Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vårtjejerna.
23 mars 2015 10:12
  Outfits   

Ljuvliga vårplagg kommer upp i dag som är perfekta till säsongens alla fester, examen, student och självklart nu till påskens fester.
* Jennifer har på sig superfina spetslinnet "Onlaria" som kommer i dag i vitt och i svart.
* Therese har på sig fantastiska Vila-klänningen "Viweave" och fina Edblad-halsbandet "Carin".
Wiihoooee - påfyllning i dag!!!
23 mars 2015 10:10
  Eva tipsar   

Jag lyckades få tag på en till box av storsäljaren "Chile"-linnet från Soya som det blir påfyllning av nu kl 11:00 så var supersnabba här för den sprang ju iväg snabbt sist=D
Goooodmorning...
23 mars 2015 08:48
  Outfits   

Ny härlig vecka och nu är vi snart inne i april och tänk att det är påsk nästa vecka, dagarna rusar verkligen iväg nu=)
I dag kommer det in flera fina vårplagg både festklänning, fantastiskt fint spetslinne (perfekt till påskafton), snygga capribyxor i svart, suverän spetsbh och en fin mönstrad vårtop.

Jag har på mig fantastiska poloklänningen "Viofficiel" och storsäljaren "Anette"-jackan som jag verkligen älskar.
Blivande storsäljare på väg...
22 mars 2015 21:31
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Den här fantastiska klänningen är på väg in den här veckan nu och allt med prickar är verkligen helrätt nu i vår och sommar så den här får ni bara inte missa. Har kanonpriset 249 kr så håll koll här på webshoppen nu närmsta dagarna så ni inte missar den=)
Tjohoooo- jag har fått tag på fler!
22 mars 2015 21:13
  Eva tipsar   

Storsäljaren "Vmnatty" är ni många som efterfrågat då den sålde snabbt som tusan när den kom in nu i veckan. Jag har den ju själv i rosa och känner redan att den blivit en favorit här.
Nu har jag fått tag på en till omgång så det blir påfyllning nu i veckan så bevaka sidan här dagligen nu för massa fin aplagg kommer in dessa dagarna=)
Rekommenderas!
22 mars 2015 12:09
  Eva tipsar   

Ja vårkappor och jackor säljer som tusan nu och här är fyra favoriter som vi har inne nu:
Suveräna Vmamss-kappan finns i tre fina färger och har kanonpriset 349 kr så den är det många som redan norpat.
Coola Vmtaken blev snabbt en storsäljare och än finns några få kvar, pris 699 kr.
Trendiga kappan Onlgrace finns i två färger och kostar 559 kr, helrätt modell i vår.
Snygga kappan Vikalu finns kvar några få av (har den själv sedan i fjol) och har suveränt pris 499 kr.
Lyxig lördag.
21 mars 2015 10:45
  Outfits   

I dag ska jag ha en riktigt härlig lördag då jag och en väninna ska ha en lyxig heldag som startar med brunch på stan och sedan ska vi på spa på Upper House i Göteborg. Jag fick presentkort när jag fyllde år som nu ska användas till sparitual där i dag. Vi avslutar dagen med middag hemma hos oss med hennes och min familj så vi får en rikitgt lång härlig dag tillsammans.

Jag har på mig suveräna byxorna "Pcjust wear", "Vigyras" och "Pcjust wear".
Dagens påfyllningar!
20 mars 2015 14:30
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av suveräna linnen och leggings i "Officiel" serien. Även den fina klänningen "Vihonesty Maxi Dress" kommer upp, så var med här nu kl. 15.15 :)
Vårinspiration.
20 mars 2015 13:31
  Outfits   

Ja nu närmar vi oss den sköna vårvärmen och då är det ju alltid härlig med den fina marina looken som verkligen andas vårkänslor=)
Här visar Therese fina outfits vid havet:
på översta bilderna har hon omtyckta Ajlajk-toppen "A253", suveräna jeansen "Onlultimate Reg" och suveräna Ajlajk-halsbandet "J50". Väskan är omtyckta modellen "Psleona" som är perfekt både som weekendbag och strandväska.
På nedersta bilden här ser ni suveräna tröjan "Onltulla" som är en perfekt modell till alla jeans och vida byxor nu då den är snyggt nätt i modellen, kanonpris också 239 kr.
Fantastiska festklänningar.
20 mars 2015 10:03
  Outfits   

Ja i dag är det verkligen fokus på fina festklänningar då vi närmar oss säsongen med bröllop, examen, student och härliga vår-och sommar-fester.
* På översta bilderna visar tjejerna fantastiska klänningarna "Vijupi" och "Viulrikka" som är sååå fina både framtill och över ryggen. Tjejerna har själva tagit dessa klänningar som de visar här så ni förstår nog att vi verkligen rekommenderar dessa suuuperfina klänningarna;)
* Nedersta bilderna ser ni superfina Ajlajk-linnet "A 83" och storsäljaren "Viembroyda" i vit spets som vi hade inne i fjol som ni var helt tokiga i (jag har den själv).
  Föregående   Nästa