Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Tips.

23 oktober 2015 14:36
  Outfits   

Ni är många som verkligen gillat suveräna undertoppen "OnlChloe" och gärna tillsammans med fina toppen "OnlTenna" som nu nästan är slut. En till superfin top att ha till som är med liknande ringning i ryggen är den här snygga modellen "PcNancy" som vi har inne nu.

maria

Jag har en fråga till Kalle. När man är inne på starttiden och sedan vill skrolla ned och se vad som kommit igår, förrgår etc, och så ser man något man vill titta närmare på och klickar på det klädesplagget. När man sedan backar från det klädesplagget för att fortsätta scrollningem hamnar man alltid på första sidan igen. Finns det ingen möjlighet att man kan få fortsätta från där man var? Det är så jobbigt att alltid få börja om och leta sig nedåt igen. Hoppas du förstår vad jag menar :)

den 24 oktober 2015 @ 13:38

Kalle

Maria, mycket bra åsikt. Det är väldigt irriterande att det kan bli så. Nu är det lite olika på vad för enhet och vilken webbläsare man använder. I min telefon så fungerar det som man vill medan det inte gör det på min dator. Problemet är att det är specialkod som används för att man ska slippa ladda om startsidan utan de nya produkterna bara fälls ner. När man använder den lösningen så kan vissa webbläsare tappa minnet och visa startsidan som den såg ut först.

Ett svårlöst problem men jag ska titta på det igen om jag kan lösa det på något sätt.

den 24 oktober 2015 @ 14:17