Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
19 februari 2015 14:32
  Shopping   

Idag får ni vara beredda här kl 15.15 för det blir påfyllning på massa suveräna plagg!
Fina toppen "A253" ifrån Ajlajk i vitt och svart, halsbandet "J3" i svart, "Objaze Lace Singlet" i svart och "Skinny Reg Soft Ultimate" i mellan och mörkblå. Det blir även lite påfyllningar ur officiel serien =)
Inköpsmöte med Vila...
19 februari 2015 11:24
  Kommande plagg  /  Vila   

I går var jag på kollektinsmöte med Vila och beställde in massa fint både till hösten och även en hel del till sommaren.
Fantastiska klänningar och ljuvliga toppar, linnen och blusar i spmmarens fina färger och mönster som synes här.
Idag kommer tröjan!!!
19 februari 2015 10:35
  Outfits   

Ja idag kommer äntligen den superfina randiga tröjan som jag tipsat om här på bloggen och nya färgen på suveräna Object-kimonon som bara är sååå himla cool.
* Jennifer har på sig nya slitna jeansen i omtyckta "Ultimate-modellen som sitter heelt fantastiskt skönt på - rekommenderas verkligen. Coola kimonon är fina Objponcho som nu äntligen kommer i army som är en trendfärg i vår.
* Therese har på sig fantastiskt coola tröjan "Onlynn med fina glittriga ränder och den trendiga omlotten över ryggen med tyg under som ger den räta looken. Jeansen är storsäljaren "Objliva".
Gooodmorning...
19 februari 2015 08:32
  Outfits   

Ja nu är det inte alls lika kallt på morgonen så jag passar på att inviga min nya bomberjacka från Object som kom in förra veckan. Jackan är ju skönt fodrad så det funkar att ha den redan nu om man bara är ute en kortare stund, den här lär bli mn favorit i vår, har även tagit suveräna Onlsidney-kappan så mina vårjackor är redan klara nu=)

I dag kunde jag inte låta bli coola mönstrade kimonon som jag har på mig här, den kommer upp nu kl 11:00 (kommer även i helsvart). Nu kommer även den fantastiskt fina randiga tröjan som jag tipsade om här i söndags, ny färg på trendiga Object-kimonon med fransarna nertill och supersköna slitna jeans i omtyckta "ultimate"-modellen.

Jag har på mig mina favvobyxor "Vmflex it", "Officiel"-linne och nya kimonon "Nmpaisley" som alltså kommer idag. Väskan är min favorit "Pcjorgie" sm är perfekt då den rymmer A4 på höjden så den är rymlig.
Påfyllning!
18 februari 2015 14:30
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av bra basplagg från serien "Onlgold" och den underbara träningstoppen "OnpSophie" i neonrosa och vit. Det blir även påfyllning av de populära jeansen "Olivia Denim New", "Objliva Black Superslim" och "Objliva Superslim Obb 140" Var med här nu kl. 15,15.
Sommarklänningar - max 199 kr.
18 februari 2015 13:02
  Kommande plagg  /  Only   

Det är såååå fantastiskt många härliga vår och sommarplagg som är på väg in nu närmsta månaden så se till att vara med här dagligen så ni inte missar något=)
Jag tänkte passa på att visa tre suveräna klänningar som har kanoonpriser (kan ju passa februari-plånboken bra).
De översta klänningarna är samma modell som kommer både i enfärgat och med print, pris 199 kr.
Blommiga klänningen längst ner till vänster är storsäljaren "Sarah"-modellen som äntligen kommer in igen, samma kanonpriset som sist: 179 kr.
Fina strandklänningen bredvid kommer i två olika print (troligtvis som synes och med ränder), pris 159 kr.

Dessa klänningar kommer nu i feb/mars.
Vårens nya lizzy-modell...
18 februari 2015 12:42
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Only   

Only gör nu om vår storsäljare "Lizzy" i en cool uppdaterad modell som kommer att heta "Onllise" och den är med färre knappar i gylfen men i samma suveräna passform.
Chinos-modellen här kommer i sand och i svart nu inom ca en vecka och kostar 459 kr.
I mars månad kommer de även i en suupersnygg denimkvalitet, pris 659 kr.
Tyck till...
18 februari 2015 11:13
  Vero Moda   

Vad tycker ni om trenden med fransar som är stor i vår?
Den här toppen finns för leverans i april, priset 199 kr, vill ni att jag ska beställa in den eller ej?
Inspiration från tjejerna.
18 februari 2015 10:10
  Outfits   

Fina vårplagg kommer i dag och underbara smycken från Edblads fantastiska vårkollektion.
* Jennifer har på sig underbara klänningen "Onlhazel" som har kanonpriset 239 kr (missa den inte), armbandet är fina "Friendship" som kommer i flera olika färger.
* Therese har på sig suveräna Object-jackan "Objgemma" med cool skön kapuschong som man stukar till snyggt, blusen är fina "Onlhazel" som kommer som synes och i blått.
Smyckena är fantastiska serien "Belle Flower" som spås bli en riktig storsäljare i vår, finns både som armband, halsband och örhängen.
Gooodmorning...
18 februari 2015 08:33
  Outfits   

Ja i dag fortsätter det komma in massa fina smycken från Edblads vackra vårkollektion och nu kommer bla vänskapsbandet i tyg som man knyter runt armen. Det är ett välgörenhetsarmband där pengarna dels ger jobb och lön till kvinnor i Nepal och dels skänks 30 kr per armband till Röda Korset så det är ett fint tänk med detta armbandet, läs mer här.

Nu kommer även två superfina plagg i fint småprickigt tyg, en underbar klänning och en superfin blus som är perfekta nu och hela sommaren också. En cool vårjacka från Object kommer nu också och lite annat smått och gott så var med kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig suveräna Olivia-jeansen (vi är tre stycken på jobbet som dök upp i dessa jeansen i dag så det är verkligen en favoritmodell här på Mandel kan jag lova). Linnet är sköna modellen "Killer", kavaje är "Vijada" och smyckena är nya "Palm"-serien som kom igår och självklart nya coola "Lee"-armbandet som också kom i går.
  Föregående   Nästa