Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning i dag.
22 december 2015 14:06
  Shopping   

Suveräna påfyllningar i dag då storsäljaren "ViStampa" kommer igen så den här får ni vara snabba på nu. Det blir även påfyllning av omtyckta "ViGyras dress" som vi verkligen rekommenderar.
Håll koll nu kl 14:30.
Inspiration från tjejerna.
22 december 2015 10:16
  Outfits   

Ja i dag kommer alltså den fina klänningen i omtyckta "OnlVigga"-serien och den sitter suveränt på då tyget är liite kraftigare med lite struktur i.
* Elin har på sig coola bomberjackan som är perfekt nu att ha inne och sedan som suverän vårjacka när värmen är här igen, toppen är i omtyckta "OnlMoster"-serien som är i superskön mjuk kvalitet, halsbandet kommer också upp i dag, suuuperfint i Orelias fina vårkollektion.
* Therese har på sig snygga OnlVigga"-klänningen och fina Orelia-halsbandet med nätta lilla elefanten som också kommer idag.
Gooodmorning...
22 december 2015 09:22
  Outfits   

Ja nu är det verkligen dan före dan och det känns verkligen supermysigt med kommande julhelg tycker jag. I går fick vi klart de sista grejerna så nu är granen inhandlad och likaså sillen som jag köpte på lunchen och därmed slapp de långa köerna vid fiskbilen. Alla julklappar slog jag in i går kväll och sista maten beställer jag på nätet så jag får den hemkörd ikväll så nu är det lugn soft tid kvar här.

Idag kommer klänning i samma mönster och kvalitet som storsäljaren "OnlVigga", omtyckta Viran-klänningen som sålde snabbt här sist i fin marinblå nyans. I dag kommer även en suuuperfin bomberjacka i svart som ni bara inte får missa och massa fina smycken från Orleias fina vårkollektion (jag har redan norpat halsband med liten kanin på).

Jag har på mig underbara bomberjackan "VmJappa", "ViFalls"-linnet och grymma "ViCommit Zip"-byxan - en favorit-outfit som jag verkligen rekommenderar.
Köp hur sent som helst...
21 december 2015 15:50
  Eva tipsar   

... presentkort är alltid perfekt att få och våra presentkort kan ni verkligen köpa in i sista minuten då ni kan välja att få dom mailade till er eller direkt till den som ska få det.
Lägg det i julstrumpan på morgonen eller under granen, kolla igenom om ni har köpt klart alla klappar annars är detta perfekt att fylla ut som sista klapp=)
Här klickar ni hem våra presentkort.
Sista minuten-klappar
21 december 2015 15:07
  Eva tipsar   

Ja nu är det snart dan före dan så det är hög tid att få klart sista klapparna så man får njuta av lugn skön tid sista dagarna här.
Edblads underbara doftljus, handcreme, tvål mm. är perfekta både som julklapp och "gå bort"-present nu i jul och nyårs-helgen (har själv flera på lager hemma så man alltid har något bra att ta med sig istället för tex en flaska vin).

Underbara hamam-handdukarna är vi många som förälskat oss i här - perfekta julklappstips verkligen.
Smycken är alltid uppskatta och jag själv är väldigt förtjust i fina "Thassos"-serien som finns både som ring, örhängen, armband och halsband - rekommenderas verkligen.
Ni är många som älskar Ajlajks stil och deras fina halsband och armband är perfekta julklapps nu.
Wiihooee - påfyllning i dag!
21 december 2015 14:08
  Shopping   

YES - nu blir det påfyllning av storsäljarna "OnlVigga Skirt" OCH "OnlVigga leggings". Var snabba nu kl 14:30 för dessa har ju rusat iväg snabbt som tusan varje gång påfyllningen kommit.
Inspiration från tjejerna.
21 december 2015 10:20
  Outfits   

Ja idag kommer flera fina plagg från prespringkollektionen som passar perfekt nu och hela våren framåt.
* Elin ha på sig fina Soya-tunikan "Jade" som är i skirt pailseymönster.
* Therese har på sig tredniga toppen med snörning som vi alla är helt kära i, snyggt med de bredare banden här.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
21 december 2015 09:27
  Outfits   

Yes, jag är sååå glad att den här superfina svarta spetsklänningen från Vila hann komma till oss i dag så ni hinner beställa hem den nu till julafton (eller självklart till nyårsafton). Kolla även på grymt trendiga vita Object-skjortan som jag håller i här som är med fransar i fakemocka - sååå cool.
I dag kommer även den här superfina toppen med snörning upptill som är med snygga bredare band som ger en riktigt snygg look.

Jag har på mig suveräna toppen "OnlLia" med "ObjAze"-linnet under. Kimonon är suveräna "Easy" som har kanonpriset 199 kr. Armbandet är nytt från Orelias fina vårkollektion och kommer upp i dag.
Klänning till julafton.
20 december 2015 18:31
  Outfits   

Här kommer fyra tips på fina klänningar till julafton, än har ni tid att beställa och få leverans till jul=)
* Fina VmJappa-klännngen kommer jag själv ha på mig nu i jul, Soya-klänningen "Florina" bredvid är också med härligt blomsterprint som passar både nu i jul och till våren.
* Suveräna Objectklänningen är "ObjEgypt" som det ännu finns några få storlekar kvar av och bredvid är fina "Johanne" med små prickar.
Huvudlös dagens...
20 december 2015 13:16
  Outfits   

Ja nu är jag på språng och fick inte rikitgt till dagensbilden så jag fick klippa huvudet på mig så ni iaf får en outfit-bild här;p
Har på mig grymma "onlGyra" som jag hoppa sska hinna komma in igen nu innan julafton (en favorit som jag använt väldigt mycket). Byxorna är suveräna "VmFlex" so har kanonpriset 299 kr och håller kanon i färgen.
  Föregående   Nästa