Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Var snabba!

25 februari 2015 14:27
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "A 283"-toppen från Ajlajk (i svart) som sålde slut på en halvtimme i fredags (Therese har den själv och jag tar den också).
Det blir även påfyllning av omtyckta armbanden "BR07", suveräna basplaggen "Objaze" och cykelbyxorna "Edita Lace" med spetskanten nertill. Cykelbyxorna är ju en suverän bas att ha under klänning, tunika och shorts i sommar och tänk på att köa dessa i tid för när väl säsongen är här brukar de vara slut=)

Åsa

Hej Eva och grattis i efterskott! Jag har sett en kollektionsbild från Vila och en klänning alternativ tunika med vit botten och med ett mönster i blå och korall eller rött. Jag tror det är en vårnyhet och jag undrar om det är något du känner igen och eventuellt väntas in till Mandel? Kram från Åsa i Västervik

den 25 februari 2015 @ 16:54

Eva

Tack Åsa, gullig du är. Hi hi hi, jag tänkte på dig härom dagen när du kom till Mandel-butiken vi hade i stan och hade köpt Hello Kitty-plåster till mig, så himla sött=)
Jag vet inte exakt vilken du menar men det kommer några som låter som den du beskriver här, har du sett ngt artikelnamna på den?

den 26 februari 2015 @ 08:48

Åsa

Kan jag maila en bild? Kram Åsa

den 26 februari 2015 @ 10:32

Eva

Ja gör det: eva@mandeldesign.se så kollar jag.

den 26 februari 2015 @ 10:42