Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Höstoutfits.
20 oktober 2015 10:06
  Outfits   

Här ser ni några av dagens fina plagg som kommer upp nu kl 11:00.
* Jennifer har på sig coola polotröjan "NmElvy" som är med skön vidd som är längre baktill vilket ger ett snyggt fall. Byxan är storsäljaren "ViCommit".
* Therese har på sig fina tunikan "JdyOrchid" som kommer i två snygga print (samma som i kimonon). Väskan är suveräna "OnlScopa" som kommer i dag.
Gooodmorning...
20 oktober 2015 09:16
  Outfits   

Ja i dag kommer den här grymma väskan som jag redan norpat själv, suverän mjuk kvalitet med struktur i tyget som rymmer mycket. I dag kommer en superfin tunika i samma print som omtyckta långa kimonon "JdyOrchid" och massa annat fint så håll koll nu kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig suveräna poloklänningen från Vila, "Shiny"-leggingsen, "ViConcrete"-jackan, bootsen "PsValah", nya väskan som kommer i dag och smyckena "Grapes" och armbandet "Kavala".
Påfyllning idaaag!!!
19 oktober 2015 14:10
  Shopping   

Var snabba nu alla ni som inte hann med förra veckan för nu kommer påfyllningen på suveräna undertoppen "OnlChloe" med de fina tunna banden i ryggen.
Nu kommer även suveräna "Lululove", "VmLuxo"-toppen och omtyckta "Geller"-byxan i både svart och melanblå denim.
Plagg på väg...
19 oktober 2015 12:25
  Kommande plagg  /  Only   

Dess två suveräna modellerna vänta sin nu närmsta dagarna.
Superfina chiffongplagg med trendig plisserad rygg som blir perfekta till alla fester nu, snyggt med linne (tex ObjAze) eller suveräna undertoppen med tunna band som sålde snabbt föra veckan som det blir påfyllning av snart här=)
Inspiration från tjejerna.
19 oktober 2015 10:25
  Outfits   

Suverän plagg kommer upp i dag - perfekt både till fest och vardags jag själv klurar nu på vilken av dessa jag ska välja själv (eller kanske både tom).
* Jennifer har på sig coola Vila-skjortan med trendiga högra sprunden på sidorna.
* Therese har på sig snygga toppen "OnlTano" med fina kedjan i ryggen (som är avtagbar) - perfekt till alla fester nu. Kolla coola koftan "ObjGia".
Gooodmorning...
19 oktober 2015 09:15
  Outfits   

Ny härlig vecka har vi här nu och den här veckan väntas det in massa massa fint så det blir väl perfekt till Halloween-helgen som närmar sig och höstlov då många kanske har något extra kul på gång.
I dag kommer superfina toppar som passar både till fest och vardags.
Ni som hängt med här länge vet att vi nu går in i perioden när festplaggen kommer som är tänkta till julens alla härliga fester kommer då det gäller att vara ute i god tid. När vi väl är inne i december och mitt i mysigt julstök, julfester och glöggmingel så börjar ju första vårplaggen komma så det är nu det gäller att välja ut sina outfits till jul och nyår =)

Jag har på mig grymma Object-tröjan "ObjApple" och suuuveärna byxan "PcJust New Coat" som det just NU finns alla storlekar inne av så norpa dessa för de är verkligen kanoooon!!!
Kalasdag.
18 oktober 2015 18:33
  Outfits   

I dag har vi varit iväg på kalas och jag hade på mig mitt nya favoritplagg långa kimonon "JdyOrchid" som det blev påfyllning av i fredags. Jag tror det finns några kvar av kimonon fortfarande så har ni inte köpt den ännu så rekommenderar jag den verkligen - perfekt plagg till julens alla fester också och om ni sk aha någon härlig fest i Halloween-helgen såklart=)
Tre favoriter idag...
17 oktober 2015 19:22
  Outfits   

Jag älskar verkligen suveräna bomberjackan "ViConcrete" som vi har inne nu, den sitter suveränt då det är en bredare mudd nertill på ärmen vilket även ger en cool feminin look.
Har ni inte redan köpt den så säger jag bara: KÖP!
Väskan är min favorit här också då den är med dagligen, rymmer mer än man tror tack vara att det är två separata väskor som sitter ihop med tryckknappar, man kan alltså även ha de var och en för sig med eller utan axelremmen till så den går att variera mycket. Bootsen "PcValah" har jag så gott som varje dag nu sedan jag köpte dom för knappt en månad sedan och just nu finns det storlekar kvar iaf, de mjukar upp sig och formar sig skönt efter foten då det är en skinnkvalitet här. Både jag och Charlotte på jobbet har dessa nu.
Mysdag i stan
17 oktober 2015 15:23
  Ledig   

Skön soft lördag idag, helgfrukost, lång tid i fåtöljen med bok sedan yoga och nu fika och yatzy i stan med sonen medans dottern är på musikal-lektion.
Jobba på Mandel.
16 oktober 2015 14:42
  Övrigt   

Känner ni någon härlig tjej som skulle passa in hos oss här på Mandel så tipsa gärna=)
All info hittar ni här.
  Föregående   Nästa