Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmorning...
27 februari 2015 08:34
  Outfits   

Sååååå mycket fint som kommer upp här i dag så mjuka upp shoppingfingret redan nu så ni är snabba här kl 11:00 när allt kommer upp.
Nu kommer tex fina Vila-toppen som jag har på mig här, den går fint omlott i ryggen och i dag har jag "Objaze"-linnet under och n till sommaren kommer jag även ha utan linne så det går bra vilket som.
Bredvid mig ser ni dagens fantastiska skira bomberjacka i spets som bara är sååå himla fin och går att kombinera till allt, perfekt över alla linnen och toppar och man kan ju ha den både inne och ute beroende på temperatur. Nu kommer även fina ärmlösa toppen med spetsen upptill som sitter superfint på då det är dubbla lager tyg. Väskan är storsäljaren "Leona som nu kommer i vårens fina marina ränder, kjolen är Objects storsäljare "Emma" som är i underbart vårmönster=)
Jeansen är coola tajta modellen Royal som nu kommer i både denimblått och i vitt (den vita är mindre i storleken så här rekommenderar vi att gå upp en storlek).

Jag på mig nya fina Vila-topppen "Viasala" som jag såklart redan norpat själv, halsbandet är fina "J3" från Ajlajk och jeansen är omtyckta "Olivia Denim New".
Gör er redo...
27 februari 2015 07:02
  Eva tipsar   

... idag kommer den suuuuperfina Vila-toppen med omlott över ryggen som jag tipsade om här i veckan och en heeeelt fantastiskt fin bomberjacka i spets som lär bli mångas favorit i vår och sommar:) Nu kommer även en superfin ärmlös festtop/blus med spets upptill som vi verkligen rekommenderar. Var med här nu kl 11:00 när dagens suveräna plagg kommer (jag har självklart redan norpat fina omlott-toppen).
Tjohoooo - påfyllning!
26 februari 2015 14:22
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning av de VITA Linda Canvas-byxrna som verkligen är perfekta nu i vår och sommar. Trenden är stor med vita jeans och den här canvaskvaliteten är helt suverän då de är lite tätare så de inte blir så genomskinlig upptill.
Nu blir det även påfyllning på coola Onlmy Mesh-linnet med chiffongkanten nertill, jag har modellen själv i både linnet och toppen (toppen har jag på mig i aprikost i dag under min Vihilala-cardigan).
Bra basleggings i 3/4-längd i omtyckta Live Love-serien kommer nu också och den suveräna baskoftan "Jdyclearwater" med samma kanonpris som vanligt (179 kr).
Vårtrend
26 februari 2015 14:04
  Outfits   

Ja ni har säkert sett alla coola inkamönstrade ponchos och sjalar nu i vårens trendrapporter i modetidningarna då det är en stor trend den här säsongen.
Här visar Jennifer snygga halsduken "My" tillsammans med tröjan "Vipoint" och storsäljaren "Objliva Canvas".
Mars = superfina kollektioner!
26 februari 2015 11:39
  Kommande plagg  /  Vila  /  Object   

Ja mars är som sagt en helt fantastisk månad rent kollektionsmässigt då alla märken har gjort helt grymma kollektioner som kommer då.
Här ser ni fyra favoriter från Vila och Object som ni kan bara längta efter nu=)
Kimonon kostar 349 kr, blusen/toppen kostar 249 kr.
Fina Object-koftan Objdeanna görs nu med de trendiga fransarna nertill och den här kostar 399 kr.
Dunderstorsäljaren "Layla" kommer i den här nya modellen till samma kanooonpris 179 kr.
Inspiration från tjejerna.
26 februari 2015 10:16
  Outfits   

Ja i dag kommer ett såå himla coolt set med linne och shorts från Vila som är perfekt redan nu med strumpbyxor till och sedan självklart enkelt som det är när sommarvärmen är här.
Shortsen Vimask med fickor på sidorna och fina linnet Vimask med liten volangkant kommer som synes och även i helsvart. Halsbandet är storsäljaren "J3" som det blev påfyllning av nyligen så se till att norpa det nu, långkoftan är fina tunnare "Mansi" som är perfekt nu i vår och sommar.

Jennifer har på sig nya trendiga quiltade vårjackan "Vmbree" som är med fina välarbetad detaljer såsom den finribbade kanten på sidorna viket gör att passformen blir kanon. Toppen under är i mjuk 100% bomull och är från Soya och har kanonpriset 129 kr.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
26 februari 2015 08:48
  Outfits   

Nu kommer äntligen de två nya färgerna på storsäljaren "A 283"-toppen från Ajlajk med Ohm-tecknet på ryggen. Både jag och Therese har den själv nu och modellen är bara sååå himla skön, perfekt tex med suveräna "Objaze"-linnet under som sitter perfekt på (och håller in skönt också;P).
Massa fint kommer i dag, bla ett supercoolt set från Vila med shorts och linne i omtyckta Mask-serien och nytt print på Emma-tishan.

Jag har på mig favvobyxan "Vmflex" som jag hoppas att ni alla hunnit norpa nu för dessa är verkligen mina absoluta favvo-byxor i svart. Den här modellen kostar ju endast 299 kr och jag har tvättat mina flera gånger och tycker att den svarta färgen håller kanon - fantastiskt prisvärd byxa alltså=)
Toppen är fina "Onlmy Mesh" med fina chiffongkanten nertill (jag har den själv i både vitt och aprikost), långkoftan är underbara "Vihilal".
Emma-tishan kommer i daaaag!
26 februari 2015 08:34
  Eva tipsar   

Var med här nu kl 11:00 för i dag kommer storsäljaren "Emma" in i nytt superfint print i tre olika färger.
Var snabba!
25 februari 2015 14:27
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "A 283"-toppen från Ajlajk (i svart) som sålde slut på en halvtimme i fredags (Therese har den själv och jag tar den också).
Det blir även påfyllning av omtyckta armbanden "BR07", suveräna basplaggen "Objaze" och cykelbyxorna "Edita Lace" med spetskanten nertill. Cykelbyxorna är ju en suverän bas att ha under klänning, tunika och shorts i sommar och tänk på att köa dessa i tid för när väl säsongen är här brukar de vara slut=)
Er önskan - min lag...
25 februari 2015 13:27
  Outfits   

Jag fick önskemål i går om bra tips på festoutfits nu så här ser ni Jennifer visa snygga outfits:
* På översta bilden ser ni suveräna glittertoppen "Carla 1" (som Therese redan tagit själv) tillsammans med två olika byxor: omtyckta "Lilly Tinto" och nya chinosen Objliva.
* På nedersta bilden här har hon en av mina personliga favorittoppar "Cecilia" (har nästan alltid med min när jag är ute och reser då den är en riktig "räddare i nöden"). Byxorna är dels suveräna "Vicrush" och coola trendmodellen "Objiris".
  Föregående   Nästa