Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Massa bra påfyllningar i daaaag!!!

20 december 2013 10:13
  Shopping   

I dag kommer ju Vila:s grymt snygga korta vinterjacka (för 499 kr), toppen jag hade på mig, cool cardigan med pu-detaljer och ett fint randigt marint linne (från vårkollektionen) OCH en massa suveräna påfyllningar.
Nu kommer nämligen svarta basleggingsen "Officiel", "Toppy Contrast", "Rob V-neck", Monaco"-örhängen och lite annat smått och gott så var med här nu kl 11:00.
Kom ihåg att vi har snabba leveranser så handlar ni innan 15:00 i dag så har ni er order på måndag (förutsatt att det inte blir strul hos posten).

Lena

Kommer ni jobba mellandagarna el hur gör ni närmsta två veckorna? Jag har tex gjort en retur, tänkte om ni kommer hinna ordna sånt eller om man får vänta några veckor? Ha iaf en underbar jul alla på mandel! Ni har en fantastisk service och snabba leveranser som väger upp att det är något dyrare än på andra ställen.

den 20 december 2013 @ 10:24

Eva

Lena, vi har öppet i mellandgarna (de dagar som inte är röd dag eller afton) så vi finns på plats här=) Vi följer alltid de rekommenderade utpriserna från våra leverantörer här, vi tar ingen fakturaavgift och har en relativt låg fraktkostnad. Ha en riktigt härlig god jul du också =D

den 20 december 2013 @ 12:23