Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Marina trenden
24 mars 2015 12:43
  Outfits   

Ja den marina trenden är ett säkert vårtecken då det alltid är snyggt med den looken till vår och sommar.
Här ser ni Therese med snygga randiga chiffongblusen "Onlmalika", "Officiel"-linne, "Westa"-jeansjackan och omtyckta "Onlultimate"-jeansen med snygga slitna detaljer.
Sommarlook
24 mars 2015 10:19
  Outfits   

Här ser ni dagens fantastiskt fina Vila-klänning "Vipluris" på Jennifer som är perfekt både till bröllop midsommar, examen m.m.
Coola jeanskjolen från Vila med de trendiga slitna detaljerna får ni bara inte missa (100% bomull och den är lite liten i storleken så Therese valde att gå upp en storlek här). Snyggt att kombinera med långcardigan "Mansi" som Therese har här för att få sommarens trendiga look.
Till alla er som frågat...
24 mars 2015 09:01
  Outfits   

... I DAG kommer Soyas omtyckta sköna byxa med den breda mudden i midjan (förra sommarens dunderstorsäljare). Nu kommer den både i capri och hellång modell och dunderpris som vanligt.
I dag kommer även den trendiga slitna jeanskjolen från Vila som nu är helrätt i modebilden igen.
Ha den enkel med top eller linne och sätt gärna till en långcardigan eller kimono för att få säsongens trendiga look.
Missa inte heller Vilas superfina mönstrade klänning som kommer i dag också - heeelt underbar modell - perfekt både till bröllop, midsommar och alla sommarfester.

Jag har på mig grymma byxan "PcJust Wear" som sålde snabbt som tusan även i går så nu har jag beställt en till omgång igen för dessa är ju heeelt suveräna. Toppen är sköna "Onlmy Mesh" och kavajen "Onlodessa" (359 kr) norpade jag nu, hade helt missat den och den är ju perfekt nu i vår!!!
Paris-weekend.
23 mars 2015 15:56
  Ledig   

På torsdag ska jag till Paris (tillsammans med min syster och pappa som fyllt jämt som vi ska fira där).
Jag har inte varit i Paris sedan... stenåldern alltså 80-talet så nu vill jag gärna ha massa härliga tips om ni varit där och har favoritplatser, restauranger, cafeér, shopingstråk m.m att dela med er av=)
Vi kommer att bo i Le Marais och hoppas på att få lite härligt vårväder så vi verkligen kan gå och gå och gå i denna härliga stad.
Mjuka upp shoppingfingret!!!
23 mars 2015 14:26
  Shopping   

Tjohooo - nu blir det påfyllning av de heeelt grymma jeggingsen/byxan "PCjust Wear" som sålde slut på knappt en timme förra veckan. Jag har redan använt mina mycket och de är såååå himla sköna på så priset 179 kr för dessa känns helt fantastiskt=)
Nu kommer även omtyckta vårtröjan "Onlspring Popcorn" och fler storlekar av suveräna jeansen "Onllise" som redan blivit mångas favorit märker vi=)
Trendkappor.
23 mars 2015 13:41
  Outfits   

Ja trenden med snygga ljusa assymetriska kappor är verkligen stor nu så kika på dessa två suveräna modeller tjejerna visar här (ni kan även se Jennifers kappa här i filmklippet från i morse).
* Therese har fina "Onlnew Drape" (459 kr) och Jennifer har suveräna "Onlgrace" (559 kr).

Hi hi hi, jag vet att jag tjatar på er här om vårkappor men helt plötsligt så är alla slut här så jag vill bara påminna er om att köpa dessa i tid nu så ni inte står utan när väl vårvärmen är här=)
...ni är tex många som blev utan modellerna Onlsidney och Jdybrighton som kom in tidigt här;P
Snabba ryck på storsäljarna.
23 mars 2015 13:19
  Eva tipsar   

Dagens returer är nu klara och nu har ni en chans att norpa storsäljaren Haisha som finns i både enfärgat och i zebra-printet precis NU. Kika snabbt in för dessa rekommenderas verkligen, perfekt pris också 179 kr=D
Först till kvarn..
23 mars 2015 12:58
  Eva tipsar   

Precis NU finns det några få kvar av storsäljaren "Onlsweet" i både svart och vitt (som både jag och Therese har själva).
Marsplagg på väg...
23 mars 2015 12:36
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja mars är ju verkligen en helt fantastisk kollektionsmånad och det bara fortsätter att komma in ännu mer suveräna plagg här:
* Fina toppen med spetsdetaljer kostar 199 kr och ljuvliga spetsklänningen bredvid kostar 459 kr.
* Superfina prickiga singoallatoppen kostar 179 kr och omtyckta modellen bredvid som säkert många av er känner igen kostar 279 kr.
Alla plagg här kommer in nu närmsta veckan så här har ni fler härliga vårplagg att ha till påskhelgen.
Vårinspiration.
23 mars 2015 10:53
  Outfits   

Ja härlig löningsvecka är det ju nu så då är det väl perfekt att fräscha upp vårgarderoben. Här visar Jennifer fantastiskt fina vårkappan Onlgrace, Cila-jeansen och coola randiga toppen Onlmaxella.
  Föregående   Nästa