Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Back In Business
28 december 2015 09:37
  Outfits   

Ja då är vi tillbaka på jobbet här igen och vi kör full fart då vi har mycket att plocka och packa från kampanjen som startade i går så vi jobbar så det glöder nu.

I dag kommer det in fina vårplagg, bla den här suveräna längre toppen med cool snörning nertill på sidan, perfekt till både leggings och smala jeans.

Jag har på mig grymma"OnlGyra"-toppen som det kom påfyllning av precis innan julafton och än finns några kvar så vara snabba nu och norpa er storlek av den här storsäljaren för den är sååå himla skön på=) Jeansen är omtyckta Olivia (jag har dom både i grått och blått, favvo-modell).
Ett tips på kampanjen.
27 december 2015 12:56
  Eva tipsar   

På kampanjen som startar i dag har jag beställt in extra många bastoppar i omtyckta ViGyras serien i lång ärm så se till att fylla på basgarderoben med flera färger nu då de endast kostar 75 kr.
Tjuvkika på kampanjen nu.
27 december 2015 12:09
  Eva tipsar   

I dag kl 14:00 startar vår mellandagskampanj och ni kan redan nu tjuvkika på den här.
Mellandags-kampanj
26 december 2015 15:48
  Eva tipsar   

Nu har väl julfriden hunnit lägga sig och jag hoppas det börjar rycka lite i shoppingnerven...
I morgon kl 14:00 drar vi igång julkampanj på helt nyinkomna plagg på webshoppen som det blir kanoooonpriser på. Håll koll på webshoppen i morgon så har ni chans att göra kanonkap på suveräna modeller som ni ser på tjejerna här:)
Julhelg.
26 december 2015 00:10
  Ledig   

Jag tog lite julledigt här då vi haft besök hos oss nu i juldagarna av mina föräldrar och syrran med familj som alla bott hos oss. I morgon ska vi fira lilljull med Kalles släkt så då blir det full fart då det finns en hel drös med kusiner till barnen där så det blir kul=)
Hoppas ni fått fin julhelg och att tomten var snäll mot er.
Wiihooee - påfyllning i dag!
23 december 2015 14:01
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning på efterlängtade "OnlGyra"-toppen som jag vet att många av er väntat länge på så var snabba här nu kl 14:30!!!
Det blir även påfyllning på suveräna kjolen "Vipen" som är perfekt nu till nyårsfesten.
GOD JUL
23 december 2015 12:59
  Övrigt   

Ha nu en riktigt underbar julhelg, mys med nära och kära dessa dagar. En stor eloge till alla er som jobbar dessa dagar, hoppas ni får njuta av ledighet lite senare också.
Vill ni få er ett got skratt så klicka in på vår Facebook sida här.
Inspiration från tjejerna.
23 december 2015 10:21
  Outfits   

Ja i dag kommer fina plagg från prespringkollektionen in här.
* Elin har på sig coola vårkappan "OnlRuna" som kommer i dag.
* Therese har på sig suveräna collegebyxan i fin quiltad kvalitet som har kanonpriset 189 kr (jag har redan norpat dom själv). Kappan är coola Onlruna som kommer i dessa två färgerna här.
Blåsig dagens...
23 december 2015 08:55
  Outfits   

Ja då är det dan före dan och i dag var det riktigt blåsigt så det tog ett tag innan vi kunde få till någon bild här till er.
I dag kommer den här coola vårkappan som bara är såååå snygg i trendig asymmetrisk modell som verkligen är helrätt i vår. I dag kommer även supersköna collegebyxor som man kan mysa snyggt i hemma då de är i fin quiltad kvalitet i både enfärgat och i två olika mönster till kanonpriset 189 kr.

Jag har på mig min favvooutfit "OnlLia"-tishan (199 kr), "PcJust Wear"-byxan (199 kr) och Ajalajk-halsbandet (299 kr).
Perfekta byxan till nyårsfesten.
22 december 2015 15:56
  Eva tipsar   

Ja nästa vecka är det ju nyårsafton så det gäller att vara ute i tid nu så ni hinner klicka hem er outfit till festen.
Det känns som att det är fler och fler som väljer att inte ha klänning till Nyårsafton så här kommer tips på mina två favoritbyxor som är perfekta till festen: "ViCommit Coated Zip" och "ViCommit Coated", jag har bägge själv och har haft dom sååå mycket 8både till fest och snyggt till vardags).
  Föregående   Nästa