Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fångad av en stormvind...
23 oktober 2015 08:41
  Outfits   

Ja i dag blåste det ordentligt här när vi skulle ta kortet som ni kanske ser här ;P
Jag hoppas ni har chans att sitta redo nu kl 11:00 för i dag kommer tre HELT SUVERÄNA toppar/tunikor in som jag själv länge väntat på. Det är dels den jag har på mig här med de högra spunden på sidorna, en kortare modell som också har de trendiga sprunden på sidorna och en cool assymetrisk top där ena ärmen är en nätt 3/4-ärm och den andra en ärm med vidd och den sitter sååååå snyggt på (har såklart även norpat den).

Jag har på mig nya långa tunikan/toppen "JdyBrandy" som även kommer i grått idag, "ObjAze"-linnet under (världens bästa underlinne) och suveräna leggingsen "OnlVigga".
Wiihooee - påfyllning i dag!
22 oktober 2015 13:59
  Shopping   

Nu får ni vara snabba här kl 14:30 för det blir påfyllning av suveräna tunikan "JdyOrchid", dunderstorsäljaren "JdyKicki"-bomberjackan, ""Confident" och fina skinnplånboken "ObjBea".
Dagens...
22 oktober 2015 10:14
  Outfits   

Så mycket snyggt idag! Nu kommer äntligen coola blusen med plisserad rygg och långa ärmar, som ni sett från bloggen! Den heter "Onlrybilla" och den bär Jennifer tillsammans med linnet "Vifalls".
Therese har på sig fina tröjan "Onljessy Jess", med cool chiffongkant nertill som en snygg detalj.

Det blir även påfyllning på smyckena "Sahara Bracelet" och "Elkin Necklace" från Edblad.
Höstfärger...
22 oktober 2015 08:55
  Outfits   

Ja nu går det undan här i färgskiftningarna på löven och snart har vi väl vinterkyla och snö här, tänk att det bara är två månader kvar till julafton... tjoff tjoff veckorna springer snabbt iväg nu tycker jag;P
I dag kommer massa suveräna plagg in här, bla en heelt fantastiskt fin mönstrad tunika som jag tipsat om här tidigare och fina blusen med plisserad rygg med lång ärm och superfina toppar/tröjor med snygga detaljer så håll koll här kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig favvo-kimonon "JdyOrchid" som jag verkligen rekommenderar, linnet är suveräna "ViFalls" och jeansen sköna "OnlRoyal KneeCut".
Såååå många bra påfyllningar i dag!!!
21 oktober 2015 13:48
  Shopping   

I dag kommer det in massa suveräna påfyllnngar här, bla:
Fantastiska dunjackan "VmAlice" som jag VERKLIGEN rekommenderar (jag har den själv), blommiga toppen "OnlHendie", handskarna "PcRonja" och Ajlajk-sjalen "A-272".

Det blir även påfyllning av mina favoritbyxor "VmFlex" i både ljus och mörk denim (299 kr), suveräna koftan "OnlLeco", VmNew Ratli" och fina chiffongtoppen "OnlBlack".
Inspiration från tjejerna.
21 oktober 2015 10:19
  Outfits   

Som sagt - sååå mycket snygg i dag!!!
* Therese har på sig coola chifongtunikan "OnlArty" som kommer idag och har kanoonpriset 199 kr - perfekt till alla fester nu och till jul såklart.
* Jennifer har på sig superfina Toppen "JdyFillippa" med pärlorna upptill. Byxan är omtyckta "ViCommit"
Mjuka upp shoppingfingret!!!
21 oktober 2015 09:13
  Outfits   

Åh i dag kommer det in såååå många fina plagg här så jag hoppas ni kan sitta klistrade vid datorn/mobilen nu kl 11:00 så ni inte missar dessa grymma plagg.

Jag själv har redan norpat den fantastiska långa tunikan i skirt chiffongtyg med underlinne i som kommer i svart och den omtyckta blå nyansen som rusat iväg här på sistone.
Nu kommer den suuuperfina ärmlösa chiffong-blusen med plisserad rygg sm jag tipsat om här, cool festtop med små pärlor vid ringningen, den omtyckta toppen med vingarna över ryggen och Vilas omtyckta modell "ViCommit" i helsvart med klassisk linning (dessa är liiiite mindre än ViCommit Coated så ligger ni mellan två storlekar kan ni går upp en storlek här).

Jag har på mig nya ärmlösa chiffongtunikan OnlRibylla (199 kr), Vicommit Coated", bootsen "PsValah" och Orelia-halsbandet som snart kommer in igen.
Tjohooo - jag har fått tag på fleeeeeer!!!
20 oktober 2015 16:35
  Eva tipsar   

Storsäljaren "JdyKicki" sålde ju snabbt slut här och nu har den gjorts om igen så det blir påfyllning på den inom kort så håll ögonen öppna dagligen här=)
Påfyllning på omtyckta modeller...
20 oktober 2015 14:06
  Shopping   

Ja fyll på höstgarderoben nu med omtyckta "OnlDiamond"-koftan och suveräna "Riva"-koftan som är två dunderstorsäljare här.
Jennifers senaste Mandel-köp.
20 oktober 2015 12:36
  Shopping   

Här får ni se några av Jennifers senaste Mandel-köp:
* "VmCanni"-toppen och byxan "ViProvide" som ni ser på översta bilden här.
Trendiga örhänget "Crystal Earring" (som både jag och hon har själva) från Orelia.
Doftljus "Clean", Hamam-handduken "Andrea", "OnlRoyal Reg Skinny Zip", "ObjRingo"-polon och jeansskjortan "VmMatilde".
  Föregående   Nästa