Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tyck till...
23 februari 2015 12:54
  Shopping   

Ja nu är ni många som fått upp ögonen för Ajlajks underbara kollektioner så jag är lite nyfiken på vad ni tycker om den här tunikan/klänningen. Den är i bomull och priset är 499 kr, finns bla i svart, vitt, ljusrosa m.m. Säg vad ni tycker här om klänningen, vill ni att jag ska ta in den eller ej och vilka färger gillar ni?
Sista dagen på kampanjen!
23 februari 2015 12:20
  Eva tipsar   

Missa nu inte att shoppa loss på vår februari kampanj på helt nyinkomna plagg till kanoonpris.
Det är sista dagen i dag (ikväll plockas allt bort och återgår till ordinarie pris) så ta er en ordentligt koll, ni får bara inte missa att norpa vår favvomodell "Vijulia" (både jag, Jennifer och Charlotte har tagit dom själva) som kommer bli en favvobyxa i vår och sommar.
Ett till hett tips är suveräna "Onlevita"-kavajen som är en favorit som sitter perfekt på.
Inspiration från tjejerna.
23 februari 2015 10:20
  Outfits   

Ja riktigt fina vårplagg kommer det in här i dag som jag tror att många av er kommer att gilla=)
* Jennifer har på sig fantastiska Vila-toppen "Vileave" (som jag själv norpat) som bara är sååå hjmla fin och jeansen här är nya suveräna sommartvätten på omtyckta "Objliva".
* Therese har på suveräna chinosen "onllise" som vi verkligen rekommenderar, framförallt till er "Lizzy"-fans då detta är den nya modellen på dessa. Upptill har hon sköna tröjan "Onlspring" som har kanonpriset 179 kr.
Mjuka upp shoppingfingret!!!
23 februari 2015 08:46
  Outfits   

I dag får ni verkligen vara med här kl 11:00 för det kommer sååå många fina plagg in här.
Nu kommer Onlys nya chinosmodell av storsäljaren Lizzy som nu heter "Onllise" som sitte rhelt grymt på, nu kommer även nya ljusa denimtvätten av Objliva-jeansen, fantastiskt fin top med spetsärm från Vila (jag har redan norpat den själv), härlig klänning från Object och ny underbar stickad v-ringad tröja i "popcorn"-kvalitet.

Jag har på mig underbara Ajlajk-toppen "A110", halsbandet "J3" och suveräna "Olivia Denim New"-jeansen.
Inköpsmöte med Soya-
22 februari 2015 17:29
  Kommande plagg  /  Soya   

Jag var på inköpsmöte med Soya i veckan och beställde in massa fint till sensommaren/hösten. Härliga stickade plagg och fina feminina tunikor/klänningar.
En lördagens...
21 februari 2015 12:58
  Outfits   

Ja vi fick en riktigt skön start på den här helgen då jag och Kalle åkte iväg med kompisar till Leninbadet (spa i Varberg) som vi fick i födelsedagspresent så det var en härlig fredagkväll med spa, bubbel och tilltugg, vin, mat och mysiga samtal.
Nu är vi redan tillbaka hemma igen så vi får ändå en skön helg med barnen=)
Jag har på mig favvojeansen "Olivia", Object-toppen "Objnellie" och Ajlajk-scarfen A-272 som är perfekt dessa småruggiga dagar.
Dagens påfyllningar!
20 februari 2015 14:28
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av den fina vårjackan " Vmtaken" och de härliga byxorna "Olivia non-coated" i army, sand och svart. Samt "Enya Slim Belt". Klockan 15.15 som vanligt!
Mer från kollektionsmötet.
20 februari 2015 12:10
  Kommande plagg  /  Vila   

Här får ni fler bilder från inköpsmötet med Vila i förrgår. Underbara sommarplagg och härliga plagg till sensommaren/hösten. Kolla den fantastiska långklänningen och trendiga "one shoulder"-klänningen i korall som är sååå fin=)
Supercool jacka som är perfekt i övergången mellan sommar och höst som jag själv längtar efter redan nu, trendig oversizemodell i mjuk skön kvalitet.
Fredagsinspiration från oss.
20 februari 2015 10:29
  Outfits   

Härliga vår-och sommarplagg kommer det in här i dag.
* Jag har på mig nya fina linnet "Nmpailsey" som är perfekt att ha nu under kavaj, kimono eller spm här under Vila-jackan "Mune" som är perfekt att ha både ute och inne.
* Jennifer har på sig suveräna klänningen/tunikan "onlapril" som har kanonpriset 119 kr och fina långkoftan "Vihilal".
* Therese har på översta bilden på sig nya vårjackan/kappan "Onlsandy" som kostar 339 kr.
På nedersta bilden ser ni ljuvliga Ajlajk-toppen "A 283" som bara är såååå skön (Therese har redan norpat den själv och har på sig den här i dag).
Gooodmorning...
20 februari 2015 08:46
  Outfits   

Nu då var det fredag i dag och vi har en småregning dag här i Göteborg men det är fortfarande lite vårkänsla i luften så det känns härligt, jag lämnade vinterjackan hemma även i dag vilket känns underbart.
Till alla Ajlajk-fans tunt om i landet måste jag bara rekommendera dagens ljuvliga top i mjuk fin bomullskvalitet med Ohm-tecknet på ryggen (Therese har redan norpat den själv och jag kommer också ta den själv). Nu kommer även ett cool träningsset (som går att ha även till vardags) med coola shorts och hoodie i trendiga blankare kvalitet, snygg nätt vårkappa, coolt mönstrat linne och en perfekt sommarklänning till kanooonpris.
I dag kommer även superfina smycken från Edblads vackra vår kollektion.

Jag har på mig coola Vila-byxan "Vijula" som ännu finns kvar några av på kampanjen som håller på tom måndag så passa på att norpa dessa som redna blivit vår favorit-modell här på jobbet (både jag, Charlotte och Jennifer har tagit dom själva). Väskan är suveräna "Pcjorgie".
  Föregående   Nästa