Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
I like Ajlajk... såklart.
28 juni 2015 16:49
  Outfits   

Jag är så glad att vi började med Ajlajk-kläderna hos oss då jag redan har många favoriter i garderoben från detta suveräna svenska märke. Smyckena är ju verkligen mina favoriter också då jag har flera armband och såklart halsband från dom också.
Favvo-blusen "A277" på i dag och just NU finns det storlekar kvar av den så var snabba och se om ni har tur med er storlek=)
Ett steg före...
28 juni 2015 09:42
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja vissa perioder och när det gäller vissa plagg så måste man ligga ett steg före och detta gäller framförallt ytterplagg som oftast kommer långt innan säsongen är här.
Ni får ju inte svimma nu men redan i juli börjar några av höstens förväntade storsäljare av kappor komma in så därför passar jag på att redan nu förbereda er på detta.
Ni får alltså kasa ur hängmattan och tänka lite höst mitt i semesterplanerna så ni inte missar den här fantastiska kappan från Vila som många av er blev helt kära i när jag tipsade om den på kollektionsmötet i vintras här.
Bästa långklänningen.
27 juni 2015 13:55
  Outfits   

Måste bara rekommendera vad jag tycker är sommarens bästa klänning som är en riktig räddare i nöden när det är mellanväder eller till kyliga sommarkvällar.
Suveräna maxiklänningen Easy sitter superskönt på och är i lagom tunn kvalitet så man kan ha den både varma dagar och kyliga sommarkvällar. Perfekt modell att ha med på semestern då den är skön att ha på kvällen när man ska ut.
Den här åker alltid med i min semestserpackning, den var suverän både när vi var på Rhodos förra sommaren och i Afrika i höstas och åker självklart med i semesterpackningen nu.
I år ska vi båtluffa i Grekland och vi åker på torsdag så nu håller jag på att fundera på smartaste packningen då vi ska ha så lite som möjligt med oss i ryggsäckarna så det är bara bästa plaggen som åker med och den här är såklart given=)
Påfyllningar!
26 juni 2015 14:30
  Shopping   

Idag får ni vara beredda här klockan 15,15 för det blir påfyllning på "Onlazteka Short Skirt", som sålde slut väldigt snabbt sist. Det blir även på fyllning på "Enya Slim Belt" i båda färgerna, "Viprovide Pant" och "Vigyras Tank Top".
Härlig sommaroutfit...
26 juni 2015 12:38
  Outfits   

Här kommer tips på en fin outfit nu i sommar...
Underbar klänningen "Vimarka" (som finns med på rean!) och sköna ponchon "Tuba", som är perfekt de lite svalare dagarna att svepa in sig i =)
Inspiration från tjejerna.
26 juni 2015 10:26
  Outfits   

Ja i dag kommer coola jeans med snygga bikerdetaljer som blir stor trend till hösten så se till att norpa dessa redan nu=)
* Jennifer har på sig fina blusen och coola jeansen som bägge kommer i dag.
* Therese har på sig snygga skjorttröjan med fina ryggen som kommer i dag, jeansen är"Kim Loose" (mina favvo-jeans som jag verkligen bor i på helgerna då de är i en skön loosefit-modell)..
Gooodmorning...
26 juni 2015 08:50
  Outfits   

Äntligen blev det cykeln till jobbet i dag, har ju varit så många regniga kyliga dagar eller att jag haft möte i stan och behövt bil som gjort att jag inte kunnat cykla men i dag passade det äntligen perfekt=)

I dag kommer en superfin tunika med fina spetsdetaljer som passar perfekt nu i sommar till både shorts och jeans. Nu kommer även en cool skjort-tröja i trendig modell som passar perfekt till kyliga sommardagar och sedan såklart hela hösten och vintern. I dag kommer även en ny cool jeansmodell med trendiga detaljer och lite annat smått och gott så håll kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig grymma Vila-shortsen "Vihipsta", underbara Vila-linnet och "Rock It"-jeansskjortan.
Yogakatten...
25 juni 2015 16:46
  Träning   

...yoga med katt ger nya prövingar åt övningarna... och koncentrationen;P
Lite skrytig är han också med sina vridningar tycker jag;P
Tjoohoo - Dagens påfyllningar!
25 juni 2015 14:27
  Shopping   

Till alla er som missat hamamhandduken, var redo nu kl. 15.15 när påfyllning kommer i mörkblått och ljusrosa. En riktigt storfavorit här på jobbet då alla har tagit minst två var! Det blir även påfyllning på storsäljaren "Cila Jeans New".
Jennifers rea-favoriter...
25 juni 2015 12:15
  Shopping   

Här ser ni några av mina (Jennifer) favoriter från rean som pågår nu!

På första bilden har jag de coola byxorna "Vmnia" som har skön vidd och sitter lite högre i midjan. Till det har jag toppen "Viruti" som har fin volang på ärmarna och nertill.
På bilden till höger har jag shortsen "Vinative" som har en snygg mönstrad mudd upptill och blusen "Vmlaura" med tillhörande linne under. På ställningen ser ni även klänningen "Vmambi".

Passa på att ta er en extra koll på rean så ni inte missar något. Själv fick den svarta toppen följa med mig hem idag =)
  Föregående   Nästa