Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning i dag.
30 juni 2015 14:26
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av omtyckta Riva-cardigan från Vila som vi haft inne i flera säsonger och som är en sååå himla skön stickad långcardigan - perfekt att gosa in sig i nu de kyliga sommarkvällarna.
Det blir även påfyllning av storsäljarna "Viofficiel Flaired"-leggings och baslinnet Officiel så håll koll kl 15:15 som vanligt.
Sommarfeelings
30 juni 2015 12:52
  Outfits   

Sköna lata dagar på strand med sol och härliga bad längtar vi väl efter nu.
Suveräna hamam-badlakanen rekommenderar vi er alla att norpa nu så ni har dom till semestern. Charlotte på jobbet här har precis kommit hem från sin semester i USA dit hon hade med sig 4 stycken badlakan till hela familjen och de användes flitigt och hon tyckte också att de var helt grymma så se till att norpa nu medans vi ännu har några färger kvar=)

Här ser ni några av mina favoriter med dagens underbara Ajaljk-linne (som både jag och Therese norpat själva redan), "J3"-halsbandet och suveräna "Hamam"-badlakanen i grått och svart (dessa färger har jag och Kalle tagit och barnen valde varsina turkosa till semestern).

Inspiration från tjejerna.
30 juni 2015 10:13
  Outfits   

Härliga plagg som kommer in i dag så mjuka upp shoppingfingret nu.
* Jennifer har på sig fantastiska Vila-klänningen som har en heeelt suverän passform - rekommenderas verkligen.
* Therese har på sig ljuvliga singoalla-toppen med trumpetärm som är helrätt nu, kommer även i höstens trendiga vinröda nyans.
Sommar och sooool...
30 juni 2015 08:56
  Outfits   

Nu kommer det efterlängtade sommarvädret och jag hoppas ni har samma väder som vi här i Göteborg för man blir ju på sååå härligt humör direkt=)

I dag får ni bara inte missa det här helt underbara linnet från Ajlajk som kommer i vitt, svart och en superfin rosa nyans, suverän lagom lös modell i 100% bomull som är snyggt v-ringat både fram och bak - en sommarfavorit direkt (jag har redan tagit två färger här).
Nu kommer även en underbar top/tunika i singoalla modell med trendig trumpetärm som är såååå fin så den rekommenderar jag VERKLIGEN, fin småmönstrad chiffongtop i trendiga färger och lite annat smått och gott.

Jag har på mig nya Ajlajk-linnet, suveräna halsbandet "J3" (har nu två stycken färger av den här favoriten) och suveräna Easy-shortsen.
Ni missar väl inte att fylla på sommargarderoben nu med underbara Easy-shortsen som finns i massa härliga print, samma kanonpris som alltid 99 kr.
Psssst...
29 juni 2015 23:43
  Eva tipsar   

I morgon kommer ett sååå snyggt linne från ajlajk. Jag blev helt kär i det själv så jag norpade det i två färger direkt - kommer bli perfekt till semesterresan som startar på torsdag;)
Påfyllning idaaag!!!
29 juni 2015 14:24
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av flera fina Ajlajk-modeller såsom dessa två halsbanden J3 och J50. Det blir även påfyllning av superfina Ajlajk-toppen "A282" med spetsärmen och nya byxan "VmWish" som snabb blivit mångas favorit här.
Håll koll på webshoppen som vanligt kl 15:15 när påfyllningen kommer upp!!!
Jag har fått tag på fleeeer!!!
29 juni 2015 13:58
  Eva tipsar   

Suveräna Vila-toppen "Vimolke" blev ni (liksom jag helkära i så den swishade snabbt iväg här.
Fler är nu beställda och väntas in igen i veckan så vara snabba nu alla ni som missade den förra veckan=)
Modellen är heeelt fantastisk, jag vill ha alla färgerna nu kan jag säga så den här lär användas flitigt, perfekt!!!
Somrigt vitt.
29 juni 2015 12:14
  Outfits   

Ja sommarvärmen är ju på väg in här snart och då hoppas vi på shortsväder, än finns några storlekar kvar av omtyckta "Linda Canvas"-shortsen som ni ser här på nedersta bilden (ni anar även spetskanten på fina VmLaura som är med på rean nu).
På översta bilden ser ni underbara blusen "Vilera" med fina spetsärmen som ni nu kan fynda på rean för 209 kr.
Inspiration från tjejerna.
29 juni 2015 10:10
  Outfits   

Sköna plagg som är perfekta även dessa småkyliga sommardagar kommer in i dag...
* Jennifer har på sig superfina linnet med tunna axelband, jeansen är storsäljaren "Olivia Denim".
* Therese har på sig nya printet på omtyckta "Emma"-tishan och den grymt sköna byxan "Fame" som är ett mellanting mellan "Cila Pant" och "Olivia Non Coated" så en suverän modell som vi verkligen rekommenderar - kanonpris 299 kr också.

Stickade tröjan är den nya helt fantastiskt sköna Object-modellen "Objapple" som är helrätt nu och självklart hela hösten och vintern.
Blåsiiiiiigt.
29 juni 2015 08:52
  Outfits   

Hi hi hi, försökte fota med ställningen i dag så ni skulle kunna få se dagens plaggen här men vinden ville något annat så vi fick ge upp och rulla in ställningen=)

Idag kommer en helt ny modell på byxa som påminner mycket om storsäljaren "Olivia Non Coated" (som utgått ur Onlys sortiment, Olivia Coated fortsätter däremot som vanligt i höst).
Nu kommer en helt underbar stickad tröja från Object i cool assymetrisk modell, superfna linnen i härliga sommarfärger med fina tunna band och nya print på storsäljaren "Emma".

Jag har på mig sköna Vila-jeansen "Vicommit 5P Cut", Ajlajk-toppen " A110" som vi ännu har några storlekar av så var snabba och norpa den här underbara toppen. Både armband och halsband från Ajaljk och Edblad i dag.
  Föregående   Nästa