Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Längta till Mars.
25 februari 2015 12:53
  Kommande plagg  /  Vila   

Mars månad har jag gått och längtat och längtat efter för då har Vila gjort sååå fantastiskt många ljuvliga plagg, jag fick spräcka min månadsbudget för jag kunde inte att motstå allt snyggt som kommer den månaden.
Här börjar jag med att visa tre vackra skira plagg som kommer i en av sommarens viktigaste "färger" - VITT!
Vårens trendplagg
25 februari 2015 12:14
  Outfits   

Jag måste bara rekommendera den här grymma ponchon "Vitrine" Vila som vi har inne nu, det är ju fortfarande lite för kyligt att bara ha sin nya vårkappa/jacka och då är den här perfekt att ha över.
Jag invigde ju min vårkappa "Onlsidney" i dag och det vara lite för kallt att bara ha den då jag bara hade en top under så då tog jag min poncho här över vilket blev perfekt.
Inspiration från tjejerna.
25 februari 2015 09:56
  Outfits   

Jennifer har på sig trendklänningen "Vmblaze" med zipdetaljer som man kan fixa med lite som man vill för att få en snygg look. Snygga smyckena är från Edblads kollektion som är inspirerad av Inkariket då det är en fin liten spira som hänge.
Therese har på sig underbara sommarklänningen "Onlroxy" som är med fina fickor på sidorna, perfekt både i city och till stranden. Över har hon suveräna jeansjackan "Westa".
Gooodmorning...
25 februari 2015 08:46
  Outfits   

Ja nu är min svarta hårfärg borta efter nästan tre timmars besök hos frisören igår;P
Har man som jag färgat håret svart i nästan 15 års tid så är det inte så lätt att bli av med den svarta färgen, redan i november gjorde jag första avfärgningen och då hände det knappt någonting men igår så blev det resultat och nu kommer jag att gradvis gå mot en ljusare färg mixat med mörkbrunt (tänk sombre) så vi får väl hur jag ser ut när året är slut=)

I dag kommer det härliga vår och sommarplagg såsom superskön strandklänninng, mönstrad kjol, härlig oversizetop, fin mönstrad top/blus och en grymt trendig klänning med zipdetaljer.
Nya fina smycken från Edblad kommer i dag också så håll koll här kl 11:00 som vanligt.

Jag inviger min vårkappa "Onlsidney" i dag och även fantastiskt fina Vila-toppen "Vileave" tillsammans med favvobyxan "Oivia Denim New" som det var påfyllning av i går.
Dagens påfyllning!
24 februari 2015 14:31
  Shopping   

Var med här nu klockan 15.15, för det blir påfyllning på suveräna "Olivia Denim New" i ljusgrått =)
Vårens godisfärger...
24 februari 2015 12:56
  Outfits   

Ja det är så många härliga pastellfärger som syns på färgkartan för vår och sommar 2015 som får en att bli riktigt godissugen;P

Här ser ni de härliga stickade modellerna Vijuna, Objamanda, Vmfiola, Vmvasanta, Vmmad och Objbine.
Blivande storsäljare...
24 februari 2015 10:16
  Outfits   

Ja i dag kommer sommarens suveräna Objliva-byxa i 7/8-längd i VITT som ni är många som efterfrågat. Det är en canvaskvalitet som ser ut mest som denim så vi kallar dom jeans här=) Klassiska gylfen med knapparna och de rätta sömmarna över benen som ger en slank look (Jennifer har redan norpat dom själv).
Therese har på sig fina Vila-kavajen "Vimask" som också kommer idag.
Jennifer har på sig fina vårtröjan "Onltulla" som redan finns inne nu.
Trendbyxan är här!!!
24 februari 2015 08:50
  Outfits   

Trenden är stor nu med härligt vida byxor så dagens modell från Vila som jag har på mig här får ni bara inte missa om ni vill hänga på trenden. Fantastiskt skön modell med resår baktill i linningen och slät framtill så de sitter snyggt på. Nu kommer nya fina smycken från Edblad, underbar sommarklänning OCH Objlivia i 7/8-längd i VITT och i svart i en skön kraftigare canvaskvalitet så de är lite mer som denim såååå snygga!!!

Jag har på mig min nya favvobyxa "Visplit", "Killer".linne och"Vihilal"-cardigan. Smyckena för dagen är "Muro"-halsbandet, "Muro"-örhängen, breda "Lee"-armbandet och "Palm"-ringen.
Suveräna påfyllningar idag!!!
23 februari 2015 14:28
  Shopping   

I dag blir det påfyllningar på flera omtyckta plagg och smycken som sålt snabbt här.
Fina serien "Belle" från Edblad och likaså "Friendshop"-armbanden kommer in nu igen.
Suveräna långkoftan "Mansi" från Vila (missa den inte, jag har den själv), storsäljarna "Skinny Reg Soft"-jeansen och "Viollay"-chinosen kommer nu också så var med här nu kl 15:15.
Psst några kvar...
23 februari 2015 14:12
  Eva tipsar   

Passa på nu att norpa storsäljaren "Vicammie" som det finns några få storlekar av precis NU, 299 kr.
  Föregående   Nästa