Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!

26 februari 2015 08:48
  Outfits   

Nu kommer äntligen de två nya färgerna på storsäljaren "A 283"-toppen från Ajlajk med Ohm-tecknet på ryggen. Både jag och Therese har den själv nu och modellen är bara sååå himla skön, perfekt tex med suveräna "Objaze"-linnet under som sitter perfekt på (och håller in skönt också;P).
Massa fint kommer i dag, bla ett supercoolt set från Vila med shorts och linne i omtyckta Mask-serien och nytt print på Emma-tishan.

Jag har på mig favvobyxan "Vmflex" som jag hoppas att ni alla hunnit norpa nu för dessa är verkligen mina absoluta favvo-byxor i svart. Den här modellen kostar ju endast 299 kr och jag har tvättat mina flera gånger och tycker att den svarta färgen håller kanon - fantastiskt prisvärd byxa alltså=)
Toppen är fina "Onlmy Mesh" med fina chiffongkanten nertill (jag har den själv i både vitt och aprikost), långkoftan är underbara "Vihilal".

Anonym

Jag är redo!!!!

den 26 februari 2015 @ 09:18

iNA

Therese, tog du den rosa?:)
Den ser snarlik ut med sand. Det blev svårt val faktiskt med dem båda nya färgerna. Tyckte om båda färgerna här, alla 3 är bra val på färg.
Får se hur dem sitter på dig sen!:)

den 26 februari 2015 @ 09:38

Therese

iNA - jag har inte tagit den rosa ännu, men vi får se hur snabbt det går! =) Superfina är de allihopa och de ljusa färgerna som kommer idag är ju klockrena nu i vår/sommar!

den 26 februari 2015 @ 09:54

Ida

Vad betyder märket på ryggen?

den 26 februari 2015 @ 09:58

Eva

Det är Ohm-tecknet på ryggen som bla är ett vanligt mantra inom yoga och meditiation.

den 26 februari 2015 @ 10:11