Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Wiihooee - påfyllning redan i dag!!!
30 december 2015 13:54
  Shopping   

Ja det blev en glad överraskning här då det kom in en till box av suveräna JdyBali-byxan redan i dag så det blir påfyllning nu kl 14:30 av storsäljaren.
Det blir även påfyllning av suveräna leggingsen "New Nikoline".
Inspiration från oss...
30 december 2015 10:17
  Outfits   

Ja i dag kommer det fina stickade vårtröjor som är perfekta nu och hela våren framåt.
* Elin har på sig fina Vila-tröjan "ViSnip" med marina ränder som alltid är vårfint. Armbandet är från Orelias fina vårkollektion och kommer upp i dag
* Jag har på mig suveräna oversizetröjan från Object som jag verkligen rekommenderar, perfekt plagg som är snyggt både till pu-leggings och smal byxa. Smyckena jag har på mig är från Orelias fina vårkollektion och finns på webshoppen nu, jag har norpat alla dessa själv då jag bara inte kunde motstå dom=)
Bomberjackan kommer i daaaaag!!!
30 december 2015 09:14
  Outfits   

I dag kommer äntligen påfyllningen av grymma bomberjackan "OnlSmoke" som jag har på mig här (min är från andra sändningen med annat print på insidan men de ser likadana ut i modellen).
Det är med snakemönstret på insidan som kommer i dag, den är ju vändbar och supersnygg att ha åt bägge hållen så den här få ni bara inte missa nu. I dag kommer även en skön längre tröja i finstickad kvalitet från Object som är supersnygg till både leggings och smala byxor nu. Nu kommer även en fin marinrandig tröja från Vila och mer från Orelias fina smyckeskollektion.

Jag har på mig favvobyxan "ViCommit Coat Zip", "ViFalls"-linnnet (har ni inte redan köpt linnet så säger jag bara KÖP), jackan är coola OnlSmoke.
Halsbandet är fina "Double V Lariat", "Bunny" och armbandet är "Triple", är verkligen så kär i Orelias smycken.
Wiihoeee - påfyllning i daaag!!!
29 december 2015 14:09
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning av dunderstorsäljaren "JdyBali"-byxan som ni blev helt tokiga i sist, samma kanonpris nu: 189 kr (två olika print och enfärgat svart).
Coola armbandet "Love Knot" som sålde slut på knappt en timme sist kommer i både guld och silverfärg nu och även grymma byxan "OnlRoyal Reg Biker" så se till att vara startklara nu kl 14:30.
Inspiration från Elin.
29 december 2015 10:28
  Outfits   

Ja nu är Therese ledig här så Elin får jobba dubbelt med inspirationsbilderna i dag =)
* Coola blusen "NmAlba" har säsongens trendiga snörning upptill och lite struktur i tyget så den faller snyggt, kommer även i svart - sååå snygg!!!
* Superfina smycken från Orelias underbara vårkollektion kommer också i dag så ta en ordentlig kik här på de trendiga modellerna.
* Omtyckta tunikan i ribbad kvalitet från Only kommer här i ny modell med fin zip i nacken, perfekt plagg när man vill vara snyggt och skönt klädd till vardags.
Gooodmorning...
29 december 2015 09:36
  Outfits   

Titta här har vi liiiite snö hos oss, kallt är det så man huttrar vid morgonfotot kan jag säga=)
I dag kommer supercool skjorta med snörning upptill, snygg vardagstunika, suverän tunika/klänning i den omtyckta modellen med struktur i tyget som brukar springa i väg här. Det blir även påfyllning OCH ny färg på snygga Olivia Coated-byxan (svart och ny cool grå nyans).

Jag har på mig supersköna Vigyras Dress och Shiny legings.
Påfyllning i dag.
28 december 2015 14:07
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på omtyckta "ObjTyra" och superfina klänningen "ObjPatri", bägge modellerna är från Object, håll koll nu kl 14:30.
Rea-Start på Nyårsdagen.
28 december 2015 12:54
  Eva tipsar   

Nu har vi satt starttid för stora vinterrean till kl 19.00 på fredag den 1:a januari så då får ni se till att starta nya året med storshopping.
Vill ni handla i veckan nu så kan ni vara trygga. Skulle något plagg som handlas from 27/12 och framåt här hamna på rean så får ni presentkort på mellanskillnaden.
Klädd till Nyårsafton.
28 december 2015 11:12
  Outfits   

Ja på torsdag är det nyårsafton så se till att beställa hem det ni ska ha på er i dag nu så ni är klara för festen.
Här kommer tips på fina festplagg som vi har inne nu:
* Objgreta-klänningen med paljetterna som man kan dra och få olika mönster på (har den själv).
* PcPaja med fin spetskvalitet
* Vigraceful som man kan variera ringningen på och antingen ha som singoalla eller klassisk modell.
* NmColla, jumpsuit i coolt glittrigt tyg (ska testa den nu på lunchen för den här är jag själv sugen på att ha till nyårsafton).
Inspiration från tjejerna.
28 december 2015 10:13
  Outfits   

Ja nu är det fina vårplagg som kommer in här som passar lika bra nu som i tex maj månad=)
* Elin har på sig coola tunikan "PcUtrilla" som kommer i tre fina färger.
* Therese har på sig fina Soya-tröjan "Josefine 1" med nätt skir chiffongkant nertill. Jeansen är grymma "Olivia"-modellen som vi ännu har några få kvar av.
  Föregående   Nästa