Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Köper nybakat...
28 mars 2015 10:58
  Ledig   

Vi hyr ju lägenhet här i Paris så det innebär att vi fixar frukosten själva så idag gick vi ner till kvartersbageriet och köpte härligt nybakat bröd och självklart lite smarriga söta godsaker också;)
Fantastisk dag i Paris
27 mars 2015 22:59
  Ledig   

Idag har vi äntligen fått njuta av vårsolen här i Paris. Vi har gått och gått och gått och sett fantastiska Notre Dam, Pantheon, Sorbone och trädgården Luxembourg. Inga stövlett odyl idag utan det var skönaste skorna på
och favvobyxan "PcJust Wear" och spets blusen "Vileave" på idag och vårkappan "Onlsidney":)
Inspiration...
27 mars 2015 15:28
  Outfits   

Det verkar som om några av er har fått lite snö nu i dagarna, men förhoppningsvis kommer värmen tillbaka snart igen. Tills dess kan vi visa lite fler sköna outfits som passar perfekt för i vår/sommar!

På de översta bilderna har Therese på sig sköna tunikan "Onlspringa" tillsammans med sköna byxan "Linda Canvas".
På de nedre bilderna ser ni de supersköna chinosen "Viollay 7/8 Zip Pant", perfekta bastoppen "Onlgeggo", väskan "Psleona" och skorna "Haisha" i randigt.
Smyckena är "Andorra Large", Lee Bracelet 6-Line" och "J50"-halsbandet.
Påfyllning!
27 mars 2015 14:30
  Shopping   

Nu blir det suveräna påfyllningar av topp och linne i "Vigyras" serien. Även de sköna jeansen "Olivia Denim New" och jeansjackan "Westa". Klockan 15.15 är det som vanligt :)
På väg in...
27 mars 2015 12:20
  Kommande plagg   

Ni har väl inte missat säsongens hetaste trendbyxa med vidd? Vi har ju sålt jättebra av både "Visplit" och "Onlkaty", (som kom upp igår), och här är alltså två nya modeller som är på väg in.
De är båda från Vila och väntas förhoppningsvis in i nästa vecka! Något att längta efter alltså...
Inför påsk...
27 mars 2015 11:15
  Smycken/Accessoarer   

Här kommer lite tips om två fina set från Edblad som är en perfekt påskpresent till någon nära, eller varför inte dig själv? =)

På översta bilden ser ni ringen "Glow Ring Double", halsbandet "Glow Necklace Mini" och örhängena "Glow Earrings Mini".
Nedersta bilderna är fina setet "Belle Flower", som finns som både örhängen, ring, armband och halsband.
Wohooo!
27 mars 2015 10:32
  Eva tipsar   

Kolla vad postis just kom med! Det blir påfyllning av jeansskjortan "Rock It" nu kl. 11.00!
En fredagens...
27 mars 2015 08:49
  Outfits   

Det är fredag och helgen är snart här, men innan dess vill ni väl se en glimt av dagens nyheter? =)

*Jennifer har på sig snygga jumpsuiten "Onlmyda". Ni känner säkert igen den från i fjol (den som Eva har), och här är alltså årets nya modell. Kommer i svart och i härlig blå färg som synes.
*Jag (Therese) har på mig underbara linnet "Onlmenka", med vacker spets upptill. Här har jag stoppat in den lite, det är egentligen en lite längre modell som man kan stuka till lite som man vill. Jeansen är favoriten som jag har själv, "Objliva Superslim OBL415".

Vi ses vid 11.00!
Paris Paris...
26 mars 2015 20:11
  Ledig   

Vi landade tidigt i morse här i Paris då planet från Göteborg lyfte redan kl 07:00 så vi fick en heldag direkt. Tyvärr har vi haft en regnig dag så vår plan med att besöka Sacré-Cœur gav vi upp rätt så snabbt så vi satt istället och njöt av en lång lunch. Vi har hyrt en lägenhet här nära Notre Dam i mysiga Marais så på eftermiddagen gick vi runt i härliga småbutiker och löpte vin, ostar, baguetter och frukt som vi njuter av medans vi väntar på att min syster ska anlända med sitt flyg från Stockholm nu ikväll.
Magnolian blommar så våren har allt kommit längre här än hemma, jag hoppas på att vi får njuta av lite härligt vårväder nu i morgon:)
Hoppas ni fick en härlig shoppingdag idag ochyckafes norpa alla fina spetsplaggen och grymt coola vida byxorna som kom upp på webshoppen:)
Påfyllning!
26 mars 2015 14:32
  Shopping   

Wihooo-Nu blir det påfyllning av de sköna byxorna "Pcjust Wear Leggings". Var med här nu klockan 15.15 :)
  Föregående   Nästa