ViCila 7/8"och bootsen "PsValah".
Inspiration från tjejerna.
26 oktober 2015 10:12
  Outfits   

I dag kommer en suveränt tunika i omtyckta "OnlLeco"-serien som ni ser på Jennifer här - rekommenderas VERKLIGEN!
Therese har på sig ny superfin tisha från Vila som är en perfekt vardagsmodell med det lilla extra, kanonpris här också: 179 kr.
Gooodmorning...
26 oktober 2015 08:55
  Outfits   

Ny härlig vecka har vi här och nu är det ju höstlov för skolorna så många är ju lediga den här veckan och en del av er kanske tom njuter av värme och sol nu. Vi jobbar på som vanligt här, jag kommer att vara ledig med barnen på onsdag så då ska vi hitta på något höstlovsmysigt=)

I dag kommer massa fina plagg in här, bla ny färg på omtyckta "OnlDiamond"-koftan i den längre modellen och en såååå snygg tunika/tröja med struktur och de trendiga höga sprunden på sidorna.
Jag har på mig suveräna koftan "VmDemi" och har ni inte redan köpt den så säger jag bara KÖP! Linnet är "ViFalls" och byxan storsäljaren "PcJust Wear".
Höstdag
25 oktober 2015 14:24
  Outfits   

Härlig solig dag höstdag i dag så vi har haft en soft start här och nu är det dags att få undan utemöblerna och få lite fixande i trädgården. Skönt med en extra timme i dag, ni kom väl ihåg att ändra klockan i morse.
Har på mig favvojeansen "OnlLise" som jag hoppa ska komma in nu i veckan, de har ju varit slut länge i många storlekar. Collegetröjan är sköna "VmElla" som jag bor i på kvällar och helger - sååå himla skön modell som är härligt oversized.
Dag på stan
24 oktober 2015 17:17
  Outfits   

I dag blev det lite shopping i mysiga Haga-kvareten i stan, skön höstdag så jag hade på mig suveräna OnlSidney-kappan, älskar verkligen passformen på den kappan.
En höstdagens.
24 oktober 2015 14:06
  Outfits   

Lyckades precis locka till mig katten lagom till dagens kortet skulle tas här;P
Har på mig suveräna OnlRoyal- byxan med zipdetaljerna och toppen "OnlGerda".
Tips.
23 oktober 2015 14:36
  Outfits   

Ni är många som verkligen gillat suveräna undertoppen "OnlChloe" och gärna tillsammans med fina toppen "OnlTenna" som nu nästan är slut. En till superfin top att ha till som är med liknande ringning i ryggen är den här snygga modellen "PcNancy" som vi har inne nu.
Wiihooee - påfyllning i dag!
23 oktober 2015 13:55
  Shopping   

Redan i dag blir det påfyllning av dunderstorsäljaren "JdyOrchid"-tunikan som sålt i rasande fart varje gång den kommit in här.
Det blir även påfyllning av superfina " OnlDenni", "OnlStella", "Tinny"-klänningen och suveräna baslinnet "Live Love" med tunna axelband.
Inspiration från oss...
23 oktober 2015 10:11
  Outfits   

Ja massa massa snyggt kommer upp här i dag som sagt, iaf om ni som jag är helt galen i dessa coola asymmetriska modellerna =)

*Jennifer har på sig coola långa modellen "JdyBrandy".
* Jag har på mig asymmetriska toppen "OnlGyra".
* Therese har på sig snygga toppen "OnlMinsk", Ajlajk-halsbandet "J3" och jeansen "ViCommit".
Freeedagsfeeling
23 oktober 2015 09:58
  Övrigt   

Freeedag och löningsdag för många nu och vi hoppas ni alla får en fin dag =)
Unna er något extra och mys med era nära och kära nu i helgen.
  Föregående   Nästa