Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Paris-weekend.

23 mars 2015 15:56
  Ledig   

På torsdag ska jag till Paris (tillsammans med min syster och pappa som fyllt jämt som vi ska fira där).
Jag har inte varit i Paris sedan... stenåldern alltså 80-talet så nu vill jag gärna ha massa härliga tips om ni varit där och har favoritplatser, restauranger, cafeér, shopingstråk m.m att dela med er av=)
Vi kommer att bo i Le Marais och hoppas på att få lite härligt vårväder så vi verkligen kan gå och gå och gå i denna härliga stad.

Jonna

Åh vad härligt med Paris nu, besök Hotel du Nord och gå så mycket ni kan och se staden.

den 23 mars 2015 @ 16:18

Anonym

Paris lät verkligen mysigt:)

den 23 mars 2015 @ 18:41

Diana

Om ni inte besökt Sacre Coeur basilikan (kyrkan) och Montmartre så rekommenderar jag det. Mysiga gamla gator med caféer (och Moulin Rouge) och många konstnärer. Där finns en fin utsikt över Paris!

den 23 mars 2015 @ 22:44

Anonym

Åh vad härligt, njut av staden och ta en båttur på Seine.

den 24 mars 2015 @ 09:36

Nina

Åh! Min favoritstad! Handla picknick-mat och vin i affären vid tunnelbaneuppgången École Militaire (en mysig liten avstickare åt andra hållet är Rue Cler med små speceributiker) och sätt er och smaska i parken vid Eiffeltornet. Canal Saint Martin är mysig att promenera längs med flera små affärer och barer/kaféer att pausa på (vi köpte varsitt glas takeaway-vin och satte oss vid kanalkanten och tittade på slussningen då vi var där ;) Zara, Sephora och Promod är givna shoppingstopp med butiker lite här och där. Och NK-varianten Galleries Lafayette där det i källarvåningen dessutom finns en fantastisk pata negra-bar där en lunch kostar precis så himmelskt som det smakar. Ska ni på ett museum, välj Centre Pompidou - där i närheten ligger även shoppinggallerian Les Halles. Saint Germain är också ett mysigt område, utöver Marais, med flera mysiga restauranger ... Lova att fota mycket och lägg ut både här och på insta så jag får följa med! :)

den 24 mars 2015 @ 10:25

Eva

Åh tack för alla tips här=) Nina underbart med utförliga härliga smultronställen tack. Vi har hyrt en lägenhet så om allt funkar som det ska med wifi där (eller på cafe) så ska jag lägga upp bilder både här och på insta i helgen=)

den 24 mars 2015 @ 12:50