Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Soft söndag...

25 augusti 2013 20:13
  Outfits   

Även i dag har vi haft strålande sol och härlig sommarvärme så på eftermiddagen åkte vi och badade, vem vet kanske det var sista doppet för i år...
Nu kör vi en lugn skön kväll här, taco till middag (erkänn wild and carzy att köra det på en söndagkväll, barnen blev allt lite konfunderade;P) och sedan är det min bok som gäller här=)

Jag har på mig mina älskade Linda-jeans som verkligen har blivit en riktig favorit, hoppas på att påfyllningen kommer nu i början av veckan. Koftan är ju superfina "Animal" från Object och toppen är modellen "Gabriella Angel" som nu kommit i nya färger.

Pernilla

Ska på bröllop till helgen och jag letar klänning. Kommer det in någon under veckan?

den 25 augusti 2013 @ 20:44

Anna

Härligt att värmen fortfarande är kvar . Men när kommer only Lisa kappan in ? Får bara inte missa den . Älskar den men har tyvärr växt ur den . Åt rätt sida som tur är , den jag äger är förstor :) . Passa på att tacka alla er på mandel för alltid trevligt bemötande . Alltid kanon bra service !!

den 25 augusti 2013 @ 21:04

Raija

Hejsan vilken storlek har du på Linda -jeansen ,hoppas att jag hinner få ett par av dom,har inte hunnit få några ha en bra kväll...

den 25 augusti 2013 @ 21:07

Eva

Pernilla, jag ska kika på det i morgon på jobbet, är osäker på om det hinner komma några i veckan. Det kom en superfin i torsdags här i svart och i mönstrat:)
Anna, jag tror de kommer inom kort, ska se mer exakt i morgon men jag förvarnar såklart innan den läggs upp eftersom den är så efterlängtad:)
Raija,jag har 26/32 på mina Linda och de sitter kanon, hoppas du hinner med nu när de kommer i veckan:)

den 25 augusti 2013 @ 21:25

pernilla

Ja jag kikade på den och den finns ju bara i helsvart, vilken jag gillar bäst. Men kan man ha helsvart? Nu är det inget kyrkbröllop utan man får ha vad man vill men ändå....

den 25 augusti 2013 @ 21:42

Anonym

Skulle vilja har n leopardkappa.Helst vit/svart...men grå/svart funkar också.Nåt som kommer in här.när isf

den 25 augusti 2013 @ 21:45

Eva

Pernilla, kolla på mönstrade klänningen/tunikna som kommer upp i dag på webshoppen om den kan passa till brölloppet=) Helsvart brukar inte vara så passande på bröllop så kika du på lite andra modeller tex "Helen Above Knee Dress", "Content Dress", "Kitzi 2", "Rikla Josephine Dress" mfl.

den 26 augusti 2013 @ 08:47