Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllningar!
28 oktober 2015 14:01
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av härliga långkoftan "Riva", Ajlajk-mössan, "Live Love Lace", "Onlleco" och byxorna "Skinny Reg Soft".
Kl. 14.30 är det som gäller!
Inspiration...
28 oktober 2015 12:28
  Outfits   

Här kommer tips på en härlig outfit som passar perfekt till jobbet/skolan eller tex en afterwork odyl.

Jennifer har på sig fina toppen "Objbanny", med cool omlottringning. (Ett tips är att bära söta undertoppen "Onlchloe" under.) Kan även vändas med omlottdelen framtill.
Byxorna är sköna "Vicommit 5P Ju".
Dagens från webshopen...
28 oktober 2015 10:15
  Outfits   

En solig och fin dag i Göteborg, hoppas vädret är lika bra hos alla er runt i landet =)

Idag blir det en massa fina nyheter, som ni inte får missa! Kika bara på det här...
*Jennifer har på sig snygga glitterklänningen "Objmasja", som passar perfekt till alla kommande julfester och andra roligheter i höst.
*Jag (Therese) har på mig "Jdyzoe", med snygg halvpolo som sitter så skönt på! Superpris också - 159 (!) kr.

Det kommer även en suverän plånbok, med kopparfärgade nitar som ger det där lilla extra. Smarta fack och zip hela vägen runt. Och varför inte använda den som en miniclutch på festen! Den heter "Pcvesta" och kostar 229 kr.

Vi ses kl. 11.00!
Ledig dag...
28 oktober 2015 08:34
  Ledig   

Barnen har höstlov den här veckan så i dag är jag ledig och myser med dom. Solen strålar från en klarblå himmel så jag har verkligen prickat rätt dag att var ledig. Än så länge sover dom så jag passar på att softa med bok och göra klart några jobbgrejer vid datorn.
Massa fint kommer upp i dag precis som vanligt, ni ser snart fina plaggen på tjejerna, missa nu inte höstens nya variant på dunderstorsäljaren "Vinaja" från Vila som kommer upp kl 11:00.

Har på mig favojeansen "OnlLise", Vila-top och underbara Object-koftan "ObjBine".
Jag har fått tag på fleeeeeer!!!
27 oktober 2015 15:51
  Eva tipsar   

Dunderstorsäljaren "VmBlanche" har ju sålt som tusan här och den är ju heelt perfekt till julens alla fester så jag har nu lyckats få tag på en till omgång svarta här.
Några få finns ännu kvar på webshoppen så kolla om ni har tur med er storlek redan nu.
Ni får en ny chans i daaaaag!!!
27 oktober 2015 14:06
  Shopping   

Ja i dag kommer dessa superduperdunderstorsäljarna som vi haft inne flera gånger och de hinner ju knappt landa här förräns de tar slut så mjuka upp shoppingfingret nu.
Omtyckta tunikan "JdyOrchid" i bägge printen kommer nu och efterlängtade jeansen "OnlLise" som länge varit slut i storlekarna.
Superfina festtoppen "OnlTano" och fantastiska toppen "OnlJessy" som rusat iväg i blixtens hastighet de tidigare gångerna vi lagt ut den på webshoppen.
Inspiration från tjejerna.
27 oktober 2015 10:23
  Outfits   

Fina festtoppar kommer upp i dag - perfekt nu till helgen och såklart julens kommande fester...
* Jennifer har på sig coola halterneck-toppen ""OnlBlair" och storsäljaren "Olivia denim New"-jeansen.
* Therese har på sig trneidga tunikan "VmSue" med skira chiffongtyget nertill (vi är många här som klurar på att norpa den, Therese har redan tagit den själv och jag kommer nog också att göra det).
Gooodmorning...
27 oktober 2015 09:06
  Outfits   

Ny härlig dag i dag och jag själv är lite mör i kroppen efter intensivt ashtangayoga-pass i gårkväll.
I dag kommer flera coola plagg in bla skjortan jag har på mig här som jag såklart inte kunde motstå. Nu kommer också fina festtoppar och en heeeelt underbar flätstickad tröja från Vila som är perfekt nu i höst och vinter.

Jag har på mig nya skjortan "VmNew Cold Shoulder" och suveräna byxan "OnlRoyal Reg Skinny Zip".
Mer påfyllningar i dag...
26 oktober 2015 14:08
  Shopping   

Ja som sagt flera suveräna påfyllningar kommer i dag, bla toppen OnlJessy som sålde i blixtens hastighet förra veckan så var snabba här nu när påfyllningen kommer.
Grymma byxorna "ViCommit Coated", "Olivia Denim New" och "PcJust Wear" kommer också i dag och detta är tre dunderstorsäljare här så mjuka upp shoppingfingret nu för kl 14:30 finns allt att shoppa loss på webshoppen.
Påfyllning idaaag!!!
26 oktober 2015 14:02
  Outfits   

Det blir massa suveräna påfyllningar i dag bla storsäljaren Viprovide-serien som vi verkligen reommenderar, byxan och kavajen kommer nu kl 14:30.
  Föregående   Nästa