Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Inköpsmöte med ONLY...

26 april 2012 14:49
  Only   

Phu i dag är det full fart för mig;P
Har precis kommit tillbaka från två st kollektionsmöten i stan, först med ONLY och sedan med Vero Moda och om 20 minuter ska jag iväg på handboll med lillkillen och ikväll ska vi på "Filip och Fredrik" så det är full fart som gäller;)

Här får ni en liten tjuvkik på vad som kommer till senommaren och hösten från Only. Massa coola toppar, tröjor och snygga partyplagg.
På den översta bilden till vänster är (ha överseende med ljuset som spökar med färgerna) spetstoppen izumis uppföljare som görs med 3/4-ärm och coolt metallblänk i som är perfekt till höstens fester=)
Vad säger ni om den fantastiska vita finstickade/virkade tröjan/tunikan som jag håller i tillsammans med ponchon... den var såååå snygg och med vacker trumpetärm - perfekt plagg när man vill vara snyggt klädd både till vardags och till en afterwork odyl.

Ullis

Åh är det små döskallr på den högra toppen? kommer den in?

den 26 april 2012 @ 15:08

Lindis

Härligt med fart & fläkt & underbara bilder på vad som ska komma, ser ut att vara massa snyggt =) Izumis uppföljare ser inte helt fel ut :D Men just nu känns hösten låååångt borta för nu längtar man till sommaren. Ha en toppendag Eva =)

den 26 april 2012 @ 15:16

Åsa

....På tal om Only... jag har en undring om när i maj jeansklänningen kommer? Om jag minns rätt var den med i bloggen i februai. Kram Åsa

den 26 april 2012 @ 17:45

pernilla

Fick du något svar om bohemelinnet?

den 26 april 2012 @ 18:43

Karin Larsson

Åh, trumpetärm, me like! :)

den 27 april 2012 @ 06:58