Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fin inför påsk...
26 mars 2015 13:39
  Outfits   

Påsken närmar sig med stormsteg! Kanske sitter ni och funderar på en snygg outfit till nästa helg, då kan ni kika in våra tips här!

*Jennifer har på sig söta klänningen "Objvivian", i fint mönster i blått och vitt. Härlig viskoskvalité som ger ett fint fall, och kombineras snyggt med kavajen "Objlemon".
*Jag (Therese) har på mig klänningen "Viamina" i fin rosa nyans som känns härligt fräsch. Till detta passar jackan "Onlferry" perfekt i vitt.

Kolla in!
26 mars 2015 11:14
  Eva tipsar   

Ville bara tipsa om två superfina plagg som är på väg in! Det är suuuveräna "Objlinda Canvas"-modellen som kommer som både knickers och shorts!
Väntas in vilket dag som helst nu, så var beredda =)
Dagens från webshopen...
26 mars 2015 09:04
  Outfits   

Ja, nu är Eva på väg till Paris för en härlig storstadsweekend, så här kommer en tidig dagens på mig (Therese) och Jennifer =) Fick bli en bild inomhus idag, då regnet bara öööser ner...

*Jennifer har på sig söta klänningen "Onlaria" i härlig spets, som även kommer i svart.
*Jag har på mig snygga toppen "Nmclara" tillsammans med coola trendbyxan "Onlkaty", som ni bara inte får missa! Vid modell med rätta längden som är superhett nu i vår/sommar. Halsbandet är suveräna "J3" från Ajlajk och skorna är favoriterna "Haisha".
Goooodmorning.
26 mars 2015 05:53
  Övrigt   

Nu tar jag flyget mot Paris för en härlig weekend där. Jag ska försöka uppdatera er här och på insta med bilder när jag har tillgång till wi-fi.
Idag kommer massa fantastiskt fina plagg bla den fantastiska spetstoppen som jag tipsat om här som spås bli en dunderstorsäljare:)
Ta hand om er:)
Påfyllning av storsäljaren.
25 mars 2015 14:39
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "Chile"-linnet i alla tre färgerna och nu kommer det upp till xxl också.
Det blir även påfyllning av suveräna cykelshortsen "Viofficiel Shorts" som är en suverän bas att ha under sommarens alla tunikor och korta klänningar m.m.
Lägg ett smycke i påskägget...
25 mars 2015 14:00
  Eva tipsar   

Nästa helg är det ju påsk och då är det ju mysigt att ge bort en påskpresent till någon som betyder lite extra så lägg ett smycke i påskägget i år.
...kan ju även vara bra att tipsa påskharen om man själv vill ha ngt glittrande i påskägget i år ;)
Kika på alla fina modeller som vi har inne nu från Edblad.
Här ser ni omtyckta "Monaco Heart" som finns som armband, halsband och örhängen.
Inspiration från tjejerna.
25 mars 2015 10:22
  Outfits   

Ja i dag kommer flera snygga plagg in både till fest och vardags.
* Jennifer har på sig coola linnet "Onlindu" med aztecprint och nya knickersmodellen "Vmsuperhot" (i mörk marinblått här) som bägge kommer i dag.
* Therese har på sig snygga playsuiten "Viassi" från Vila med fin spets över ryggen.
Gooodmorning...
25 mars 2015 08:54
  Outfits   

Favvotoppen från Ajlajk på i dag, perfekt med underlinnet Objaze under här också=)
I dag kommer en suuupersnygg jeansskjorta från Vero Moda, ett måste i garderoben i vår verkligen. Nu kommer även ett fantastiskt fint partylinne til kanonpriset 179 kr, cool playsuit från Vila med spets över ryggen, trendigt mönstrat linne/top och en cool långklänning från Object.

Jag har på mig bästa Olivia-jeansen och toppen "A 283". Smycken i dag är bla "J 50", " BR07", "Ida", "Palm"-ringen och "Muro"-ringen.
Packning pågår.
24 mars 2015 21:09
  Outfits   

Jag håller på med packning nu inför Paris-resan i övermorgon och jag håller tummarna för att vi ska få lite vårväder där (även fast det nu ser mörkt ut tyvärr).
Flera favoritplagg åker med i packningen här såsom "Vileave", Vmgianna", "Objaze", "Onlaria", "Vmsweet", "Onlsweet", "PcJust wear", "Vmflex It", "Cecilia Top", "Jasmina", "Skinny Reg Soft"-jeansen mfl.
Tjohooo - påfyllningar idag!!!
24 mars 2015 14:30
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på superfina kimonon "Vmnatty Chrochet 3/4 Kimono" i båda färgerna.
Det blir även påfyllning på jeansen "Objliva Superslim OBL415".
Så se till att vara beredda här klockan 15.15! =)
  Föregående   Nästa