Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Träningsinspiration...

10 juli 2013 15:33
  Träning   

Only´s serie "Play har många fina och fantastiskt sköna träningskläder i härliga färger. Här kommer lite inspiration på olika outfits som kan göra träningen lite roligare...

Bild 1: Sofia har på sig de knickersen "Play Kate" i snygg haremsmodell tillsammans med det fina linnet "Play Nathalie" och under sticker sport-bhn "Carrie" fram. Jolines linne är luftiga "Latter" som har snygga detaljer i ryggen. Under har hon sport-bhn "Maria" och tightsen är "Play Adeline".

Bild 2: Byxorna Sofia har på sig är mjuka "Play Fold Jazz Pant" med långa ben och mjuk skön midja. Linnet är "Helen" med snygg struktur och dekorativ rygg. Under har hon sport-bhn "Ivy" som kom kom upp idag.

Bild 3: Jolines knickers "Play Tia" finns i flera härliga färger och har en mjuk resår och dragsko i midjan som man kan välja om man vill dra åt. Till dem har hon mjuka linnet "Silje" som är lätt a-linjeformat vilket ger en fin silhuett.

Linda

Vad roligt ni måste ha på på jobbet! Härligt för Eva och Kalle att kunna lämna över till er som verkar ha hur mycket fantasi som helst! PS. Sofia, du blir bara bättre och bättre! Joline och Therese är ju redan proffs..:-)
Hmm dom där Play Tia kanske man skulle ha som sommar-mysbyxa?
För oss (eller mig i alla fall) som har lite mage skulle jag önska mig ett linne som är lite "byllsigt" nertill med resår, finns det att beställa tro?!

den 10 juli 2013 @ 17:22

Eva

Man får träningsverk bara av att titta på er! Härliga bilder!

den 10 juli 2013 @ 17:34

Sofia

Linda - Hahaha vi har väldigt roligt på jobbet. Tack så mycket, jag har ju fått öva mej i några veckor nu så det är ju tur att det går åt rätt håll ;)

den 10 juli 2013 @ 17:40

Joline

Hahaha Eva, du är väl för go! =)

Linda - jättebra att du skriver vad du önskar att vi ska ta in, vi ska kika på det =)

den 10 juli 2013 @ 17:41

Elin

Jag håller med linda, gillar också träningtoppar som blir bylsiga över magen.. Har en med "mudd" nertill ..som är tightare upptill och bylsar sig nertill och döljer magen, det är toppen! Har ännu inte testat nåt i play serien.. Har bra med träningskläder just nu...Men man blir ju lite sugen..

den 10 juli 2013 @ 18:42

Ulrika

Ni är för skojiga!

den 10 juli 2013 @ 19:48

lina

Man blir faktiskt sugen på att träna, väldigt fina bilder på er tjejer :)

den 10 juli 2013 @ 20:57